Patricko 1 382 Opublikowano 15 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia https://www.videogameschronicle.com/news/star-wars-outlaws-locks-jabba-the-hutt-mission-behind-110-premium-edition/Misja u Jabby tylko dla posiadaczy Season Passa... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia W tym pakiecie za 619zł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 15 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2 minuty temu, PiotrekP napisał: W tym pakiecie za 619zł? Gold za 529 zł chyba ma już SP, więc po taniości można ograć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca nic tylko czekać na Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 7 godzin temu, messer88 napisał(a): nic tylko czekać na Posłuchałem trochę, zapowiada się solid 8/10 :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Całkiem przyzwoicie się to prezentuje, nawet jeżeli to typowe ubi męczenie buły większość gry to chyba jestem przygotowany bo nie grałem w nic od nich od prawie czterech lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Ja sobie obejrzałem drugi raz na spokojnie i kurde nawet jak to przepuszcze przez ubi filtr to zapowiada sie dobrze. O ile filmowo komiksowe star warsowe poczynania mam w dupie gdzieś od wyjścia 8ki tak na gierki zawszę chętnie spojrze Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Ubi światy mogą się tu sprawdzić przy SW, jeszcze latanie stateczkiem i walki. Trochę szkoda tylko że gramy białą babą. A mogli dać lepszego bohatera Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Te czarne pasy mnie niepokoją - jeszcze Senua, jako bardziej film niż gra to ok, ale jak mi tutaj dadzą to słabo będzie. No i te takedowny słabo wyglądają - filigranowa babeczka napierdziela haymakery na przeciwnikach - mogli coś bardziej assassynowego wymyśleć, jakieś podduszanie itp. Na plus Nix - sympatyczny stworek, możliwość zrobienia z niego facehuggera, albo to jak poszedł odwrócić uwagę - śmiechłem Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Kojarzy mi się lekko z Watch Dogs tylko że zamiast korzystania z gadżetów wysyła się stworka. Jak nie przesadzą z ilością śmieci i długością gry (25h w zupełności mi wystarczy) to wskoczy na listę do ogrania. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 9 minut temu, łom napisał(a): Kojarzy mi się lekko z Watch Dogs tylko że zamiast korzystania z gadżetów wysyła się stworka. Jak nie przesadzą z ilością śmieci i długością gry (25h w zupełności mi wystarczy) to wskoczy na listę do ogrania. Ponoc zasięg i sam gameplay loop ma być bliżej do Uncharted 4, niż wielgaśnych Asasynów, z milionem sidequestów na mapie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 11 Czerwca Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Jak SkillUp mówi, że jest dobrze, to jest dobrze jak na Ubisoftową gierkę. Także czekam, bo trochę przejadła mi się walka na miecze, to teraz sobie postrzelamy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Kurde belans Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 123 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Gunplay fatalny Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Gość już trzymał pada i szczelał, już wie Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 123 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Kiszak tak mówił także tego Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Wygląda całkiem spoko na tym gameplay. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 133 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca Podoba mi się minimalistyczny HUD, oby dało się jeszcze powyłączać te hitmarkery i inne kobiecowizje i będzie elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Gunplay Han Solo style! Kurła to jest aż za dobre. Czuję podstęp jako fan SW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Jedyne co tu może być "podstępem" to że to gra ubi xD Mnie ciekawi wielkość świata i liczba planet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Jak technicznie dowiezie to o gameplay się nie martwię, podobnie jak o świat, bo Massive AVATARem pokazał, że w to umie. Gorzej z warstwą fabularną, dialogami i postaciami SweetBabyInc-approved - tego się najbardziej obawiam po AVATARze właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 373 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Niech chociaż jedna postać nie będzie kukłą beż charakteru i już połowa sukcesu. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Jak kontakt z nimi to tylko gadka o zadaniach to nie będzie z czego robić im charakteru. Nie licząc postaci znanych z uniwersum, ale kto tam oprócz Jabby ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi