Skocz do zawartości

Star Wars: Outlaws

Patricko

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Całkiem przyzwoicie się to prezentuje, nawet jeżeli to typowe ubi męczenie buły większość gry to chyba jestem przygotowany bo nie grałem w nic od nich od prawie czterech lat.

Opublikowano

Ja sobie obejrzałem drugi raz na spokojnie i kurde nawet jak to przepuszcze przez ubi filtr to zapowiada sie dobrze. O ile filmowo komiksowe star warsowe poczynania mam w dupie gdzieś od wyjścia 8ki tak na gierki zawszę chętnie spojrze

Opublikowano

Te czarne pasy mnie niepokoją - jeszcze Senua, jako bardziej film niż gra to ok, ale jak mi tutaj dadzą to słabo będzie.
No i te takedowny słabo wyglądają - filigranowa babeczka napierdziela haymakery na przeciwnikach - mogli coś bardziej assassynowego wymyśleć, jakieś podduszanie itp.
Na plus Nix - sympatyczny stworek, możliwość zrobienia z niego facehuggera, albo to jak poszedł odwrócić uwagę - śmiechłem :D

Opublikowano

Kojarzy mi się lekko z Watch Dogs tylko że zamiast korzystania z gadżetów wysyła się stworka. Jak nie przesadzą z ilością śmieci  i długością gry (25h w zupełności mi wystarczy) to wskoczy na listę do ogrania.

Opublikowano
9 minut temu, łom napisał(a):

Kojarzy mi się lekko z Watch Dogs tylko że zamiast korzystania z gadżetów wysyła się stworka. Jak nie przesadzą z ilością śmieci  i długością gry (25h w zupełności mi wystarczy) to wskoczy na listę do ogrania.

Ponoc zasięg i sam gameplay loop ma być bliżej do Uncharted 4, niż wielgaśnych Asasynów, z milionem sidequestów na mapie.  

Opublikowano

Jak SkillUp mówi, że jest dobrze, to jest dobrze jak na Ubisoftową gierkę. Także czekam, bo trochę przejadła mi się walka na miecze, to teraz sobie postrzelamy. 

Opublikowano

Jak technicznie dowiezie to o gameplay się nie martwię, podobnie jak o świat, bo Massive AVATARem pokazał, że w to umie.
Gorzej z warstwą fabularną, dialogami i postaciami SweetBabyInc-approved - tego się najbardziej obawiam po AVATARze właśnie.