Schranz1985 691 Opublikowano 26 lipca Opublikowano 26 lipca Ja już skreśliłem, badziewie dla casuali.Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca 2 minuty temu, messer88 napisał(a): Wygląda na dobry +. Day0. Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca Z materiału SkillUPa wynika, że to będzie dla mnie fajny tytuł - porównał do AVATARa, przy którym świetnie się bawiłem, a wcześniej wspomniał, że historyjka jest wciągająca, więc to spory plus w porównaniu do ich poprzedniej gry. Jak tylko technikalia na konsolach nie będą tragiczne to pewnie wezmę w okolicach premiery. 1 Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca Ale bohaterkę to "zbrzydzili" (jak to się nazywa?) względem pierwszych materiałów Cytuj
Beelzeboss 324 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca W dniu 26.07.2024 o 17:05, Schranz1985 napisał(a): Ja już skreśliłem, badziewie dla casuali. Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać look out, mamy tu prosa co gra w soulsy wysłane z biedaandroida Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca 2 godziny temu, Wredny napisał(a): Z materiału SkillUPa wynika, że to będzie dla mnie fajny tytuł - porównał do AVATARa, przy którym świetnie się bawiłem, a wcześniej wspomniał, że historyjka jest wciągająca, więc to spory plus w porównaniu do ich poprzedniej gry. Jak tylko technikalia na konsolach nie będą tragiczne to pewnie wezmę w okolicach premiery. Tak sobie odsłuchuję i coś tam zerkam to średnio, gameplay dla daunów (ubi to czego innego się spodziewać), wszystkie składowe elementy średnie no ale klimacik SW ciągnie wszystko w górę. I jest RDR deadeye na skuterku Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca Boli, że pojazd nie daje żadnego feedbacku, czyli ten sam problem, co w Assassinach z wierzchowcami - też zero ciężaru, oporu, cokolwiek - papierowe koniki/wielbłady. Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca Nie ma mowy o dopieszczeniu mechanik jak w najlepszych open worldach typu "Days Gone", ale poziom Ubisoftu będzie zachowany i klimat SW z czasów pierwszej trylogii zawsze na propsie, a z preview to czuć. Quaz też zwrócił uwagę na świetny klimacik, to powinna być najmocniejsza strona tej gry. Btw sama struktura gry to bardziej Mafia, GTA, RDR czyli mocny "mission based". Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca Poczekam do premiery, od razu nie będę kupował, bo widzę, że zajebiście się z tym kryją, jaka jest optymalizacja na xsx/ps5 i grafika. Bo na pc, bo ta gra wyglądała bardzo ładnie. Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca Teraz, Faka napisał(a): Poczekam do premiery, od razu nie będę kupował, bo widzę, że zajebiście się z tym kryją, jaka jest optymalizacja na xsx/ps5 i grafika. Bo na pc, bo ta gra wyglądała bardzo ładnie. Jest jak na razie ogromna przepaść, podobna do SW Jedi najnowszego na premierę, fatalna jakość obrazu i tekstur, pewnie poniżej 720p. Na PC Ubisfotowy topik, w grafikę oni potrafią. Niemniej jednak wersja z preview tego teraz to nie jest aż taki potworek, jak to co pokazywali tutaj kilka, dni temu forumowicze, lepiej poczekać na DF, jak ktoś nie ma ciśnienia. Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca Tutaj gameplay z konsoli (XSX) jeśli ktoś jest ciekawy jak to będzie wyglądać 1 Cytuj
Pix 965 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca Nie no graficznie nie ma aż tak dużej tragedii. Gameplay to typowy open world ubi, czyli gówno, ale klimacik Star Wars trochę kusi. Jednak jeśli na przełomie sierpnia i września mam na coś dawać 3 bomby, to wybieram zdecydowanie Astrobota, a Outlaws ogra się za jakiś czas w promce. 1 Cytuj
Homelander 2 210 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca Zwłaszcza, że to Ubi. Więc jak kogoś nie ciśnie na Ubi Game: Star Wars Edition to za parę miesięcy wpadnie za bezcen. Taki Avatar, gra mająca 8 miesięcy, chodzi poniżej 20$ na ebayu. 1 Cytuj
wrog 640 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca Przeklikałem jeden gameplay i widzę, że jest nawet Mark & Execute ze Splinter Cella. Cytuj
Donatello1991 1 438 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca Przecież przy premierze ac można wziąć abo na miecha i dwie gierki pyknac. Nawet na dwa miechy się opłaci gdyby ktoś czasu nie miał. Cytuj
KrYcHu_89 2 373 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca 6 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Przecież przy premierze ac można wziąć abo na miecha i dwie gierki pyknac. Nawet na dwa miechy się opłaci gdyby ktoś czasu nie miał. można nawet solidne 5, jak kto ma zaległości roczne od Ubi Cytuj
Rooofie 166 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca (edytowane) Jakby wypierdolić te wszystkie ułatwiacze rozgrywki typu widzenie przez ściany, regeneracje zdrowia, mark&execute, paski życia, kobiecowizje, wallhacki, autoaimy, hitoboxy i inne hitmarkery, to gierki byłyby lepsze. 85 lat temu w Doomie dostawałeś brońke, celownik na środku i elo radź sobie i było zajebiście Oby w tym przypadku była duża możliwość customizacji HUDa bo znowu trzeba będzie czekać na mody na Nexusie. Edytowane 31 lipca przez Rooofie 1 Cytuj
tjery 1 261 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca 5 godzin temu, ASX napisał(a): Tutaj gameplay z konsoli (XSX) jeśli ktoś jest ciekawy jak to będzie wyglądać Ten FSR przy tej falującej trawie wypala gałki oczne. Cytuj
Schranz1985 691 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca Ja bym nie skreślał gry, trzeba poczekać na opinie Kiszczaka. Jednak znów kloc którego będą 2 lata paczować .Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać 3 1 3 Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca Wszystko fajnie, gierka pewnie będzie fajna, ale czemu nikt nie zauważył, jak idiotycznie wyglądają te jej takedowny? Mogli dać jakiś paralizator czy coś, bo to walenie gołą piąchą stormtroopera w pancerzu to straszny debilizm. No chyba, że miało to podkreślić, jak bardzo strong jest nasza female protagonist Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 31 lipca Opublikowano 31 lipca Większa beka to jest trawa do chowania gdzieś w środku bazy w budynku XD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi