Skocz do zawartości

Star Wars: Outlaws

Patricko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
39 minut temu, addhoc napisał(a):

Jest film z demka z Gamescomu, nieźle to wygląda, mi się podoba. Nie podoba mi się za to twarz tej kobiety, brzydko ale wiadomo, laska nie może być atrakcyjna bo jeszcze by się ktoś obraził.

Wyglada to nieźle i taka to będzie gra 7-8/10, jak to od Ubi :). 

Opublikowano
23 godziny temu, addhoc napisał(a):

Nie podoba mi się za to twarz tej kobiety, brzydko ale wiadomo, laska nie może być atrakcyjna bo jeszcze by się ktoś obraził.

przy babach z tlou2 to całkiem normalnie wygląda 

Opublikowano
Godzinę temu, Plackus napisał(a):

Po prostu sporo pozmieniali 

Nie jest to 100 % piękna tej aktorki ale też nie dali jej ostro pod nóż jak np Aloy w porównaniu do aktorki ;P

4151623-1.jpg

Humberly_Gonzalez.jpg

A Wy sobie robicie awatary z Angelą z Silent Hill 2 Remake.:obama:

Opublikowano

Może i głupie, może i się czepiam, pewnie też w samej grze akurat ktoś wybrał najgorsze ujęcie, ale rudy to jednak ładna dupa w SW od EA i 1:1, cenię takie mocapy xD.

image.png.802e02b6fe5f1e415ced8cd4c041e7c5.png

Opublikowano
1 minutę temu, Plackus napisał(a):

Właśnie gdzieś doczytałem, że będzie 40 FPS VRR.

Panie Boziu jak jak lubię jak twórcy dają tę opcję <3

Ubi dba o konsolowców jak nikt inny w tej generacji, ale nie zawsze ta miłość jest odwzajemniana :).

Opublikowano

Jeny jak człowiek chciałby w to pograć, świat, klimat itd. Odyssey i Origin gdzie uwielbiam starożytność i grecką mitologię dałem radę kilkanaście godzin, ale potem ubi gameplay jakbyś nie próbował nie pozwala Ci grać w to dalej. Valhalla, początek, klimacik Vikingów, podbój Angli, po czym po 10 godzinach już wiesz ze przez następne kilkadziesiąt będziesz napierdał te same generyczne questy i obozy i się odechciewa. Pomysl chłopaki mają, światy i klimacik robią świetnie, ale rozgrywka i gameplay wystarcza na jakieś 10h, potem nuda zabija wszystko.

Opublikowano
1 minutę temu, tjery napisał(a):

Jeny jak człowiek chciałby w to pograć, świat, klimat itd. Odyssey i Origin gdzie uwielbiam starożytność i grecką mitologię dałem radę kilkanaście godzin, ale potem ubi gameplay jakbyś nie próbował nie pozwala Ci grać w to dalej. Valhalla, początek, klimacik Vikingów, podbój Angli, po czym po 10 godzinach już wiesz ze przez następne kilkadziesiąt będziesz napierdał te same generyczne questy i obozy i się odechciewa. Pomysl chłopaki mają, światy i klimacik robią świetnie, ale rozgrywka i gameplay wystarcza na jakieś 10h, potem nuda zabija wszystko.

Ta ma być stosunkowo krótka, 20-25h na main story. 

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

mocny kandydat do Ubisofciaka roku :drinks:

ubi to master class w open worldach. Musi byc dobre. Mocne jaranko, bo robi to massive

Edytowane przez Beelzeboss
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, messer88 napisał(a):

Tak sobie czytam reddit to ludzie co grają mówią że jest nieźle, no i jest 40 na konsolach. 

40 FPS było w tym temacie  wspominane kilka razy 

Dla mnie zawsze super wiadomość jak jest 40 vrr

Edytowane przez Plackus
Opublikowano
33 minuty temu, messer88 napisał(a):

Tak sobie czytam reddit to ludzie co grają mówią że jest nieźle, no i jest 40 na konsolach. 

A jakie opinie na temat 60 mordo? Tez dobrze czy podobny problem jak ze SW wtedy?

Opublikowano
16 minut temu, Faka napisał(a):

A jakie opinie na temat 60 mordo? Tez dobrze czy podobny problem jak ze SW wtedy?

dużo opinii że rozmazane 

no i to chyba jeszcze grają ludzie bez pacza wiec coś tam się może poprawi 

a na PS5 ponoć spoko haptyczka przy strzelaniu z różnych broni 

• Plusik 1
Opublikowano
42 minuty temu, Patricko napisał(a):

40 + VRR działa jak złoto, na trybie performance czuć, że rozdziałka mocno zjeżdża. 40 fps z VRR powinien być normą na konsolach.

Tylko trzeba jeszcze mieć wspierany TV, w każdym razie obecnie, gdy konsole nie wyrabiają z 60, 40 to jest zdecydowanie najlepszy tryb. 

Opublikowano
17 minut temu, messer88 napisał(a):

Co z tymi grającymi wcześniej na PS5, pudełko gdzieś wypłynęły znowu xD? Bo coś za duzi ludzi, wątpię by dostali do recenzji... :)

A tu potwierdzonko VRR mode

RDT_20240825_1551066992485201306464174.jpg

Opublikowano

Co jak co, ale Ubi ma perełkę w postaci Massive, najlepsze i fajne czasy The Division. Mam nadzieję, że po tym SW może zrobią kolejną część dywizji.