Skocz do zawartości

Star Wars: Outlaws

Patricko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Widzę w kilku recenzjach nawet wymieniono fakt, że brakuje Ubisoftowej formuły w grze Ubisoftu:facepalm:, no cóż historia zatacza koło, trochę dziwi jednak fakt niedoróbek technicznych, bo gra była ze 2 miechy w statusie gold, no cóż, może będzie day1 patch, miałeś dużo problemów @Patricko w wersji PS5?

Na przestrzeni tych 50 godzin miałem 2 crashe i jest chyba jedno trofeum zbugowane, ale devy już niby o tym wiedza i będzie ogarnięte. Pisałem wcześniej jeszcze o tym mleku w HDR, trochę mnie miejscami denerwowało, ale to głównie w jakiś ciemnych miejscówkach, w dzień jest spoko.

• Dzięki 1
Opublikowano
10 minut temu, Pupcio napisał(a):

łysol dość negatywne nastawienie 

Te porównania do Starfielda :vegeta_smile2:

Ale generalnie w podsumowaniu określił, że spoko, ale niedopracowana, jak wszystko :/. Nie ograł całej jeszcze, na CDA recenzował ktoś inny i dali 7+, PPE 8, GOL 8. No taki poziom Ubi, dla mnie styknie, żeby odpalić, czekałem długo na open world w tym świecie.  

image.png.446dab41decdcdfc13f0c4af255b1b02.png

btw gra dzieje się pomiędzy 5 a 6 odcinkiem sagi. 

Opublikowano
21 minut temu, Pupcio napisał(a):

Dobre jest to info że na wczoraj wieczór tylko 21% graczy co miało wcześniejszy dostęp ma trofeum za opuszczenie pierwszej planety i otrzymanie dostępu do otwartego świata. Ciekawe ile z tych 79% wstawiło dziś recenzje xd

Opublikowano

Miałem brać abo od Ubi+ ale TV wyjebało w kosmos tydzień temu i poszedł do serwisu. Los zdecydował za mnie i nie będzie Star Warsów na premierę. 

Patrząc na te pierwsze wrażenia z gry to może i niewiele tracę.

Opublikowano

No ja po obejrzeniu kilku opinii jutubersów napewno na "dzień dobry" nie wezmę, jeśli wogóle kupię. Zepsuty element gry, który lubię najbardziej? Meh.. ogra się w Plusie za rok albo dwa. I tak mam w co grać: SR, Grounded, BG3, RDR2, nie będę sobie kolejnego kolosa dokładał. Jak połatają to kiedyś przyjdzie czas na Star Whores Outlaws.

Opublikowano
55 minut temu, Pupcio napisał(a):

UV ostatni porządny zagrajmer-recenzent. No chyba wyszło co najwyżej poprawnie, szkoda, szczególnie te skradankowe elementy. W sumie myślałem o wykupieniu Ubisoft+ na miesiąc ale nie wiem czy nie poczekam na Asasyna z tym aby ograć wszystko w jednym rzucie. :reggie:

Opublikowano

Przyrównywanie gierek Ubisoftu do gier Nintendo, w których jest masę oryginalnych pomysłów i miodnego gameplay'u. Chyba gorszego zestawienia już się nie da :obama: 

• Plusik 1
  • beka z typa 1
Opublikowano
3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

Chodzi o te super mario Wonder gdzie rzygnalem po 5h?

To o 5h dłużej od jakiejkolwiek platformówki, którą grałeś w życiu. Co Nintendo to Nintedo :banderas:

Opublikowano

Czemu na XSX słabo z oceną? W sumie i tak wziąłem wersję PS5. Pewnie będzie casus Days Gone i Mad Max, że ludzie na grach się nie poznali. 

• Haha 2
Opublikowano
12 minut temu, Faka napisał(a):

Czemu na XSX słabo z oceną? W sumie i tak wziąłem wersję PS5. Pewnie będzie casus Days Gone i Mad Max, że ludzie na grach się nie poznali. 

MM to faktycznie była super gierka.

Days gone to dla mnie jeden z najlepszych exow Sony, ale dopiero po wyjściu ps4 pro z masą patchów poprawiających tę grę (na premierę to była kupa).