Patricko 1 404 Opublikowano 26 sierpnia Autor Opublikowano 26 sierpnia 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Widzę w kilku recenzjach nawet wymieniono fakt, że brakuje Ubisoftowej formuły w grze Ubisoftu, no cóż historia zatacza koło, trochę dziwi jednak fakt niedoróbek technicznych, bo gra była ze 2 miechy w statusie gold, no cóż, może będzie day1 patch, miałeś dużo problemów @Patricko w wersji PS5? Na przestrzeni tych 50 godzin miałem 2 crashe i jest chyba jedno trofeum zbugowane, ale devy już niby o tym wiedza i będzie ogarnięte. Pisałem wcześniej jeszcze o tym mleku w HDR, trochę mnie miejscami denerwowało, ale to głównie w jakiś ciemnych miejscówkach, w dzień jest spoko. 1 Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia łysol dość negatywne nastawienie Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia 10 minut temu, Pupcio napisał(a): łysol dość negatywne nastawienie Te porównania do Starfielda Ale generalnie w podsumowaniu określił, że spoko, ale niedopracowana, jak wszystko . Nie ograł całej jeszcze, na CDA recenzował ktoś inny i dali 7+, PPE 8, GOL 8. No taki poziom Ubi, dla mnie styknie, żeby odpalić, czekałem długo na open world w tym świecie. btw gra dzieje się pomiędzy 5 a 6 odcinkiem sagi. Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia Czyli Ubisoft redemption jeszcze nie teraz 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia 6 minut temu, Plackus napisał(a): Czyli Ubisoft redemption jeszcze nie teraz Miał być RDR2 in Space, wyszedł Starfield at home :D. 1 Cytuj
Homelander 2 084 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia Na meta 76. Ubi wydało ubigrę na 7+. Co za niespodzianka Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia 21 minut temu, Pupcio napisał(a): łysol dość negatywne nastawienie Dobre jest to info że na wczoraj wieczór tylko 21% graczy co miało wcześniejszy dostęp ma trofeum za opuszczenie pierwszej planety i otrzymanie dostępu do otwartego świata. Ciekawe ile z tych 79% wstawiło dziś recenzje xd Cytuj
Dalhi 178 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia Miałem brać abo od Ubi+ ale TV wyjebało w kosmos tydzień temu i poszedł do serwisu. Los zdecydował za mnie i nie będzie Star Warsów na premierę. Patrząc na te pierwsze wrażenia z gry to może i niewiele tracę. Cytuj
SebaSan1981 3 600 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia No ja po obejrzeniu kilku opinii jutubersów napewno na "dzień dobry" nie wezmę, jeśli wogóle kupię. Zepsuty element gry, który lubię najbardziej? Meh.. ogra się w Plusie za rok albo dwa. I tak mam w co grać: SR, Grounded, BG3, RDR2, nie będę sobie kolejnego kolosa dokładał. Jak połatają to kiedyś przyjdzie czas na Star Whores Outlaws. Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia Przy AC Cienie to już się uda Ubi Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia Czyli kolejna gra Ubiszrotu którą można ograć jak trafi do jakiegoś abonamentu albo cena spadnie do 50 zł Cytuj
Rooofie 157 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia Ech, szkoda że na początku nie pojawia się logo Nintendo to wtedy z 78 zrobiłoby się 88 1 4 Cytuj
suteq 183 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia 55 minut temu, Pupcio napisał(a): łysol dość negatywne nastawienie UV ostatni porządny zagrajmer-recenzent. No chyba wyszło co najwyżej poprawnie, szkoda, szczególnie te skradankowe elementy. W sumie myślałem o wykupieniu Ubisoft+ na miesiąc ale nie wiem czy nie poczekam na Asasyna z tym aby ograć wszystko w jednym rzucie. Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia Ja za nim średnio przepadam ale jest rdr fagiem więc musze go tolerować jako zagrajmera Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia Obejrzałem IGN. Momentami strasznie wieje grafiką z ps3 plus glitche... za to mam dac 3 i pół bomby Wysiadam z tego pociągu Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia 25 minut temu, Rooofie napisał(a): Ech, szkoda że na początku nie pojawia się logo Nintendo to wtedy z 78 zrobiłoby się 88 plus ta babka byłaby murzynka i już 95. 1 Cytuj
Plackus 418 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia 2 minuty temu, messer88 napisał(a): plus ta babka byłaby murzynka i już 95. Przecież biała nie jest Kawa z mlekiem ala Halle Berry Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia Po to jest abo xd wsiąkam wieczorem. Oceny spoko. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia A ja sobie gram w NZ i początek jest świetny, na razie doszedłem do menu pt. "chmury wolumetryczne" . @Donatello1991 trick z NZ działa, na PC starczy TunnelBear i śmiga Cytuj
GearsUp 202 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia Przyrównywanie gierek Ubisoftu do gier Nintendo, w których jest masę oryginalnych pomysłów i miodnego gameplay'u. Chyba gorszego zestawienia już się nie da 1 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia Chodzi o te super mario Wonder gdzie rzygnalem po 5h? 15 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): A ja sobie gram w NZ i początek jest świetny, na razie doszedłem do menu pt. "chmury wolumetryczne" . @Donatello1991 trick z NZ działa, na PC starczy TunnelBear i śmiga Wieczorkiem. 1 Cytuj
GearsUp 202 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia 3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): Chodzi o te super mario Wonder gdzie rzygnalem po 5h? To o 5h dłużej od jakiejkolwiek platformówki, którą grałeś w życiu. Co Nintendo to Nintedo Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia Czemu na XSX słabo z oceną? W sumie i tak wziąłem wersję PS5. Pewnie będzie casus Days Gone i Mad Max, że ludzie na grach się nie poznali. 2 Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 26 sierpnia Opublikowano 26 sierpnia 12 minut temu, Faka napisał(a): Czemu na XSX słabo z oceną? W sumie i tak wziąłem wersję PS5. Pewnie będzie casus Days Gone i Mad Max, że ludzie na grach się nie poznali. MM to faktycznie była super gierka. Days gone to dla mnie jeden z najlepszych exow Sony, ale dopiero po wyjściu ps4 pro z masą patchów poprawiających tę grę (na premierę to była kupa). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi