Skocz do zawartości

Star Wars: Outlaws

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze nie grałem w pierwsze DLC, bo jest ponoć bardzo krótkie i poczekam, jak będą już dostępne dwa dodatki, to na dłużej człowiek przysiądzie do gierki. 

• Odpowiedzi 860
  • Wyświetleń 62,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Właśnie wyjechałem po raz pierwszy speederem z ładowni naszego statku i... jestem zachwycony tym, co do tej pory dostałem. Początek spokojny, klimatyczny, mieścinka świetna, wszystko kapitalnie wygl

• To takie farmazony na zasadzie wszystko jest (pipi)owe ale mi się podoba 8/10. Zero konkretów. Czyli dokładnie to co mówi Kiszczak. I też tak to wygląda na forumku. Wysłane z pixela przez taptalk bo

• scena niczym z PS3

Opublikowano

Same here. Na razie przynajmniej do połowy roku mam w co grać i chcę schodzić z backlogu. Outlaws gdzieś tam z tyłu głowy też mam od jakiegoś czasu, ale musi cierpliwie poczekać na swoją kolej;)

Opublikowano

Lachon to Kay Wess.

Gry Ubisoftu mają to do siebie, że nie chce się do nich wracać. Do takich open worldów od Bethesdy/Rockstara/Sony regularnie wracam ale zupełnie nie chce mi się grać drugi raz w Outlaws albo poprzednie Asasyny/Far Kraje :smutas:

Opublikowano
10 minut temu, PiotrekP napisał(a):

@Paolo1986 najpierw Henryczek, potem ta, no... jak ten lachon tutaj się wogóle nazywa? 

Yep, ja jeszcze wyobracam Larę po Yamatai, a za kilka dni wjeżdża day 1 Henryk 2 ze Skalicy. Co będzie potem, to się zobaczy:)

Opublikowano

Ja jedynie Black Flag skończyłem 3 razy. Tylko dlatego że nic w podobnym klimacie i rozgrywce  nie ma. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Na pierwszy rzut oka idealna okazja, aby sprawdzić. Nawet 3 godziny można pograć, tylko czemu progres się nie przenosi, jak zakupimy pełną wersję?/

Łowcy Gier
No image preview

Sprawdź Star Wars Outlaws za darmo. Wersja demo gry już d...

Premiera Star Wars Outlaws miała miejsce 30 sierpnia 2024 roku. Niemal 7 miesięcy od debiutu na rynku, produkcja z kultowego uniwersum otrzymała wersję