Faka 4 071 Opublikowano niedziela o 13:45 Opublikowano niedziela o 13:45 Jeszcze nie grałem w pierwsze DLC, bo jest ponoć bardzo krótkie i poczekam, jak będą już dostępne dwa dodatki, to na dłużej człowiek przysiądzie do gierki. Cytuj
PiotrekP 2 019 Opublikowano niedziela o 17:56 Opublikowano niedziela o 17:56 Może gdzieś za pół roku w końcu sprawdzę i jak przy Avatarze będę się nieźle bawił. Cytuj
Paolo1986 842 Opublikowano niedziela o 18:05 Opublikowano niedziela o 18:05 Same here. Na razie przynajmniej do połowy roku mam w co grać i chcę schodzić z backlogu. Outlaws gdzieś tam z tyłu głowy też mam od jakiegoś czasu, ale musi cierpliwie poczekać na swoją kolej Cytuj
PiotrekP 2 019 Opublikowano niedziela o 18:33 Opublikowano niedziela o 18:33 @Paolo1986 najpierw Henryczek, potem ta, no... jak ten lachon tutaj się wogóle nazywa? Cytuj
Rooofie 187 Opublikowano niedziela o 18:38 Opublikowano niedziela o 18:38 Lachon to Kay Wess. Gry Ubisoftu mają to do siebie, że nie chce się do nich wracać. Do takich open worldów od Bethesdy/Rockstara/Sony regularnie wracam ale zupełnie nie chce mi się grać drugi raz w Outlaws albo poprzednie Asasyny/Far Kraje Cytuj
Paolo1986 842 Opublikowano niedziela o 18:45 Opublikowano niedziela o 18:45 10 minut temu, PiotrekP napisał(a): @Paolo1986 najpierw Henryczek, potem ta, no... jak ten lachon tutaj się wogóle nazywa? Yep, ja jeszcze wyobracam Larę po Yamatai, a za kilka dni wjeżdża day 1 Henryk 2 ze Skalicy. Co będzie potem, to się zobaczy Cytuj
PiotrekP 2 019 Opublikowano niedziela o 18:46 Opublikowano niedziela o 18:46 Ja jedynie Black Flag skończyłem 3 razy. Tylko dlatego że nic w podobnym klimacie i rozgrywce nie ma. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi