PiotrekP 1 724 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia @Starh grałem w DG od premiery na zwykłym ps4 i poza kilkoma błędami typowymi dla open worldów, to 2 razy mi skrypt nie zaskoczył przez całą grę. MM też miło wspominam, zwłaszcza ataki na konwoje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 307 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia branża sie nie poznała mad max to najgorszy ubisofciak w jaki grałem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia Akurat twoje zdanie na forumku to nikogo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 838 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 14 minut temu, Beelzeboss napisał(a): branża sie nie poznała mad max to najgorszy ubisofciak w jaki grałem. Lepiej się bawiłem niż przy 90% Assasynów. Mi się tylko BlackFlag podobał przez klimat piratów. Reszta meh, a te klimaty Egiptu, to jebnąłem pawia po 10h i nie wróciłem i nie wrócę. Najlepiej mi się grało w Division, POP spoko. Czekam na forum, ale czuję że na gwiazdkę wezmę za 139zł max 159zł Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 602 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia fajna recka, wystarczy żeby nie marnować czasu na tę grę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia Co ci recenzenci pierdolą. Gra rewelacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 36 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Co ci recenzenci pierdolą. Gra rewelacja. No, aczkolwiek dali 77/100, to nie aż tak znowu mniej niż GOTY roku małpa. 42 minuty temu, krzysiek923 napisał(a): fajna recka, wystarczy żeby nie marnować czasu na tę grę Czemu wrzucasz filmy z małymi dziećmi? --- Ja po 4h jestem zadowolony, fajnie, że to nie SW z mieczami od EA, że nie na serio, że nie ma znaczników, ciekawie zapowiada się główny wątek i klimacik SW jest. Nie gramy typowym bohaterem Jedi itp. Ubi nie zalewa nasz aż tak gównem, Tomb Raider/trochę MGS V (tak, to nie błąd) in space jednak. Btw jest recka Archona, jak ktoś się zastanawia, warto posłuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza
addhoc 62 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia (edytowane) Wygląda lepiej niż te dwa paszkwile od Respawn. Ubisoft+ jawi się jako najlepsza opcja. Edytowane 26 sierpnia przez addhoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia Oglądałem recke archona i na pierwszy rzut oka widac, że są genetyczne animacje, głupi i ślepi przeciwnicy, idiotyczne takedowny. Ogółem gierka na 7+ może 8- jak się popatrzy. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 696 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia Ale to kiedyś siądzie za 84zl na promocji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 675 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia A ja oglądam live Kiszczaka.Nie spodziewałem się nic ponad przeciętną ubi gierkę ale i tak się zawiodłem xd.Mam wrażenie że 15 lat temu ta gra nie oferowała by nic nowego i ciekawego.Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać 1 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 28 minut temu, drozdu7 napisał(a): Ale to kiedyś siądzie za 84zl na promocji Jakby co, to w Ubipassie masz za mniej i z pakietem Ultimate (w przeciwieństwie do gamepassa tam dają wszystko, jak już płacisz). Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia No po 3h jestem zadowolony. Ostatnio tak dobrze w grę ubi grało mi się w AC origins. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia Oglądać kiszczaka XD typ który pierdoli i prawie większość gier opierdala, żaden z niego wyznacznik recenzenta tylko debil, widownię też ma niezłą. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 35 minut temu, Faka napisał(a): Oglądać kiszczaka XD typ który pierdoli i prawie większość gier opierdala, żaden z niego wyznacznik recenzenta tylko debil, widownię też ma niezłą. Sry, ale jakoś gry te 10-20 lat temu potrafiły być dopracowane. Nawet pierwszy Uncharted miał lepsze animacje niż ta gra. Kiedyś wydawałeś hajs i wiedziałeś, że nie potrzebujesz jakiś patchy, gra działała day one. Teraz płacisz 300 zł za grę lub więcej i dostajesz coś tak technologicznie zjebanego. Naprawdę ten chłop ma ich głaskać po głowie? Wolę 100 razy takich gości, którzy mimo dostania klucza od producenta gry nadal potrafi ją jebać niż czytać recenzje na golu czy ppe dające grze noty 8 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD A później płacz, że gry wychodzą w coraz gorszej "formie" na premierę skoro i tak ludzie to kupują... 6 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 038 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 4 hours ago, Schranz1985 said: A ja oglądam live Kiszczaka W zasadzie po tym przestałem czytać dalej i wrzuciłem clowna Oglądałem reckę Archona, no średniaczek. Musiałbym mieć chyba z 2 lata wolnego tylko na giereczki żeby nadeszła kolej SW Outlaws do ogrania Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 566 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Kasę odłożoną na Outlaws (bo wcześniej planowałem kupić) przeznaczę na Henryka Drugiego w przyszłym roku bo jednak rpg w średniowieczu jara mnie bardziej niż SW z niedorobionym skradaniem się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 6 godzin temu, Starh napisał(a): Sry, ale jakoś gry te 10-20 lat temu potrafiły być dopracowane. Nawet pierwszy Uncharted miał lepsze animacje niż ta gra. Kiedyś wydawałeś hajs i wiedziałeś, że nie potrzebujesz jakiś patchy, gra działała day one. Teraz płacisz 300 zł za grę lub więcej i dostajesz coś tak technologicznie zjebanego. Naprawdę ten chłop ma ich głaskać po głowie? Wolę 100 razy takich gości, którzy mimo dostania klucza od producenta gry nadal potrafi ją jebać niż czytać recenzje na golu czy ppe dające grze noty 8 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD A później płacz, że gry wychodzą w coraz gorszej "formie" na premierę skoro i tak ludzie to kupują... Nie o to chodzi, typ po prostu potrafi obrzydzić grę i zniechęcić Cię do wszystkich gier, które chcesz pograć, niszczy Ci hobby gierkowe, byś przez pajaca przestał grać w gry. Jak taki zajebisty jest, to niech sam zrobi grę bez skazy, bez błędów. On nie potrafi się cieszyć grami, to jest mega frustrat. On by ci nawet zrecenzował ulubioną kanapkę, że jest chujowa. Gościu ma chujowe podejście do życia. Jak ktoś tak bardzo chce mieć obrzydzone życie to gwarantuje, że ten typ jest idealny do tego, że skończysz z hobby. Już nawet Angry Joe robi to lepiej, bo wie i widzi plusy, minusy. U Kiszczaka to masz wszystko chujowe wg niego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Taka ciekawostka Dualsense na PC wspiera pełną haptykę :). Jednakże musi być na kablu, inaczej działa tylko z normalnymi wibracjami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Gra dostanie od graczy lepsze oceny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 388 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 22 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): Gra dostanie od graczy lepsze oceny. Dalej będzie to bardzo średnia gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 19 minut temu, Plackus napisał(a): Dalej będzie to bardzo średnia gra Grasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 6 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Grasz? Patrz Donek zabraniają nam się dobrze bawić, ja już zdrowe snaczki zakupione, siłka zaliczona i siadam do Ubigoty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 8 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Patrz Donek zabraniają nam się dobrze bawić, ja już zdrowe snaczki zakupione, siłka zaliczona i siadam do Ubigoty. Ja na razie czekam na bugi i niedorobione mechaniki. Sprawdziłem grafikę w performance, żeby sobie udowodnić, że gra jest brzydka. Specjalnie też zmniejszyłem kontrast i kolory w Oledzie. Jak jeszcze spełnią się dwa pierwsze punkty, które wymieniłem to zacznę się może dobrze bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 139 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Ale możecie proszę przestać się dobrze bawić? To ubisoft a oni robią średniaki i niegrywalne gówna z wieżam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi