KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 3 godziny temu, Josh napisał(a): Mocarne 77% na Meta. I tak za wysoko jak na kolejne Uncharted Creed, tylko dla niepoznaki wpierdolone w inną skórkę, ale najważniejsze że ludzie się dobrze bawią wykonując przez 30 godzin te same questy i odkrywając kolejne wieże. No dziwne, bo w tej grze tych elementów w zasadzie nie ma na pierwszym planie w ogóle i tempo gry jest zupełnie inne od Asasynowego :). Od 9h gram w to jak w Uncharted, czy inny Tomb Raider i nie zrobilem jeszcze ani jednego sidequesta. Niesamowita sprawa . Skradałem się, włamywałem do bazy, kradłem statek, mnóstwo spoko custscenek, wszystko nawet śmieszne, teraz walczyłem ze statkami jak w jakimś Freelancerze, trochę na motorku, gdzieś w kantynie karcianka. No Ubiszrot jak chooj, zaraz pewnie poszukam jakiegoś gwoździa, żeby ocenić na 0/10 i wkleić mordę ciotki Chewbacci. Pozdro. 40 minut temu, Observer napisał(a): Ta recka archona to śmiech na sali, gruby mówi że gra jest połączeniem trzech gier - Metal Gear Solid 5, Tomb Raidera i GTA2 xd A Assassins Creed to mu nie przypomina? Bo potem wymienia wszystkie cechy Outlaws, które dziwnym trafem można znaleźć też w serii AC czy The Division. No ale tych gier juz nie przypomina, a bo już dawno nie grał w gry Ubisoftu. To tak jakby ktoś zrobił recenzje Alien: Romulus nie oglądając poprzednich filmów z serii i powiedział że ten film to mu przypomina połączenie Lessie Wróć (bo jest zwierze), Teksańskiej Masakry (bo zabijają) i Przybyszów z Matplanety (bo jest statek kosmiczny), ale już Ósmego Pasażera Nostromo nie wymienia w podobnych filmach, bo kurwa nie widział. No nie grał, to fakt, nie przepada za Ubisoftem, grał w Prince'a nowego i w Black Flag dawno temu i co nie może porównać do innych gier, które mu podeszly lata temu? Myślę, że trochę sterujesz, bo Ci nie pasuje do narracji o woke, a My tutaj w gierkę gramy sobie jak dzieci . Pozdro. Strasznie fajna ta maskotka 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 838 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Recka Ahrona mnie utwierdziła że pierwotny plan był dobry. Poczekać na 119zl. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Teraz, iluck85 napisał(a): Recka Ahrona mnie utwierdziła że pierwotny plan był dobry. Poczekać na 119zl. Myślę, że zdecydowanie warto, szczególnie na przecenie, będą też 2 dodatki, więc jak ktoś lubi całość to za rok/dwa :). Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Nie miałem brać na premierę, ponieważ ceny różnych wersji to Ubi chyba konsultował z rzecznikiem do spraw inflacji, ale potem sobie przypomniałem, że to Ubi, a ich gry lecą z ceną bardzo szybko. Także gra pewnie trafi do mnie jako prezent pod choinkę za 100 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 174 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Asasyn w listopadzie rozyebie te Star Warsy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 722 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Friendly fire Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 416 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Ale pod kątem downgrade'u graficznego? Stężnia woke i zpasztetowanych kobiet? Ilości znaczków do odkrycia na mapie? Jimmy, musisz być bardziej precyzyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Może zaczniemy też krytykować twoje horrorki w tym temaciku, co tam masz, jakieś indycze nierobasy? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Miałem pod koniec dzisiejszego runa jedną wkurzająca misje, w której jednak zauważyłem, że przenoszenie ciał byłoby mega pomocne, ale kto inny powie, że to zabieg immersyjny, bo gramy kobietą i przecież nie podnioslaby tych trooperów w zbrojach. Jednak jako całość misja była ciekawa, reżyseria i dialogi robiły, aczkolwiek no te alarmy wkurzają, bo nie ma aż takich możliwości jak w MGS, czy nawet AC w tym skradaniu, widać chcieli to uprościć mocno w mechanikach i wyszło trochę dziwnie w tym elemencie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 675 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Najlepsze jest to że ludzie płacą za wcześniejszy dostęp do takiej niedorobionej gierki xD.No bo przecież jak zagra za miesiąc czy 2 jak już popaczuja i kupi taniej to UJ z takim graniem xDAll in, i ten fejm na forumkach ja gram już dziś, ebac biedę.Świat oszalał.Patostrimer prawdę ci powie, recenzenci to się sprzedali pewnie z 10 lat temu .Teraz słucham recenzji nrgeja, i mam wrażenie że jednak był w tym Disneylandzie.Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać 2 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 129 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Idź tego kiszczaka oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2 minuty temu, Schranz1985 napisał(a): Najlepsze jest to że ludzie płacą za wcześniejszy dostęp do takiej niedorobionej gierki xD. No bo przecież jak zagra za miesiąc czy 2 jak już popaczuja i kupi taniej to UJ z takim graniem xD All in, i ten fejm na forumkach ja gram już dziś, ebac biedę. Świat oszalał. Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Ty, a może sterowników nie wgrał, ten etap mam już za sobą (oczywiście wszystko cacy) i nawet na ekranie telefonu widzę co on tam ma, co za gość. 2 minuty temu, GearsUp napisał(a): Może to Series S xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 675 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia W Spidermanie też ludzie pisali, ty ale ja nie mam takich gliczy xD.Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Niech zgadne. Ten wąsaty pedau miał te glicze? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 23 minuty temu, Schranz1985 napisał(a): W Spidermanie też ludzie pisali, ty ale ja nie mam takich gliczy xD. Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Yhym. Disneyland, glitche na Yt, gry za pieniądze, dziwny jest ten świat xD. Jeżeli typ gra na PC I ustawieniami specjalnie wywołuje te glitche pod komentarze, a na PC można to zrobić łatwo (chociażby wlaczajac DLSS czy FSR ultraperf w bardzo niskiej rozdziałce), to jest prawdziwym patostreamerem...:). Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 37 minut temu, Schranz1985 napisał(a): Teraz słucham recenzji nrgeja, i mam wrażenie że jednak był w tym Disneylandzie. Naprawdę nie ma na youtube kogoś, kto zna się na gierkach, że ciągle drapiesz po dnie beczki? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Może się zrzucimy dla @Schranz1985 na gierkę, bo wyraźnie chce kupić xD. Nic nie smakuje tak dobrze, jak niedopracowana gierka w early access . Cytuj Odnośnik do komentarza
shoegaze 44 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia (edytowane) Kozacki temat jak na razie. Z jednej strony wczuci anty-systemowcy w postaci @Josh i @Observer, którzy srają się o te gierki Ubi jakby Francuzi co najmniej kazali im farbować włosy na różowo, jednocześnie samemu waląc konia do rzeczy tworzonych pod kuratelą Sweet Baby. Z drugiej strony oświeceni kiszakowcy w typie @Starh traktujący jako pewnik opinię huopa, który jeszcze do niedawna chlał do odcinki na streamach i skończył z wyrokiem za bicie randomowych ludzi na ulicy. Z trzeciej strony niezawodny @Schranz1985. Edytowane 27 sierpnia przez shoegaze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia @KrYcHu_89 No ja przez Ciebie i @Patricko właśnie zamówiłem - będzie grane w weekend, bo jak patrzę na te screenshoty to chcę tam być. Wiem, że koniec końców dam pewnie z 7/10, ale to nadal DOBRA GRA, według dziesięciostopniowej skali, a sam chcę się przekonać, jak bardzo klimacik jest w stanie zamaskować różne niedoróbki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 1 minutę temu, Wredny napisał(a): No ja przez Ciebie i @Patricko właśnie zamówiłem - będzie grane w weekend, bo jak patrzę na te screenshoty to chcę tam być. Wiem, że koniec końców dam pewnie z 7/10, ale to nadal DOBRA GRA, według dziesięciostopniowej skali, a sam chcę się przekonać, jak bardzo klimacik jest w stanie zamaskować różne niedoróbki. 7/10 to najlepsze gierki, a dzisiejszy poranek to była moja topka roku, wieczorem chyba strzelę starą trylogię na DVD . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Wrócę w piątek z wczasów to mam nadzieję, że już gierka będzie paczkomacie? Będzie prawda @yaczes? Będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 416 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 6 minut temu, shoegaze napisał(a): Kozacki temat jak na razie. Z jednej strony wczuci anty-systemowcy w postaci @Josh i @Observer, którzy srają się o te gierki Ubi jakby Francuzi co najmniej kazali im farbować włosy na różowo, jednocześnie samemu waląc konia do rzeczy tworzonych pod kuratelą Sweet Baby. Z drugiej strony oświeceni kiszakowcy w typie @Starh traktujący jako pewnik opinię huopa, który jeszcze do niedawna chlał do odcinki na streamach i skończył z wyrokiem za bicie randomowych ludzi na ulicy. Z trzeciej strony niezawodny @Schranz1985. Nie wiem o czym Ty pierdolisz, ale nawet trochę śmiechłem. W sumie jesteśmy jak Avengersi tego forumka, ale może chociaż jak Atomówki Nie no, ja już skończyłem i sobie idę. Miłego grania wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 3 gra. Reszta się kłóci o poziom beznadziejności tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 27 sierpnia Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia Ale widzę że standardem jest nadal, że najwięcej psioczą Ci co nie grają Moja kopia od PB wleci w piątek - mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi