Schranz1985 675 Opublikowano 28 sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia Kiszczak ma rację.Gierka za 4 bomby z masą problemów, będąca zlepkiem pomysłów z innych gier, z inteligencją przeciwników i mechanikami z PS3 ?A mi się podoba, dobrze się bawię 8/10 .Badziewie żerujące na fanach i licencji, typowe ubi.* Ograłem z Kiszakiem na YT, nie wiem czy gorsze te skradanie czy te strzelanie i przyjmowanie na klatę.Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać 2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 129 Opublikowano 28 sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 9 minut temu, Schranz1985 napisał(a): Kiszczak ma rację. Gierka za 4 bomby z masą problemów, będąca zlepkiem pomysłów z innych gier, z inteligencją przeciwników i mechanikami z PS3 ? A mi się podoba, dobrze się bawię 8/10 . Badziewie żerujące na fanach i licencji, typowe ubi. * Ograłem z Kiszakiem na YT, nie wiem czy gorsze te skradanie czy te strzelanie i przyjmowanie na klatę. Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Chuja się znacie, jakbyś odpalił grę i poobserwował jak wolumetryczne chmury rzucają cień na twoją niunię to dopiero doceniłbyś ten kunszt i sznyt technologiczny 1 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 28 sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia Kiszczak ma rację.Gierka za 4 bomby z masą problemów, będąca zlepkiem pomysłów z innych gier, z inteligencją przeciwników i mechanikami z PS3Jednak Kiszak to debil i jak widać jego widzowie również bo łykają wszystko co Pan powie Gra w zaprzyjaźnionym Perfect Blue kosztuje poniżej 280 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 832 Opublikowano 28 sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia Właśnie oglądam, te jego wycinki z gry i co 1h 16 minut same bugi i sprawdzanie miejsca, zero podniety. Nie wiem jemu się tak buguje czy tylko tak pierdoli? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 429 Opublikowano 28 sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia nie nabijajcie temu debilowi wyświetleń 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 28 sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia Sprawdziłem kto to jest w końcu. Przecież @Schranz1985 ma 39 lat zapewne i byle kogo nie ogląda. A na pewno w tym wieku już ma gust dawno wyrobiony. No kekłem. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 28 sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia Del Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 832 Opublikowano 28 sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia Oj tam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 565 Opublikowano 28 sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 832 Opublikowano 28 sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia No changelog na miarę twórców Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 459 Opublikowano 28 sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia Dobrze - yebać earlyaccessowców 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 28 sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 5 minut temu, Rozi napisał(a): Pokaż ukrytą zawartość @Donatello1991 patrz jak dobrze być PCMR i Xbox xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 374 Opublikowano 28 sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 3 godziny temu, mozi napisał(a): Zachowana wierność z materiałem źródłowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 311 Opublikowano 28 sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia Cieszy że zachowali poziom ai z przedpremierowego gameplayu bo już się bałem że to naprawią mimo wszystko to dalej wygląda jak coś w co chce zagrać za 15 lat jak już kupie to na promce za 15 ziko. Popcornu do oglądania beki z tej gry nie otwieram bo czekam z tym na listopadową premiere asasyna Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 28 sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia No przy premierze nowego AC to dopiero forumek przeżyje kryzys wieku średniego. Popcorn to będzie za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 722 Opublikowano 28 sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia Mi ta gierka się podoba i ląduje na wishliście Ogra się kiedyś na spokojnie Spoiler Jak stanieje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 696 Opublikowano 28 sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia (edytowane) Ten temat to świetna zabawa Utwierdza mnie w przekonaniu że gry będą tylko drożeć i wcale nie będą lepiej dopracowane Edit. Rocznik 89 więc elita Edytowane 28 sierpnia przez drozdu7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 408 Opublikowano 28 sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia Kiszczak, a przed nim Schranz powielający bzdury z jego gęby. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 724 Opublikowano 28 sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 57 minut temu, Paolo1986 napisał(a): Mi ta gierka się podoba i ląduje na wishliście Ogra się kiedyś na spokojnie Pokaż ukrytą zawartość Jak stanieje Tak się robi z ubigrami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 675 Opublikowano 28 sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia Jestem prostym człowiekiem, widzę że gnoja ubi to klikam.Ign polska 4/10 Kiszczak poleca .Coś czuję że userzy ładnie zbombuja ta srake na metacritic.Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 722 Opublikowano 28 sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 6 minut temu, PiotrekP napisał(a): Tak się robi z ubigrami Jako fan ubigier potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 28 sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 49 minut temu, Schranz1985 napisał(a): Jestem prostym człowiekiem, widzę że gnoja ubi to klikam. Ign polska 4/10 Kiszczak poleca . Coś czuję że userzy ładnie zbombuja ta srake na metacritic. Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Oni nie byli w Disneylandzie? https://sirusgaming.com/star-wars-outlaws-review/ wreszcie obiektywna recenzja 10/10 wpadła na Opencritic. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 29 sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia Wczoraj nie grałem, dzisiaj odpalam sobie rano gierkę, a tam paczyk na Denuvo, a już było dobrze, to czekam na crashe Cytuj Odnośnik do komentarza
Assassins_78 832 Opublikowano 29 sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 29 sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 44 minuty temu, Assassins_78 napisał(a): Czyli na PC trzeba było skończyć w 2 dni, no zobaczymy, ale z Denuvo zawsze są kwiaty xD. -- Chyba śmiga, od godziny nie wywaliło, działa też jak przed paczykiem, ale anticheatengine w grze single player zawsze jebał pies, komu to potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi