Faka 4 096 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Jeszcze nie grałem w pierwsze DLC, bo jest ponoć bardzo krótkie i poczekam, jak będą już dostępne dwa dodatki, to na dłużej człowiek przysiądzie do gierki. Cytuj
PiotrekP 2 112 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Może gdzieś za pół roku w końcu sprawdzę i jak przy Avatarze będę się nieźle bawił. Cytuj
Paolo1986 927 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Same here. Na razie przynajmniej do połowy roku mam w co grać i chcę schodzić z backlogu. Outlaws gdzieś tam z tyłu głowy też mam od jakiegoś czasu, ale musi cierpliwie poczekać na swoją kolej Cytuj
PiotrekP 2 112 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia @Paolo1986 najpierw Henryczek, potem ta, no... jak ten lachon tutaj się wogóle nazywa? Cytuj
Rooofie 196 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Lachon to Kay Wess. Gry Ubisoftu mają to do siebie, że nie chce się do nich wracać. Do takich open worldów od Bethesdy/Rockstara/Sony regularnie wracam ale zupełnie nie chce mi się grać drugi raz w Outlaws albo poprzednie Asasyny/Far Kraje Cytuj
Paolo1986 927 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia 10 minut temu, PiotrekP napisał(a): @Paolo1986 najpierw Henryczek, potem ta, no... jak ten lachon tutaj się wogóle nazywa? Yep, ja jeszcze wyobracam Larę po Yamatai, a za kilka dni wjeżdża day 1 Henryk 2 ze Skalicy. Co będzie potem, to się zobaczy Cytuj
PiotrekP 2 112 Opublikowano 26 stycznia Opublikowano 26 stycznia Ja jedynie Black Flag skończyłem 3 razy. Tylko dlatego że nic w podobnym klimacie i rozgrywce nie ma. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi