Pupcio 18 645 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia A jednak do ogrania w gamepassie Cytuj
michu86- 397 Opublikowano 23 kwietnia Opublikowano 23 kwietnia (edytowane) Day1 wjeżdża jak nic, do Atlusa mam duże zaufanie. Albo Day-1/-2 jak yaczes dowiezie Edytowane 23 kwietnia przez michu86- Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia https://pl.wikipedia.org/wiki/Hieronim_Bosch 1 Cytuj
Shen 9 689 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia Złote czasy dla fanów bicia żelek, nie wyrabiam się z przechodzeniem wszystkiego, czuje się jak za czasów szaraka Cytuj
Beelzeboss 324 Opublikowano 24 kwietnia Opublikowano 24 kwietnia a i jeszcze ciekawa rzecz brytyjczycy robią va z czego bardzo sie cieszę. Wydaje mi się, że w trailerze słyszałem Adama Howdena Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja Więcej niż garść nowych screenów z Famitsu https://www.famitsu.com/article/images/202405/4425/26130 Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja Coraz większy hajpik tylko co oni sobie wyobrażają zabierając mi możliwość romansowania z czerwonowłosą elficą?? 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 7 maja Opublikowano 7 maja 21 minut temu, Pupcio napisał: Coraz większy hajpik tylko co oni sobie wyobrażają zabierając mi możliwość romansowania z czerwonowłosą elficą?? Z tymi romansami straszna bieda, właśnie jestem po ukończeniu Persony 3 Reload i znowu się zakochałem we wszystkich bohaterkach, tak ładnie je odświeżyli . Będzie tej mechaniki brakować w Metaphor :/. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 8 czerwca Opublikowano 8 czerwca 1 minutę temu, Szermac napisał(a): Pewniak roku Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca ooo, obejrze sobie bo mi brakowało jakiegoś dłuższego gameplayu Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca No taka Persona w innym settingu, będzie grane Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 1 minutę temu, Sep napisał(a): No taka Persona w innym settingu, będzie grane Trochę Persona, a trochę Final, mapa świata itp. 1 Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Ale niech sobie nie żartują i dadzą mi romansować z tą jurną elficą Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Mapka jest podobna do tej z Baldura 2, kisnę xD Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Jeszcze kilka rzeczy nietypowych: - main character może zginąć i nie ma przy tym game over - main character umie mówić Atlus prawdopodobnie robi swoją grę żyćka i Rebirth w tym roku może czuć zagrożenie Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Gdyby jeszcze tylko były polskie napisy... Cytuj
Paolo de Vesir 9 232 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Spodobało mi się przy pierwszym pokazie i jeszcze bardziej podoba mi się teraz. Mechaniki Persony, ale w settingu który odpowiada mi jednak znacznie bardziej niż wesołe licealne życie. Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Jestem właśnie ciekawy jak rozłożą lochy i życie fantasy chłopca. Czy będzie to bardziej personka czy megami tensei. Tak czy siak coraz bardziej kusi brać na premiere Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Własnie mogliby to wypośrodkować. Taka alternatywa dla obu pod względem rozłożenia ciężaru rozgrywki. 1 Cytuj
Pupcio 18 645 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 38 minut temu, genjuro napisał(a): Gdyby jeszcze tylko były polskie napisy... Kto wie. Przy personie 3 piekło zamarzło i dostaliśmy polską wersje więc i tutaj są jakieś szanse Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi