Pupcio 18 271 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia A jednak do ogrania w gamepassie Cytuj Odnośnik do komentarza
michu86- 384 Opublikowano 23 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia (edytowane) Day1 wjeżdża jak nic, do Atlusa mam duże zaufanie. Albo Day-1/-2 jak yaczes dowiezie Edytowane 23 Kwietnia przez michu86- Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia https://pl.wikipedia.org/wiki/Hieronim_Bosch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 306 Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia co japonia to japonia Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia Złote czasy dla fanów bicia żelek, nie wyrabiam się z przechodzeniem wszystkiego, czuje się jak za czasów szaraka Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 306 Opublikowano 24 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia a i jeszcze ciekawa rzecz brytyjczycy robią va z czego bardzo sie cieszę. Wydaje mi się, że w trailerze słyszałem Adama Howdena Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Więcej niż garść nowych screenów z Famitsu https://www.famitsu.com/article/images/202405/4425/26130 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja Coraz większy hajpik tylko co oni sobie wyobrażają zabierając mi możliwość romansowania z czerwonowłosą elficą?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 7 Maja Udostępnij Opublikowano 7 Maja 21 minut temu, Pupcio napisał: Coraz większy hajpik tylko co oni sobie wyobrażają zabierając mi możliwość romansowania z czerwonowłosą elficą?? Z tymi romansami straszna bieda, właśnie jestem po ukończeniu Persony 3 Reload i znowu się zakochałem we wszystkich bohaterkach, tak ładnie je odświeżyli . Będzie tej mechaniki brakować w Metaphor :/. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Wjeżdża day one 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 1 minutę temu, Szermac napisał(a): Pewniak roku Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca ooo, obejrze sobie bo mi brakowało jakiegoś dłuższego gameplayu Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca No taka Persona w innym settingu, będzie grane Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 1 minutę temu, Sep napisał(a): No taka Persona w innym settingu, będzie grane Trochę Persona, a trochę Final, mapa świata itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Ale niech sobie nie żartują i dadzą mi romansować z tą jurną elficą Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Mapka jest podobna do tej z Baldura 2, kisnę xD Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Jeszcze kilka rzeczy nietypowych: - main character może zginąć i nie ma przy tym game over - main character umie mówić Atlus prawdopodobnie robi swoją grę żyćka i Rebirth w tym roku może czuć zagrożenie Cytuj Odnośnik do komentarza
genjuro 82 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Gdyby jeszcze tylko były polskie napisy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Spodobało mi się przy pierwszym pokazie i jeszcze bardziej podoba mi się teraz. Mechaniki Persony, ale w settingu który odpowiada mi jednak znacznie bardziej niż wesołe licealne życie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Jestem właśnie ciekawy jak rozłożą lochy i życie fantasy chłopca. Czy będzie to bardziej personka czy megami tensei. Tak czy siak coraz bardziej kusi brać na premiere Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Własnie mogliby to wypośrodkować. Taka alternatywa dla obu pod względem rozłożenia ciężaru rozgrywki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 38 minut temu, genjuro napisał(a): Gdyby jeszcze tylko były polskie napisy... Kto wie. Przy personie 3 piekło zamarzło i dostaliśmy polską wersje więc i tutaj są jakieś szanse Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi