Josh 4 535 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Pisząc o docenianiu nie odnosiłem się bezpośrednio do tego co wygrywa w głosowaniach GOTY, ale ogólnie o tym że tutaj ludzie grają we wszystko z każdego gatunku i nawet mocno niszowe gry znajdą tych kilku amatorów, którzy skrobną coś na ich temat. Cytat moje głosy na pewno pójdą na Silenta 5 minut temu, GearsUp napisał(a): xD Jeden głos na horror AAA, drugi na erpega, trzeci na platformówkę, czwarty być może jakiegoś na soulslike'a i piąty na indyczka. Sądzę, że uczciwie i żadna giereczka wideło nie powinna się poczuć pokrzywdzona 1 Cytuj
_Red_ 12 024 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Jajebie jeszcze Persony 3 od pana czezkiego z folii nie wyjąłem a tu kolejny kandydat na day 1 do szuflady edit albo nie, jeszcze 2h temu gdy nie slyszalem o tej grze to byly po 219 na allegro, ale metakrytyk zrobił swoje i zeszły xd 4 Cytuj
Pupcio 18 457 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Dawaj metaphora Red w p3 zaśniesz w połowie tartaku a potem utkniesz na pół roku bo cie jakiś boss będzie gwałcił 2 Cytuj
tlas 440 Opublikowano 7 października Autor Opublikowano 7 października Trójka dobra ale teraz to się gra w metafor Cytuj
Josh 4 535 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Persona 3 super gierka, ale mieć do wyboru ją albo granie w MeFedron, to tak jakby się zastanawiać czy lepiej się ruchać ze Aną de Armas lub z Dorotą Wellmann. Cytuj
_Red_ 12 024 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Ktora jest która, dla pewności pytam Cytuj
Pupcio 18 457 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Dawaj Red, z nami nie pograsz? Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Nie no kurwa trójeczka też zajebista Jak jebne moim Orpheus Telosem z Morning Star to się krew poleje. 1 Cytuj
Josh 4 535 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października (edytowane) 5 minut temu, _Red_ napisał(a): Ktora jest która, dla pewności pytam Wszystko zależy od tego czy wolisz sarninę czy coś bardziej wieprznego. Spoiler nie no, wiadomo że Metafor to Ana Edytowane 7 października przez Josh Cytuj
_Red_ 12 024 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Jeden jrpg na raz jestem w stanie grac, a realnie to astrobota bede konczyl jeszcze miesiąc. Yebane gry i brak wolnego czasu ;/ Cytuj
Pupcio 18 457 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października To tylko drobna gierka na 80h+ Cytuj
michu86- 395 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października Ale P3R to proszę szanować, kawał szpila, dać Wam większy świat, kocie uszka i już nawet starszej dobrej sąsiadce się na klatce dzień dobry nie mówi? 3 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 7 października Opublikowano 7 października 2 godziny temu, michu86- napisał(a): Ale P3R to proszę szanować, kawał szpila, dać Wam większy świat, kocie uszka i już nawet starszej dobrej sąsiadce się na klatce dzień dobry nie mówi? Dlc jest lekko chujowe, ale poza tym okejka :). O dziwo ReFantazio im więcej recenzji tym wyżej, już powrót na 93/94 OP/MC, czyli delikatnie wyżej w korespondencyjnym pojedynku ze Square Enix 93/92. To tyle jeżeli chodzi o statystyki :). Kto ostatecznie brał na Gamefinity wersję PC steelbook? Cytuj
michu86- 395 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Kończę Diablo 4 i tak patrzę w co teraz by tu pograc, jakie są nowości, jakie mam zaległości. I na każdym kalkulatorze, liczydle wychodzi mi, że metaphor Nie wiem jak to jest nawet jak jestem przesycony atlusem to i tak chyba kupię tę gierkę... Eh... Kolejne 100h z jedną gra... Perfectblue Cytuj
Plackus 419 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Chyba zrobie sobie ponownie demo tak żeby sie zgrało z premierą w piątek, badź w czwartek jak mnie Dejwid pozytywnie zaskoczy Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Ładnie z ceną doyebali po recenzjach. Ja preorder w pb już od lipca złożyłem... Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Cena gry zależy od recenzji? Który mamy roku przypomnijcie? xD 2 godziny temu, michu86- napisał(a): Kończę Diablo 4 i tak patrzę w co teraz by tu pograc, jakie są nowości, jakie mam zaległości. I na każdym kalkulatorze, liczydle wychodzi mi, że metaphor Nie wiem jak to jest nawet jak jestem przesycony atlusem to i tak chyba kupię tę gierkę... Eh... Kolejne 100h z jedną gra... Perfectblue Demo grałeś? Ta gra wydaje się być trochę lepsza niż inne najlepsze gry Fatlusa. Nie ma się nad czym zastanawiać . Cytuj
Beelzeboss 315 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Jak można było nie wierzyć w atlus? Kiedy oni wydali jakiegoś kasztana? Kolejny banger jak zawsze. Cytuj
michu86- 395 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 32 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Cena gry zależy od recenzji? Który mamy roku przypomnijcie? xD Demo grałeś? Ta gra wydaje się być trochę lepsza niż inne najlepsze gry Fatlusa. Nie ma się nad czym zastanawiać . Nie, w ciemno biorę m.in. przez Was. Cytuj
_Red_ 12 024 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października No od razu po odblokowaniu ocen poszly w górę wszystkie opcje na Ceneo wiec koincydencja? Chwile przed metacriticiem jeszcze po 219 stały. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Jestem ciekaw, czy Gamefinity rzeczywiście posiada tą wersję steelbook PC, bo na Euro na premierę zabrakło już Gamefinity już też, cała nadzieja w preorderach złożonych pół roku temu Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Myślicie, że jest szansa na day 1 patch, które zrobi coś z tym aliasingiem? Odpaliłem demko i oczy krwawią Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Jezu, ale jestem cymbałem. Ściągnąłem demo w wersji na PS4 i dlatego wyglądało jak gówno Teraz prawilnie wjechała wersja PS5 i jest ok. 1 Cytuj
Plackus 419 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Na ps5 też ząbkuje Ale pewnie po czasie już tak nie boli Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października 4 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): Jestem ciekaw, czy Gamefinity rzeczywiście posiada tą wersję steelbook PC, bo na Euro na premierę zabrakło już Gamefinity już też, cała nadzieja w preorderach złożonych pół roku temu Dostałem maila, że mi już wysłali. Zamawiałem pod koniec sierpnia. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi