Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Gira a będziesz grał czy tylko tak na prochach wbiłeś? 4 Cytuj
GearsUp 203 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Ktoś przedawkował i dla mnie już nie starczyło Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Lol 94 na meta? No to jednak wleci. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października A jak gra działa na dobrym PC? Też są problemy? Cytuj
Suavek 4 719 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Nie no, zwiastun solidny Co tam robi megatenowy Thor (1:24)? A tymczasem: Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października 47 minut temu, easye napisał(a): A jak gra działa na dobrym PC? Też są problemy? Na dobrym PC działa dobrze, a po patchach na dobrym PC działa (bardzo) dobrze :). Warto powalczyć z upscalingiem do 6k/8k, bo niestety nie ma antyaliasingu. 11 minut temu, Suavek napisał(a): Nie no, zwiastun solidny Co tam robi megatenowy Thor (1:24)? A tymczasem: Hehe, a miałeś nie brać. Cytuj
Pupcio 18 457 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Ja już nic nie oglądam, wjeżdżam w piątek jak do siebie 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Będzie pewnie Archetyp Trickster z innego wymiaru, bo dziadka Mroza też już gdzieś widziałem xD. Cytuj
Suavek 4 719 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października 24 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Hehe, a miałeś nie brać. Przecież to ja wrzucałem ofertę Gamefinity na forum w czerwcu i już wtedy grę zamówiłem. Po prostu nie wiem, czy już od piątku będę zawzięcie grał. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Teraz, Suavek napisał(a): Przecież to ja wrzucałem ofertę Gamefinity na forum w czerwcu i już wtedy grę zamówiłem. Po prostu nie wiem, czy już od piątku będę zawzięcie grał. A ok fakt. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października 31 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Na dobrym PC działa dobrze, a po patchach na dobrym PC działa (bardzo) dobrze :). Warto powalczyć z upscalingiem do 6k/8k, bo niestety nie ma antyaliasingu. Hehe, a miałeś nie brać. rozumiem, że na wsparcie UW nie ma co liczyć Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października 6 minut temu, easye napisał(a): rozumiem, że na wsparcie UW nie ma co liczyć Tylko modem https://github.com/Lyall/MetaphorFix Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Czy z dema będzie można kontynuować grę w pełnej czy od nowa? Cytuj
Pupcio 18 457 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Można. Przynajmniej tak obiecują Oby działało bo będe 10h w plecy Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października To nie jest pierwszy pokemon z głównej serii, który jest pokazany. Podejrzewam, że będą one w katalogu przyzwań klasy Summoner (Thor też pasuje jako pewien synonim ataku elektrycznego), ale na pewno gra ma też sporo lekkich nawiązań do różnych części serii, więc zobaczymy jak dużych. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 9 października Opublikowano 9 października Ja dopiero dorwałem się do demka i o jak wspaniale Gram na hardzie i hard daje przeciwnikom dodatkowa turę Fajnie, że to nie tylko kwestia podbicia statów i HP. Momentami jest GORĄCO, ale walki są tak dynamiczne, że powtarzanie ich nawet po kilka razy to żaden problem, tym bardziej że jest instant restart, które utrzymuje flow. Oby mi się demko nie skończyło przed przybyciem kuriera bo mnie może rozdupić. 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października Dzsisiaj dojdzie steelboczek i wjedzie preload, ahh gdyby to była wersja konsolowa to już byłoby grane, ale w sumie to nie, bo została końcówka Silenta :D. Cytuj
Pupcio 18 457 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października 14 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Dzsisiaj dojdzie steelboczek i wjedzie preload, ahh gdyby to była wersja konsolowa to już byłoby grane, ale w sumie to nie, bo została końcówka Silenta :D. Masz dalej demko na dysku? Jestem ciekawy czy dużo trzeba będzie dossać bo już to demko swoje waży Cytuj
Plackus 419 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października na konsoli ma zajmowac ponad 70gb a na pc pokazuje mi info ze 93 gb 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października I wylądował, ale to piękne U mnie preload tylko 34, a zajmie 80 na dysku. Demo usunąłem, mam tylko zapisy, zobaczymy, czy płynnie przejdzie. 3 1 Cytuj
Pupcio 18 457 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października A nie mieli jeszcze jakiejś mapki dawać? Ta sama jest co w kolekcjonerce? Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października Teraz, Pupcio napisał(a): A nie mieli jeszcze jakiejś mapki dawać? Ta sama jest co w kolekcjonerce? A jest jest, nie chciało mi się znowu wyciągać na fotkę. Tak - identyczna jak ta co wyżej w EK. 1 Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 10 października Opublikowano 10 października Ktoś zamawiał w PB i już dostał info o wysłaniu giery? U mnie cisza, ale może za wcześnie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi