KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu IGN GOTY, Gamespot GOTY, jury na TGA prawdopodobnie skipowało dialogi i leciało na easy po bad ending. Cytuj
messer88 6 592 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu GOTY za fabułę xD XD średniak Banishers ma lepszą fabułę postacie a szczególnie side questy, to jest poziom wyżej nieosiągalny dla metaguwna. 2 Cytuj
XM. 11 038 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu XD Przyznaję - fabuła zapowiada się bardzo spoko, ale gdzieś po 10h już wiemy, że będzie to standardowa kupa. W ogóle wybranie tej gry GOTY gdzie w tym roku wyszło sporo fajniejszych gier to jakiś trolling i myślałem, że tylko pupcio będzie próbował złapać ludzi na wędkę tym scamem. 7/10 - grało się fajnie, ale nie ma tu nic wybitnego, rewelacyjnego czy bardzo dobrego. 1 1 2 2 Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 5 godzin temu, messer88 napisał(a): GOTY za fabułę xD XD średniak Banishers ma lepszą fabułę postacie a szczególnie side questy, to jest poziom wyżej nieosiągalny dla metaguwna. No akurat w Banishers z fabuły to nic średniego nie było i też dałbym im taką nagrodę, a już na pewno minimum nominację. Czysty top, ale takie gry są olewane przez gamingowy świat, co tam robi HB2 w tej kategorii, no rozumiem jak ktoś ma schizofremię to może się jarał. Best Narrative Final Fantasy 7 Rebirth Like a Dragon: Infinite Wealth Metaphor: ReFantazio - WINNER Senua's Saga: Hellblade 2 Silent Hill 2 Cytuj
tlas 442 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) ja mam trochę problem z dialogami w tej grze. nie, że jest ich za dużo, nie, że są często o dupie Maryni. mój problem z nimi jest taki że są po prostu słabe w tym sensie, że czasami mam wrażenie że jakieś istotne rzeczy są tłumaczone w nich na odpierdol albo między wierszami. teraz miałem przykład przy tej akademii magów, rozmowa Spoiler zespołu z Rellą: -ej Rella czemu chciałaś zabić księcia? -haha nie powiem -na pewno miała jakiś powód, pewnie zależało jej na jej przyszywanej siostrze i dlatego była zmuszona go zabić! -wiecie co, teraz wam powiem dlaczego byłam do tego zmuszona, oto retrospekcja, z której wynikało będzie dosłownie to, co przed chwilą powiedziała ta losowa osoba, którą widzę po raz pierwszy w życiu! jaaaa pierdole, serio xd nie wiem, w innych personach takich zgrzytów nie miałem, a tutaj co chwilę takie kwiatki. dialogi są strasznie naiwne i pisane jakby na skróty mam porównanie z FFXIV Heavensward, gdzie rozmowy o bardzo podobnych rzeczach jak w Metaphor są napisane zwyczajnie lepiej. tam też ludziki rozmawiają o kościele, o władzy, o zabójstwach ale jakoś tak... bardziej z sensem? Edytowane 1 godzinę temu przez tlas Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi