KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 1 minutę temu, Pupcio napisał(a): No to jazda c0rwa z koksem Z minusów już nigdy nie skończę DLC do Persony 3, ale jebał to pies xD. Cytuj
Pupcio 18 454 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września to na steamie to będzie dzisiaj o 18 według tego twyta czy coś mieszam? Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 6 minut temu, Pupcio napisał(a): to na steamie to będzie dzisiaj o 18 według tego twyta czy coś mieszam? Według tweeta tak, ale żadnego Steam page jeszcze nie widzę na demko. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Pięknie, na pewno ściągam i gram jak progres przejdzie do fulla Cytuj
Pupcio 18 454 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 32 minuty temu, Dr.Czekolada napisał(a): Fajnie obczai się jak hula na Stim Deczku. Powinno być luks. To w końcu silnik p5 a nie ten unrealowy obsraniec z rimejku p3 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 1 minutę temu, Pupcio napisał(a): Powinno być luks. To w końcu silnik p5 a nie ten unrealowy obsraniec z rimejku p3 SMT V nawet mimo Unreala też bajeczka była, gry Atlusa pod kołderką, w kiblu, w ogrodzie, u ciotki Frani na obiedzie zawsze na propsie. Cytuj
Szermac 2 747 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Uuu spoko wiadomość, fajnie no jakby wpadło dzisiaj na stora też Cytuj
Plackus 419 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września W końcu jakieś światełko dla gracza po nocnym sraniu na łeb Na pewno się ogra ! Cytuj
Suavek 4 718 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Dajcie tylko znać, jak działa na Decku. Ja nie sprawdzam demka, nawet jeśli progress się przenosi, bo jednak wolę już wszystko na pełniaku robić. A jeśli wciągnie, to nie będę musiał czekać do premiery, ani nic mi nie wyleci z głowy w międzyczasie. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Nie mogę się doczekać całego soundtracku. To, co przegrywa po tym jak Gallica pierwszy raz narzuca czar Nier viby jak nic. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Takie tam pierwsze Żeby gra z silnikiem rodem z PS3 wymagała PS5 Pro, to już beczunia, na deczka jeszcze nikt nie odpalał, bo jest tylko na Windows Store, może po 18, ja na pewno rano potestuje coś dopiero. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Dla mnie największą kompromitacją w tym roku są tryby graficzne w DQ3 Remake xd 1 Cytuj
Josh 4 535 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Świetnie, że progres z demka przechodzi do pełnej wersji gry, będzie szarpańsko. Cytuj
Pupcio 18 454 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Demko już do ściągnięcia, niecałe że 59gb na kąkutery Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Demko 60 GB, a może to cała gra . Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Na sonce za to 24,71 GB pokazuje. 1 Cytuj
Plackus 419 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 1 minutę temu, Dr.Czekolada napisał(a): Na sonce za to 24,71 GB pokazuje. Wyprzedziłes Właśnie miałem napisać. W sumie to fajna sprawa że nie losowy etap , a właśnie początek gry, który często w jrpg jest długim wprowadzeniem do świata z mnóstwem opisów i dialogów. Szczególnie u atlusa Więc w pełną będzie piękne wejście znając już podstawy i lore Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 4 minuty temu, Plackus napisał(a): Wyprzedziłes Właśnie miałem napisać. W sumie to fajna sprawa że nie losowy etap , a właśnie początek gry, który często w jrpg jest długim wprowadzeniem do świata z mnóstwem opisów i dialogów. Szczególnie u atlusa Więc w pełną będzie piękne wejście znając już podstawy i lore W ogóle gra ma podobny ficzur, jak FF XVI z tym active lore, top. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Jaki to ma klimat, muzę i prowadzenie historii....jaka się szykuje perła jrpg Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września 7 godzin temu, Suavek napisał(a): Dajcie tylko znać, jak działa na Decku. Ja nie sprawdzam demka, nawet jeśli progress się przenosi, bo jednak wolę już wszystko na pełniaku robić. A jeśli wciągnie, to nie będę musiał czekać do premiery, ani nic mi nie wyleci z głowy w międzyczasie. Niestety dropi i to konkretnie już na pustyni przed miastem. Próbowałem pobawić się ustawieniami ale roździelczość renderowania sprawia, że grafika z ps3 wygląda jak z DSa, a zyskuje tylko skaczące 30. Jednak będę grał na sonce eh. 1 Cytuj
Pupcio 18 454 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września Po godzinie ogólnie mi się podoba ALE No nie jestem przekonany czy chce siedzieć zgarbiony przy tej grze 100h na moim laptopowym taborecie hajp nie podskoczył i jednak kusi to zostawić i ograć sobie to kiedyś pod kołderką. Musze się zastanowić. Najwyżej opchne wam steelbooka za 5 bomb jak S K A L P E R Oprawa jednak spoczko, na jutubku wydawała się okropna ale jak człowiek gra to już docenia bardziej ten styl na swoim ekranie Cytuj
Suavek 4 718 Opublikowano 25 września Opublikowano 25 września To może jednak sprawdzę, jak to na moim starociu działa. Czytam, że niektórzy mają spore problemy z wydajnością, pomimo mocnych sprzętów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi