Skocz do zawartości

Metaphor: ReFantazio

Featured Replies

Opublikowano

Pisząc o docenianiu nie odnosiłem się bezpośrednio do tego co wygrywa w głosowaniach GOTY, ale ogólnie o tym że tutaj ludzie grają we wszystko z każdego gatunku i nawet mocno niszowe gry znajdą tych kilku amatorów, którzy skrobną coś na ich temat.

Cytat

moje głosy na pewno pójdą na Silenta

5 minut temu, GearsUp napisał(a):

xD

Jeden głos na horror AAA, drugi na erpega, trzeci na platformówkę, czwarty być może jakiegoś na soulslike'a i piąty na indyczka. Sądzę, że uczciwie i żadna giereczka wideło nie powinna się poczuć pokrzywdzona :boomer:

• Odpowiedzi 962
  • Wyświetleń 61,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gra była niesamowicie wciągająca, cały dzień bym w nią grał. Niemniej, mogę jednocześnie przyznać, że jak na tak powalający hype, jest trochę niedosyt, jak to się rozwinęło. Niedosyt po bodaj 120 godz

• Dziwnie się czyta ogqozo. Opcje są dwie: albo został shakowany przez JaskinieTerragrinoweMarvela albo udar. 

• Przeszedłem i Ja - 80h, od 50h już biegłem choć zrobiłem wszytsko co się dało, wszytskie royal archetypy i tylko areny nie ruszałem. Fabuła dno i kutasowa, gameplay loop fajny z tymi weaknessami, ost

Opublikowano

Jajebie jeszcze Persony 3 od pana czezkiego z folii nie wyjąłem a tu kolejny kandydat na day 1 do szuflady

edit

albo nie, jeszcze 2h temu gdy nie slyszalem o tej grze to byly po 219 na allegro, ale metakrytyk zrobił swoje i zeszły xd

Opublikowano

Dawaj metaphora Red w p3 zaśniesz w połowie tartaku a potem utkniesz na pół roku bo cie jakiś boss będzie gwałcił 

Opublikowano
  • Autor

Trójka dobra ale teraz to się gra w metafor

Opublikowano

Persona 3 super gierka, ale mieć do wyboru ją albo granie w MeFedron, to tak jakby się zastanawiać czy lepiej się ruchać ze Aną de Armas lub z Dorotą Wellmann. 

Opublikowano

Ktora jest która, dla pewności pytam :notsure:

Opublikowano

Dawaj Red, z nami nie pograsz?

Opublikowano
5 minut temu, _Red_ napisał(a):

Ktora jest która, dla pewności pytam :notsure:

Wszystko zależy od tego czy wolisz sarninę czy coś bardziej wieprznego. 

Spoiler

nie no, wiadomo że Metafor to Ana

Edytowane przez Josh

Opublikowano

Jeden jrpg na raz jestem w stanie grac, a realnie to astrobota bede konczyl jeszcze miesiąc. Yebane gry i brak wolnego czasu ;/

Opublikowano

To tylko drobna gierka na 80h+ :CoolStoryBro:

Opublikowano

Ale P3R to proszę szanować, kawał szpila, dać Wam większy świat, kocie uszka i już nawet starszej dobrej sąsiadce się na klatce dzień dobry nie mówi?

Opublikowano
2 godziny temu, michu86- napisał(a):

Ale P3R to proszę szanować, kawał szpila, dać Wam większy świat, kocie uszka i już nawet starszej dobrej sąsiadce się na klatce dzień dobry nie mówi?

Dlc jest lekko chujowe, ale poza tym okejka :). 

O dziwo ReFantazio im więcej recenzji tym wyżej, już powrót na 93/94 OP/MC, czyli delikatnie wyżej w korespondencyjnym pojedynku ze Square Enix 93/92. To tyle jeżeli chodzi o statystyki :). 

Kto ostatecznie brał na Gamefinity wersję PC steelbook?

Opublikowano

Kończę Diablo 4 i tak patrzę w co teraz by tu pograc, jakie są nowości, jakie mam zaległości. I na każdym kalkulatorze, liczydle wychodzi mi, że metaphor :dog:

Nie wiem jak to jest nawet jak jestem przesycony atlusem to i tak chyba kupię tę gierkę... Eh... Kolejne 100h z jedną gra... 

Perfectblue :ogor:

Opublikowano

Chyba zrobie sobie ponownie demo tak żeby sie zgrało z premierą w piątek, badź w czwartek jak mnie Dejwid pozytywnie zaskoczy

Opublikowano

Ładnie z ceną doyebali po recenzjach. Ja preorder w pb już od lipca złożyłem...

Opublikowano

Cena gry zależy od recenzji? Który mamy roku przypomnijcie? xD

2 godziny temu, michu86- napisał(a):

Kończę Diablo 4 i tak patrzę w co teraz by tu pograc, jakie są nowości, jakie mam zaległości. I na każdym kalkulatorze, liczydle wychodzi mi, że metaphor :dog:

Nie wiem jak to jest nawet jak jestem przesycony atlusem to i tak chyba kupię tę gierkę... Eh... Kolejne 100h z jedną gra... 

Perfectblue :ogor:

Demo grałeś? 

Ta gra wydaje się być trochę lepsza niż inne najlepsze gry Fatlusa.  Nie ma się nad czym zastanawiać :)

Opublikowano

20241007_171821.jpg.2a69cf2a44543b618f4478895688c608.jpg

Jak można było nie wierzyć w atlus? Kiedy oni wydali jakiegoś kasztana? Kolejny banger jak zawsze.

Opublikowano
32 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Cena gry zależy od recenzji? Który mamy roku przypomnijcie? xD

Demo grałeś? 

Ta gra wydaje się być trochę lepsza niż inne najlepsze gry Fatlusa.  Nie ma się nad czym zastanawiać :)

Nie, w ciemno biorę m.in. przez Was.

Opublikowano

No od razu po odblokowaniu ocen poszly w górę wszystkie opcje na Ceneo wiec koincydencja? Chwile przed metacriticiem jeszcze po 219 stały.

Opublikowano

Jestem ciekaw, czy Gamefinity rzeczywiście posiada tą wersję steelbook PC, bo na Euro na premierę zabrakło już 

image.thumb.png.c6dae8c4cca813c77bdc656363bf8fe4.png

Gamefinity już też, cała nadzieja w preorderach złożonych pół roku temu :D 

image.thumb.png.8da52bf9934780c64796b3b49d4414d9.png

Opublikowano

Myślicie, że jest szansa na day 1 patch, które zrobi coś z tym aliasingiem? Odpaliłem demko i oczy krwawią :rayos:

Opublikowano

Jezu, ale jestem cymbałem. Ściągnąłem demo w wersji na PS4 i dlatego wyglądało jak gówno :dog:

Teraz prawilnie wjechała wersja PS5 i jest ok.

Opublikowano

Na ps5 też ząbkuje

Ale pewnie po czasie już tak nie boli 

Opublikowano
4 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Jestem ciekaw, czy Gamefinity rzeczywiście posiada tą wersję steelbook PC, bo na Euro na premierę zabrakło już 

image.thumb.png.c6dae8c4cca813c77bdc656363bf8fe4.png

Gamefinity już też, cała nadzieja w preorderach złożonych pół roku temu :D 

image.thumb.png.8da52bf9934780c64796b3b49d4414d9.png

Dostałem maila, że mi już wysłali. Zamawiałem pod koniec sierpnia.

Screenshot_20241008-212331.png