Paolo1986 826 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia Jak ja odblokowałem ikrana, to praktycznie cały czas do końca gry mi służył wiernie Cytuj
PiotrekP 1 968 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia Z konia to 2 razy skorzystałem, z czego raz to jak gra wymusiła. Ikran jest bardziej mobilny, a te kilkadziesiąt m to już z buta dobiegniesz. Zbędna rzecz w tej grze. 1 Cytuj
Paolo1986 826 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia No i nie trzeba za każdym razem bawić się w oswajanie konia. Ja też tylko raz chyba z niego skorzystałem, jak musiałem. Cytuj
Faka 4 062 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia Ja jeszcze się nie spotkałem z koniem. Na razie to sobie eksploruje ikranem i niszczę miejscówki zpz. Cytuj
Paolo1986 826 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia W drugim regionie będzie taka możliwość, nawet klimatyczna była ta przejażdżka. Ale ikran i tak lepszy zdecydowanie. Cytuj
PiotrekP 1 968 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia Ta baza Alfa na 20lvl po zgonie zrobiła u mnie rage quit Spoiler Jak przy soczewce lasera zajebali mnie przy ostatniej fazie, bo postać mi się zaklinowała i trzeba zapierdalać wszystko od pieprzonego początku. Cytuj
Paolo1986 826 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia Ja robiłem ją na samym końcu przed wbiciem Cytuj
PiotrekP 1 968 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia Że ci się chciało jeszcze platyne tu robić. Cytuj
Paolo1986 826 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Nie było to trudne, więc czemu by nie Cytuj
PiotrekP 1 968 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Jak widzę "zbierz x czegoś", to i tak wiem że tego nie zrobię Cytuj
Paolo1986 826 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Dla mnie to norma, szczególnie w grach ubisoftu Cytuj
PiotrekP 1 968 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia Jedyne dwie platyny jakie zrobiłem to AC Origins i drugi Horizon. Tutaj przejrzałem te acziki i z tych "znajdź" zrobiłbym może to z sadzonkami. Tzn ostatnia jest na terenie tej bazy, a nie chce mi się tam wracać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi