Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 186
  • Wyświetleń 19 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Oj tak, mów mi jeszcze, uwielbiam jak świntuszysz  K#rwa, nie zrozumiałem ani słowa z tego zdania 

• Ta gra ma najgorszy system wskazywania gdzie jest konkretna osoba mająca odpalić następną misję w historii. Bez kitu. Ta mapa i znaczniki to jest totalna spierdolina. Masz 4 poziomowy "budynek" i lata

• Donatello1991
    Donatello1991

Przecież Avatar zjada zelde.

Opublikowano

Z konia to 2 razy skorzystałem, z czego raz to jak gra wymusiła. Ikran jest bardziej mobilny, a te kilkadziesiąt m to już z buta dobiegniesz. Zbędna rzecz w tej grze. 

Opublikowano

Ja jeszcze się nie spotkałem z koniem. Na razie to sobie eksploruje ikranem i niszczę miejscówki zpz.

Opublikowano

Ta baza Alfa na 20lvl po zgonie zrobiła u mnie rage quit

Spoiler

Jak przy soczewce lasera zajebali mnie przy ostatniej fazie, bo postać mi się zaklinowała i trzeba zapierdalać wszystko od pieprzonego początku.

Opublikowano

Jedyne dwie platyny jakie zrobiłem to AC Origins i drugi Horizon. Tutaj przejrzałem te acziki i z tych "znajdź" zrobiłbym może to z sadzonkami. Tzn ostatnia jest na terenie tej bazy, a nie chce mi się tam wracać.