ogqozo 6 551 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia No i jak mówię, ucieczka w Ori to był przepiękny, wyciskający łzy z oczu, niezapomniany punkt kulminacyjny i jeden z kultowych momentów historii grania. Tutaj jest anonimowy korytarz z platofrmami i kolcami. Gierka ma słaby fragment, bywa. 5 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia Grałeś i już wiesz no tak Masakra. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia Recenzje dzisiaj o 17, no ciekaw jestem, czy Ubi zrobiło rzeczywiście wreszcie tak udaną grę, jak tutaj niektórzy piszą (przynajmniej dla recenzentów). Cytuj
Rozi 601 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał: Recenzje dzisiaj o 17, no ciekaw jestem, czy Ubi zrobiło rzeczywiście wreszcie tak udaną grę, jak tutaj niektórzy piszą (przynajmniej dla recenzentów). No chyba nie o 17. Cytuj
suteq 183 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia (edytowane) Na razie tak więc kolejny bdb tytuł do ogrania. Edit: Nieźle podskoczyło. Edytowane 11 stycznia przez suteq Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia Już 88, dopiero się ładują, oceny wysokie, jak na Ubisoft w ostatnich 10 latach to nawet bardzo :). Cytuj
GearsUp 197 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia https://www.nintendolife.com/reviews/nintendo-switch/prince-of-persia-the-lost-crown Switchowa recka, jest hit. To ta sama Raymanowa ekipa więc można było się tego spodziewać. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia Pograłem chwilę w demo i wyłączyłem. Czekam na fulla i ogień. Eh warto było wziąć ubi+ na miesiąc xd Cytuj
jimmy 1 274 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia W dniu 16.06.2023 o 18:01, GSPdibbler napisał: Ale to będzie kupsztal 50 na meta. W dniu 14.06.2023 o 10:20, LukeSpidey napisał: No niestety rozczarowanie. To już ten Prince z 2010 roku był lepszy. Szkoda, że marka poszła do piachu (no pun intended). W dniu 14.06.2023 o 10:55, messer88 napisał: Graficzka jak jakiś forcik i te murzyńskie hip hopy, dramat Uwielbiam sobie cofać forumek do początkowych stron brawo Ubi, takiego szpilu właśnie mi trzeba 1 Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia (edytowane) Demko przejdzione, w pre-order klepłem aż prawie pada roziebałem. Wspaniale jest, tak jak miało być Edytowane 11 stycznia przez Szermac 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia Godzinę temu, jimmyyy8 napisał: Uwielbiam sobie cofać forumek do początkowych stron brawo Ubi, takiego szpilu właśnie mi trzeba Akurat messer z tamtym reveal trailerem dobrze napisał. Pchają ten hiphop wszędzie nieważne czy pasuje. Po ograniu dema - Jest dobrze. Spoko system walki i ogólnie sterowanie księciem. Muszę się zastanowić czy chce 120 fps, czy pudełko na Switcha xd Cytuj
GearsUp 197 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia Lub 90 na SD, coraz więcej rozkminek się teraz pojawia przy kupowaniu nowych gier Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia Na switcha zawsze dodatkowo input lag i dłuższe wczytywanie. Cytuj
GearsUp 197 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia i jedyna platforma, na której można skipnąć UBISOFT Connect według filmiku DF Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 11 stycznia Autor Opublikowano 11 stycznia Oczywiście team steam deck OLED, oczywiście od początku wiedziałem że to będzie sztos gierka Oczywiście mam dylemat co robić bo jak zawsze chętnie biorę na premierę to na co mam ochotę to kurvva yebane ubi i gierka 2d dla masowego odbiorcy...to bankowo za miesiąc lub dwa będzie smigac w turbo promocjach Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia Gry chyba nie ma na steamie. Ograłem demo, wlatuje gierka na premierę. Jest bardzo dobrze . Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia No nie działa to zbyt płynnie na Decku. Spadki do 30 fps jak tylko zacznie pojawiać się więcej efektów na ekranie. Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia Na switchu działa i wygląda super ale gdzie wezmę to zależy od ceny w Argentynie bliżej premiery. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 11 stycznia Opublikowano 11 stycznia Dawno nie grałem w żadną metroidvanię, ale tutaj na Normalu poszło sprawnie, choć pewnie boss sprawiłby problemy... gdyby pozwolili mi z nim zawalczyć W każdym razie jest ładnie, dynamicznie, responsywnie i ogólnie fajnie się gra. Nie wiem, czy wezmę to na premierę, bo nie jest to typ gry, który wywołuje we mnie niezdrową podnietę, ale na pewno kiedyś kupię. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi