Daffy 10 529 Opublikowano 11 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 25 minut temu, Bigby napisał: No nie działa to zbyt płynnie na Decku. Spadki do 30 fps jak tylko zacznie pojawiać się więcej efektów na ekranie. Ja tu widzę 90fps praktycznie cały czas na ultra Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Odpaliłem przez Ubisoft Connect (Non-Steam Launchers), dałem Ultra a później wysokie detale, tyle watów ile się dało, a i tak nie trzymało 90. Spada nawet do 20 kilku i tak co chwila skaczę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 620 Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Oho, to można za kilkanaście dni wrócić do tematu xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia a jak działa na PRAWILNYCH sprzętach, czyli na konsolach? 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Nie że człowiek dożył dobrej gry od ubisoftu po tylu latach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 376 Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 9 minut temu, Figaro napisał: a jak działa na PRAWILNYCH sprzętach, czyli na konsolach? 120fps bez mrugnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Są lekkie mrugnięcia na ps5 gdzieniegdzie, ale na tv z vrr to bez znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 123 Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia No jak narazie rok 2024 XSX 1:0 PS5 Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 169 Opublikowano 11 Stycznia Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 4 godziny temu, jimmyyy8 napisał: Uwielbiam sobie cofać forumek do początkowych stron brawo Ubi, takiego szpilu właśnie mi trzeba Podtrzymuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Gdyby kogoś odstraszał poziom trudności to w opcjach dostępności można sobie włączyć potężne handicapy, typu że np. przeciwnicy zadają połowę normalnego dmg (lub jeszcze mniej na suwaczku), sami mają połowę hp, pomijanie elementów platformowych... Masa tego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 620 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Akurat demko ma dasha w powietrzu, atak z góry, w ciul amuletów, kilka specjali itp:. Początek w pełnej wersji ma być trudniejszy bo i nie będziemy mieli tych zabawek dostępnych od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Przeszedłem wczoraj demo i jedyne do czego się mogę doczepić to grafa, która jest sterylna. Cała reszta super. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 17 godzin temu, GSPdibbler napisał: Podtrzymuje. No coś nie pykło Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 742 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Ja też podtrzymuję. Od razu byłem podjadamy, już na pierwszej stronie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 12 Stycznia Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia Wszystko spoko i siedzi, ale to UBI, więc za 2 miesiące to będzie po 169zł. Do wakacji zleci do 99/119zł. Wtedy sobie ogram i łyknę w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 742 Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Ja głosuję portfelem na premierę. Więcej takich gier i więcej PoPa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 376 Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Chcecie nextgenowego Raymana to kupować grę albo ubi +. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Kurde z początku naprawdę wyglądało to dla mnie na gówno ale w sumie cieszę się, że Popek wraca. Może niepodobny do siebie, może story i postacie pewnie będą drugoplanowe ale i tak mam nadzieję, że wjedzie więcej gier. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Jak Ultros za trzy tygodnie nie dostanie wyższych ocen za 37,5% tej ceny, to kupię. W sumie serio może, no bo nie grałem od jakiegoś czasu w naprawdę kompletnie udaną metroidówkę. W tych z 2023 zawsze czegoś brakuje albo jest za dużo powtarzania dla mnie. W sumie to już 3 lata minęły od premiery Ender Lillies które jako ostatnio mnie aż tak zachwyciło. Poza tym Prinsem, najlepszą grą Ubisoftu od czasu Raymana był zeszłoroczny Mario Rabbids. Też bardzo fajna dopracowana gra, choć nie powiem, że jak ktoś jej nie kupił, to stracił jakieś bardzo wyjątkowe doznania które by go zszokowały. Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 169 Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 21 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: No coś nie pykło Przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza
addhoc 61 Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Demo kończy się w sumie w najlepszym momencie gdzie można byłoby sprawdzić ten system walki. Czy będzie rzucanie padem czy jednak zachęta do powtórek. Graficznie wygląda jakby to na Unity śmigało i wyświetlanie tego w 120 fpsach to raczej obligo. Gdzieś czytałem, że pracowali nad tym cztery lata. No nie wygląda to na ogrom pracy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 11 minut temu, addhoc napisał: Graficznie wygląda jakby to na Unity śmigało Bo to jest na Unity. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Fajnie, że na Switchu będzie 60 fps. Idealna gierka na przenośniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 620 Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Jak nie zasne to trochę popizgam o północy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Na Xboxach posiadacze Deluxe już mogą kupować bilety do Nowej Zelandii i grać. edit: na PC też, tylko trzeba połączyć się z VPN na Nową Zelandię w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi