Shankor 1 614 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Wygląda jak... gra na Unity. Tego nie da się ukryć. Są gorzej wyglądające gierki. Jak już kupisz to będziesz musiał grać odwrócony tyłem do TV Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Bossowie w pierwszej polowie gry łatwi, ale teraz to już dają popalić. Aż boję się ostatniego. Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 35 minut temu, Donatello1991 napisał: Bossowie w pierwszej polowie gry łatwi, ale teraz to już dają popalić. Aż boję się ostatniego. Idealny początek dla entuzajstów mario i donkey Kong na funky mode 3 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Godzinę temu, Donatello1991 napisał: Bossowie w pierwszej polowie gry łatwi, ale teraz to już dają popalić. Aż boję się ostatniego. Gra ma pierdyliard opcji accessibility, więc można sobie fajnie pod siebie dostosować. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 10 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Gra ma pierdyliard opcji accessibility, więc można sobie fajnie pod siebie dostosować. Można. Oczywiście. Powinno to być w każdej grze. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia Nie ma trofika za poziom trudności? W demo grałem nanhardzie i było spoko. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 16 stycznia Opublikowano 16 stycznia 4 minuty temu, Square napisał: Nie ma trofika za poziom trudności? W demo grałem nanhardzie i było spoko. Nie ma Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia No i ukończone. Bardzo dobra gra, ale już wystarczy. Nie chcę mi się za znajdzkami już latać. 9/10. Ubisoft dowiozło. Avatarek i Książek ograni, można anulować subskrypcję ubi+. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia 16 minut temu, Donatello1991 napisał: No i ukończone. Bardzo dobra gra, ale już wystarczy. Nie chcę mi się za znajdzkami już latać. 9/10. Ubisoft dowiozło. Avatarek i Książek ograni, można anulować subskrypcję ubi+. Hahaha, szybko widzę się wyrobiłeś przez 200% podwyżki . Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia (edytowane) 54 minuty temu, KrYcHu_89 napisał: Hahaha, szybko widzę się wyrobiłeś przez 200% podwyżki . 8 stycznia wziąłem, bo miałem urlop tydzień. Dawałem sobie czas na ogranie do 2 lutego, bo persona 3. Ciachnąłem w sumie w 10 dni dwie gry xd na złość Panu prezesowi czy komu tam co coś bredził ostatnio, to nie zapomniałem anulować:) Nie wiem czy polskie redakcje to przytaczały, ale im głównie o to chodzi, żeby ludzie sobie abonament kupili i zapomnieli anulować. Dobrze przekalkulowali i lepiej wychodzą gdy ktoś 3-4 miechy subskryocje albo i dluzej pociągnie niż grę kupi. Edytowane 17 stycznia przez Donatello1991 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia 11 minut temu, Donatello1991 napisał: 8 stycznia wziąłem, bo miałem urlop tydzień. Dawałem sobie czas na ogranie do 2 lutego, bo persona 3. Ciachnąłem w sumie w 10 dni dwie gry xd na złość Panu prezesowi czy komu tam co coś bredził ostatnio, to nie zapomniałem anulować:) Nie wiem czy polskie redakcje to przytaczały, ale im głównie o to chodzi, żeby ludzie sobie abonament kupili i zapomnieli anulować. Dobrze przekalkulowali i lepiej wychodzą gdy ktoś 3-4 miechy subskryocje albo i dluzej pociągnie niż grę kupi. Polecieli wszystkich po prostu w chuja, bo nie było żadnej sygnalizacji aż takich podwyżek, zresztą to ostatnio norma w każdej branży :). Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia Ale 230 oraz 280zl za wersję deluxe to chyba jednak trochę za dużo? Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia Glicz na niewidzialność i nieśmiertelność od 7 min xDWysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka 1 3 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia 8 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Jak młody Ron Jeremy 2 minuty temu, Butt napisał: Kto to jest ten Kiszczak z wąsem? Idol Szranca, jakiś random, co niedawno wypłynął na fali hejtu na dobre gierki i teraz się panoszy, głosząc swoim piskliwym głosikiem przepełnione gniewem opinie i "hot tejki", żeby klikanko było. 1 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia A skąd wiesz że idol?Ja nie mam idoli, to ja jestem idolem dla wielu osób.Essa.Przeszedłem już trochę gierki na yt i jest poprawnie ale bez podjazdu do HK a teraz Salt za free w extra to chyba nie warto tego brać.Tym bardziej że cena z doopy za takiego indora Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia 3 minuty temu, Square napisał: Gracie po angielsku czy persku? Grałem po persku. Od razu mi się nie podobał angielski w tej grze. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia Demo przeszedłem po angielsku i było spoko, potem odpaliłem po persku i jak nic nie rozumiałem tak jakoś bardziej to pasowało. Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia No nie ma co się oszukiwać, są lepsze na rynku metroidvanie, ten nowy Pop to taki typowy średniak, nic odkrywczego, kopiuje nawet aż za bardzo jednego bossa z hollow Knighta, nie wiem skąd takie wysokie oceny 9/10 czy nawet 10/10 . Cena za tę grę jak dla mnie przesadzona, powinna kosztować na pewno poniżej tych dwustu złotych. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia No ja ogólnie bawiłem się lepiej przy niedawnym The Last Faith, ale PoP też niczego sobie. Ale no 9/10 i 10/10 to nieeee Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia (edytowane) Chciałem zagrać w demo na switchu i serio w to się nie da zagrać bez konta ubisoft nie było pytania Edytowane 17 stycznia przez BRY@N Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia Na Pleju nic mi nie wyskoczyło o koncie Ubi, ale może już miałem kiedyś powiązanw i poszło z automatu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi