Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Lepsza ta popierdółka niż dwie ostatnie odsłony z księciem także nie wiem. Już Zapomniane Piaski przecież miały być takim "powrotem" do tamtej trylogii, a jak wyszło każdy już (nie)pamięta. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 31 stycznia Opublikowano 31 stycznia Dla tru zagrajmerow tak ale dla casuali liczy się graficzka i sztuczny hajp nakręcony reklamą w tv i trailerami.No nie zestawisz tego z gow.Sam mam kolegę soulsiarza i mu polecałem wiele razy hollow knight I inne perełki 2d Ala soulsy i odpowiedz jest zawszę taka sama.Gunwo bez grafiki, elo.Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Dobiłem dzisiaj 100%, jakby co to ulepszenia amuletów się wliczają. Co ciekawe w Dolnym Mieście pokazuje mi 25/26 skarbów, nie wiem czy błąd czy to się akurat nie wlicza. 1 1 Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego Czyli chyba się spodobała gierka. I fajnie. Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 1 lutego Opublikowano 1 lutego To z amuletami to trochę kutasiarskie zagranie, bo właśnie się zastanawiałem dlaczego mi pokazuje 97,6%, mimo że wyczyściłem i wylizałem całą mapę (czysta przyjemność). Bo po co miałbym ulepszać amulety, których nie używam. Ech, trzeba będzie jutro na chwilę odpalić grę i dobić dla poczucia skompletowania, bo materiałów/waluty mam nazbierane. Świetna gierka. Takie tegoroczne Afterimage, hehe. Cytuj
Josh 4 524 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego U mnie dopiero 11 godzin i 40% progresu. Rozbudowanie mapy oraz parkour między zabójczymi pułapkami to jest po prostu 10/10, pod kątem czysto platformowym to jedna z najlepszych gier w jakie grałem. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego U mnie przejście gry zajęło 46h przy 80%Zostały mi chyba z 3 poboczne misje, jakieś ulepszenia na maksa itp. ale chyba nie ma sensu, bo mapka praktycznie cała odkryta.Świetna gierka! Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Ja mam ze 30 godzin na liczniku i około 60%. No, ale ja się wkręciłem mocno i liżę ściany by nie przegapić ukrytych pierdół. Często wracałem do odkrytych miejsc jak zdobyłem nową umiejętność, tylko po to by się przekonać, że inny skill był potrzebny. Potem trzeba było znowu tam dojść. 1 Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Też tak miałem. Brakuje mi NG+, żeby jakoś wykorzystać odblokowane rzeczy, jak strój czy amulety. Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Potwierdzam, że ulepszenia amuletów też się wliczają do % 25k waluty i 20 monet potrzebowałem, by ulepszyć wszystkie brakujące. Dobrze, że miałem uzbierane. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Po przejściu gry wpada chyba 15k kryształów, zostało mi jakoś 3k po ulepszeniu. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Ciężko mi odłożyć grę i po skończeniu dalej śmigam po świecie i z 80% zrobiło się dziś 90%Zdobycie wszystkich amuletów, to łącznie z ich kupowaniem, mam pytanie czy również u złomiarza za kasę? Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Do platyny musisz mieć wszystkie amulety, te co się znajduje i te do kupna u różnych postaci. 1 Cytuj
panborysek 54 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego (edytowane) 20 godzin temu, Square napisał: Dobiłem dzisiaj 100%, jakby co to ulepszenia amuletów się wliczają. Co ciekawe w Dolnym Mieście pokazuje mi 25/26 skarbów, nie wiem czy błąd czy to się akurat nie wlicza. Brawo,gratsy!!! ja mam 38h i tylko 70%, zrobi się kwestia kilku godzin.Czy wbiłeś Platynowe trofeum??? Edytowane 2 lutego przez panborysek BrawoBrawo,gratsyz ja mam 38h i tylko 70%, zrobi się kwestia kilku godzin Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Tak, pisałem wcześniej. Robiąc 100% nie da się chyba nie wbić platyny. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Do platyny musisz mieć wszystkie amulety, te co się znajduje i te do kupna u różnych postaci.No to będę mieć 35, jak tu teraz znaleźć ostatni brakujący Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 2 lutego Opublikowano 2 lutego Samemu będzie ciężko, z pomocą łatwo https://mapgenie.io/prince-of-persia-the-lost-crown/maps/mount-qaf 1 Cytuj
Darkin1990 0 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Witam. Mam mały problem bo chyba zablokowałem sobie dalszy postęp w grze W Górnym Mieście, we wschodniej części po drodze do Haftoranga jest lokacja w której trzeba podnieść różowy kanister i umieścić go nad kratką w podłodze. Problem polega na tym, że ja ten różowy kanister zostawiłem na półce po prawej stronie, a żeby dostać się na tę półkę muszę wskoczyć na dwie platformy które się wysuwają po umieszczeniu tego właśnie kanistra pod nimi. Podsumowując. Nie mogę otworzyć kratki w podłodze i ruszyć fabułę dalej bo kanister został w niedostępnym dla mnie miejscu. Wychodzenie z lokacji, uruchamianie gry ponownie nie sprawia, że kanister respi się w swoim oryginalnym miesjcu. Jakieś pomysły co mogę z tym zrobić oprócz przejścia gry jeszcze raz? :> Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Godzinę temu, Darkin1990 napisał: Jakieś pomysły co mogę z tym zrobić oprócz przejścia gry jeszcze raz? :> Masz odblokowany teleport do czakramu? Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Przydałby się filmik albo jakieś screeny. Ale zdaje mi się, że możesz chyba użyć jeszcze innego kanistra skądś, ale mogę się mylić. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego A jaki jest tu model sejvowania?Nie da się coś pobrać z chmury z wcześniejszego etapu czy coś?Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Czyszczę sobie mapkę i natrafiłem na takie zablokowane przejście, znacie jakiś sposób by tam się dostać? Dobra, udało się zejść na dół Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego 2 godziny temu, Kolos28 napisał: Dobra, udało się zejść na dół Tam było kółko i krzyżyk? Nie tam, trochę wcześniej. Znalazłem tą brakującą skrzynie w Dolnym Mieście, dalej 100% więc ta ikona kryształów w każdej miejscówce się chyba nie wlicza do % wskaźnika. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego W misji pobocznej "arcytrudne wspinaczka" trzeba zebrać wszystkie 3 za jednym razem? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi