Kolos28 282 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego O to już nie dla mnie to wyzwanie, ajajajW sumie to chyba 3 trofki mi zostały. Zabicie na kolcach, wszystkie misje poboczne (zostało mi to wyzwanie) oraz płatki soma. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Jest to łatwiejsze niż się wydaje. Ja leciałem od prawej strony, potem środek i lewa. Przy spadania trzeba uważać aby nie trafić na kolce , bo całość będzie do powtórki, więc dobrze mieć drugi skok i dash w pogotowiu. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Bardzo łatwo o pomyłkę, a refleks już nie ten co kiedyś. Trochę hardcore to wyzwanie. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Niby tak, ale sam sobie ustawiasz tempo, każdy skok można w zasadzie poprawić. Cytuj
Josh 4 524 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Końcówka trochę mnie zawiodła, liczyłem na jakiś hardkorowy finałowy etap w stylu Forgotten Sands, który testowałby wszystko czego nauczyliśmy się w trakcie gry, ale nic takiego nie było. Ostatni boss za to: Ktoś chyba naoglądał się za dużo Dragon Balla i nagrał za dużo w Final Fantasy. Całościowo jednak bardzo dobra gra, szczerze mówiąc jestem w szoku, że dożyłem czasów, kiedy Ubisoft wypuszcza nie tylko bardzo dobrą grę, ale też taką, która spokojnie może być nominowana do goty. Jeszcze jak remake TSoT oraz nowy Splinterek dadzą radę to się chyba z nimi przeproszę na dobre. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Niby tak, ale sam sobie ustawiasz tempo, każdy skok można w zasadzie poprawić.94,2% właśnie zebrałem ostani płatek soma i do platyny zostało mi tylko to wyzwanie i 3 przeciwników zrzucić na kolce - może się uda.EditJeszcze brakuje mi dwóch tabliczek do maksymalnego ulepszenia broni. Miecz już mam, ostanie ulepszenie łuku zostało. Jedną tabliczkę dostanę za to wyzwanie a ostatnią musiałbym znaleźć. Cytuj
Josh 4 524 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego IMO najtrudniejszy fragment z całej gry i jedyny na którym męczyłem się dobre pół godziny to właśnie #1 na tym filmiku. Nie wiem czy trzeba to zrobić do platyny (chyba nie?), ale warto dla samej satysfakcji Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Za to wyzwanie jest skin w nagrodę ale do platyny nie jest potrzebny. To wyzwanie jest ogólnie zglichowane i można zrobić je bez żadnego wysiłku. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Ono nie jest ciężkie do zrobienia, tylko trzeba powtarzać sporo razy, bo bez znania kolejności łatwo o zgon. Cytuj
Josh 4 524 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Nawet jak znasz kolejność to i tak łatwo się na coś nadziać, zwłaszcza pod koniec. Ogólnie to chętnie bym przytulił jakieś DLC składające się z samych takich czelendży Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Coś mi nie zalicza zabicie 5 przeciwników na kolcach, macie jakieś rady? Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Nie miałem z tym problemów, wpadło jako jedno z pierwszych trofeów. Może spróbuj na nowym sejwie? Karta trofika co pokazuje? @Josh może być. Jak znałem kolejność to poszło za pierwszym razem chyba. A DLC bym bardzo chętnie przygarnął. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Nie miałem z tym problemów, wpadło jako jedno z pierwszych trofeów. Może spróbuj na nowym sejwie? Karta trofika co pokazuje?Postęp 2/5 i ani drgnie.A to trzeba 5 różnych przeciwników? Próbuje już na różne sposoby i zatrzymało się na dwóch zaliczonych. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Nie wydaje mi się, ale nie zaszkodzi spróbować pięciu różnych. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Nie wydaje mi się, ale nie zaszkodzi spróbować pięciu różnych.Możesz opisać jak Ci to wpadło, zostało mi tylko to trofeum do platyny i wydaje mi się, mam coś zbugowane. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Mi to wpadło jakoś na początku lasu, na suficie były kolce, zrobiłem wybicie do góry, przeciwnik na nie wpadł , a ja dostałem trofeum. Jeżeli do tej pory nie wpadło ci samo to może rzeczywiście coś ci się zbugowało. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Mi to wpadło jakoś na początku lasu, na suficie były kolce, zrobiłem wybicie do góry, przeciwnik na nie wpadł , a ja dostałem trofeum. Jeżeli do tej pory nie wpadło ci samo to może rzeczywiście coś ci się zbugowało.Skopiowałem save na drugi slot i jakoś poszło, dzięki[mention=23740]Square[/mention] za zainteresowanie! Cytuj
traczek 0 Opublikowano 12 lutego Opublikowano 12 lutego czy miał ktoś z Was taki problem...pomimo tego, że strażnika południa Satevisa oznaczyłem i pozostałych trzech również to nie zalicza mi właśnie jego...cały czas jest znaczek na mapie jako misja niezaliczona...smok ubity pióro dające podwójny skok zabrane...jak to błąd bez wyjścia to nie wyobrażam sobie zaczynać wszystko od początku :/ Cytuj
jimmy 1 274 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca (edytowane) Księciunio skończony na ultra hardzie, bawiłem się świetnie. Solidne, ale uczciwe wyzwanie. Klimat cudowny, szczególnie po włączeniu perskiego dubbingu. Platynka już się robi! Dobrze wiedzieć, że Ubisoft jeszcze potrafi w gierki, oby to była dobra wróżba przed SW Outlaws i AC Red Edytowane 12 marca przez jimmyyy8 Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 12 marca Opublikowano 12 marca 32 minuty temu, jimmyyy8 napisał: szczególnie po włączeniu perskiego dubbingu. Jak w demie nawet mi się podobało tak jak zacząłem po wymaksowaniu po persku to jednak wkurzało. Ale gierka zajebista. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 1 kwietnia Opublikowano 1 kwietnia Po przecenie 40% na Plejstejszyn, teraz już jest takaż przecena na Switchu, Ubisoft nie zawodzi. Jakbym grę kupił na premierę to pewnie z racji innych hiciorów i tak bym jej jeszcze nie odpalił. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Będzie trzeba wrócić, bo widzę że fajne rzeczy dodali https://www.ubisoft.com/pl-pl/game/prince-of-persia/the-lost-crown/news-updates/36o77Bp260TGebdOJblHuy 1 Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 24 maja Opublikowano 24 maja Wow nie wiedziałem że gierka tyle update ma dostawać jeszcze, mnie demko kupiło i gra już zakupiona czeka, tym lepiej skoro ma być tego więcej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi