Skocz do zawartości

Prince of Persia The Lost Crown

Daffy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
35 minut temu, Donatello1991 napisał:

Bossowie w pierwszej polowie gry łatwi, ale teraz to już dają popalić. Aż boję się ostatniego.

Idealny początek dla entuzajstów mario i donkey Kong na funky mode :beka:

• beka z typa 3
  • Minusik 1
Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał:

Bossowie w pierwszej polowie gry łatwi, ale teraz to już dają popalić. Aż boję się ostatniego.

Gra ma pierdyliard opcji accessibility, więc można sobie fajnie pod siebie dostosować. 

Opublikowano
16 minut temu, Donatello1991 napisał:

No i ukończone. Bardzo dobra gra, ale już wystarczy. Nie chcę mi się za znajdzkami już latać. 9/10. Ubisoft dowiozło. Avatarek i Książek ograni, można anulować subskrypcję ubi+.

Hahaha, szybko widzę się wyrobiłeś przez 200% podwyżki :D . 

Opublikowano (edytowane)
54 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

Hahaha, szybko widzę się wyrobiłeś przez 200% podwyżki :D . 

8 stycznia wziąłem, bo miałem urlop tydzień. Dawałem sobie czas na ogranie do 2 lutego, bo persona 3. Ciachnąłem w sumie w 10 dni dwie gry xd na złość Panu prezesowi czy komu tam co coś bredził ostatnio, to nie zapomniałem anulować:)

Nie wiem czy polskie redakcje to przytaczały, ale im głównie o to chodzi, żeby ludzie sobie abonament kupili i zapomnieli anulować. Dobrze przekalkulowali i lepiej wychodzą gdy ktoś 3-4 miechy subskryocje albo i dluzej pociągnie niż grę kupi.

Edytowane przez Donatello1991
Opublikowano
11 minut temu, Donatello1991 napisał:

8 stycznia wziąłem, bo miałem urlop tydzień. Dawałem sobie czas na ogranie do 2 lutego, bo persona 3. Ciachnąłem w sumie w 10 dni dwie gry xd na złość Panu prezesowi czy komu tam co coś bredził ostatnio, to nie zapomniałem anulować:)

Nie wiem czy polskie redakcje to przytaczały, ale im głównie o to chodzi, żeby ludzie sobie abonament kupili i zapomnieli anulować. Dobrze przekalkulowali i lepiej wychodzą gdy ktoś 3-4 miechy subskryocje albo i dluzej pociągnie niż grę kupi.

Polecieli wszystkich po prostu w chuja, bo nie było żadnej sygnalizacji aż takich podwyżek, zresztą to ostatnio norma w każdej branży :). 

Opublikowano
8 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

Screenshot_20240117-184527~2.png

Jak młody Ron Jeremy :D

ronjeremy.gif.2994785e31cf7957f384ac4e5aad12cc.gif

2 minuty temu, Butt napisał:

Kto to jest ten Kiszczak z wąsem?

Idol Szranca, jakiś random, co niedawno wypłynął na fali hejtu na dobre gierki i teraz się panoszy, głosząc swoim piskliwym głosikiem przepełnione gniewem opinie i "hot tejki", żeby klikanko było.

• Plusik 1
Opublikowano

A skąd wiesz że idol?
Ja nie mam idoli, to ja jestem idolem dla wielu osób.
Essa.
Przeszedłem już trochę gierki na yt i jest poprawnie ale bez podjazdu do HK a teraz Salt za free w extra to chyba nie warto tego brać.
Tym bardziej że cena z doopy za takiego indora

Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka

• Minusik 1
Opublikowano

No nie ma co się oszukiwać, są lepsze na rynku metroidvanie, ten nowy Pop to taki typowy średniak, nic odkrywczego, kopiuje nawet aż za bardzo jednego bossa z hollow Knighta, nie wiem skąd takie wysokie oceny 9/10 czy nawet 10/10 :lul:. Cena za tę grę jak dla mnie przesadzona, powinna kosztować na pewno poniżej tych dwustu złotych.