czapa 671 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia (edytowane) Będzie kartonowy model Amigi? To byłby dobry troling Łapusza Edytowane 17 kwietnia przez czapa Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia 3 godziny temu, Perez napisał: chcemy domknac temat okladek Jak będzie z Super Froga to kupię, albo Cannon Fodder. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Ja bym bral z Sensible Soccer! 1 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia A ja poproszę z Another World albo Mortal Kombat 2. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Amiga? Meh, pierwszy raz jestem rozczarowany, ale i tak kupię bo zbieram te gazetki Zróbcie potem jakiegoś Xboxa albo Nintendo. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia 4 godziny temu, Perez napisał: chcemy domknac temat okladek, zeby nie wyszly potem limitowane edycje edycji limitowanych Tylko bez limitowanych jak z okemi. W ogole fajnie by bylo po lucku wydac jedna wersje okladki, ale rozumiem, ze probujecie zlowic swirusow ktorzy kupia wszystkie wariaty. Cytuj
Benson 22 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Amiga to na zawsze mój numer 1, więc biorę* * w sumie biorę każdy, ale ten wezmę z podwójną radością Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia 1 minutę temu, Mejm napisał: Tylko bez limitowanych jak z okemi. W ogole fajnie by bylo po lucku wydac jedna wersje okladki, ale rozumiem, ze probujecie zlowic swirusow ktorzy kupia wszystkie wariaty. Wiesz, nawet nie o to chodzi, że liczymy, aby ktoś kupił wszystkie. Bardziej kwestia, że wybrać jakąś jedną grę przy tylu opcjach no to ciężary. Stąd powiedzmy ze 4 okładki bardziej ze względu na to, że można wybrać. Na tyle co ogarniam, to przy np. numerach pisma z kilkoma okładkami to naprawdę pojedyncze osoby brały kilka sztuk, jednak najczęściej wybierana jest jedna. Cytuj
sph! 836 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Zróbcie opis jak od zera postawić system na A1200 na dysku z tymi wszystkimi bibliotekami(?), driverami(?), żeby to obsługiwało cały dysk (a nie tylko 8GB) i Blizzarda, to będę zadowolony Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Hmm. Nie ukrywam, że jestem zaskoczony wyborem Amigi w następnej kolejności, zwłaszcza (jak już wspomniano) popełniono już o niej książkę. Pewno palmę pierszeństwa dostało z racji rodowodu redakcji i bazy graczy w Polsce. Żadnej wersji Amigi nie miałem, ale pamiętam z młodości jedną sytuację, gdy to sąsiad ją dostał (u mnie wtedy było tylko c64). Mianowicie przyjechał kuzyn, a ja zostawiłem go z bratem i sam poszedłem pograć na dużo lepszym graficznie sprzęcie. Jak się matula zorientowała co ja odwaliłem, to przyszła po mnie osobiście i dostałem wtedy konkretny opeer. Należał mi się. Pamiętam jeszcze tą wyjątkową pieczołowitość, z jaką sąsiad dbał o nią i układał wszystko równiutko na stole. I te žonglowanie dyskietkami, które i tak było progresem do kasety i komunikatów load/syntax error z komodorka. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Mam super pomysl na numer specjalny: AUTOMATY ARCADE EXTREME banderas? obama? Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia JEDNORĘKI BANDYTA EXTREME - JEDYNY W POLSCE NIELEGALNY MAGAZYN. 1 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Konsolajti moglby powspominac jak mu zabierali drobne. Cytuj
Grześ 380 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Szkoda, z Amigą jest mi nie po drodze i pewnie część i tak bym przewertował, bo nie chce mi się czytać o bebechach i różnicy poszczególnych iteracji w sprzęcie, który nigdy mnie nie interesował, a jak gdzieś pojawia się artykuł o Amidze czy Commodore to tak to właśnie wygląda. Może jeszcze w tym roku wpadnie GameBoy Extreme to rzucę się pierwszego dnia. Cytuj
Mari4n 417 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Grzecznie żądam okładki z Moonstone. Ewentualnie Franko. 1 Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia 26 minut temu, Mari4n napisał: Grzecznie żądam okładki z Moonstone. Ewentualnie Franko. Wliczając propozycje redakcji + tutaj forumkowe na teraz jakieś 17 wersji okładkowych mamy ;). 1 Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia 4 godziny temu, yaczes napisał: Mam super pomysl na numer specjalny: AUTOMATY ARCADE EXTREME banderas? obama? Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia 20 minut temu, Perez napisał: Wliczając propozycje redakcji + tutaj forumkowe na teraz jakieś 17 wersji okładkowych mamy ;). Franko? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia 28 minut temu, Perez napisał: na teraz jakieś 17 wersji okładkowych mamy ;). Pewnie będą tacy co kupią wszystkie. 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia 33 minuty temu, Perez napisał: Wliczając propozycje redakcji + tutaj forumkowe na teraz jakieś 17 wersji okładkowych mamy ;). Settlers tez musi byc, w jedyneczke potrafilem grac od rana do wieczora na amidze 500 1 Cytuj
Meanthord 325 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Amiga? Odpadam, zero sentymentu, i tak jest mnóstwo literatury na ten temat, ale kibicuję i trzymam kciuki. 1 1 Cytuj
PiotrekP 1 787 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Przy PS3 Extreme to dopiero się będzie działo. Bo wydacie, prawda? 1 Cytuj
K.Adamus 683 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia 2 minuty temu, PiotrekP napisał: PS3 Extreme I X360, nie zapominajmy 1 Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia (edytowane) 10 minut temu, K.Adamus napisał: I X360, nie zapominajmy To już konsolowy youngtimer - pełnoletni, za rok 20 rocznica premiery. Temat bardzo wdzięczny - od polskiego live, przez "nie przerabiam, nie kradnę", po comiesięczne pogromy z banami. Jakieś fun daye, COD z figurskim. Tyle historii, a ja jeszcze nie przeszedłem do gier Edytowane 17 kwietnia przez ProstyHeker 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi