Ukukuki 7 101 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca Moon Patrol bo bardzo stare i pewnie nie mieliście dobrego materiału na okładkę. Metal Slug, Mortal Kombat, Out Run, Pac - Man to już takie klasyki arcade ,że muszą zostać. SFII mi się bardziej z konsolami kojarzy. Dwójkę bardzo rzadko spotykałem w salonach albo to tylko moja projekcja. Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca 21 minut temu, Ukukuki napisał(a): Moon Patrol bo bardzo stare i pewnie nie mieliście dobrego materiału na okładkę. Metal Slug, Mortal Kombat, Out Run, Pac - Man to już takie klasyki arcade ,że muszą zostać. SFII mi się bardziej z konsolami kojarzy. Dwójkę bardzo rzadko spotykałem w salonach albo to tylko moja projekcja. Grafa do Moon Patrol jak coś spoko, żeby tu nie było niejasności. Cytuj
Kris Blake 40 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca Wszystkie spoko, ale jeżeli któryś musi wylecieć to imo Moon Patrol. Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca Ważne żeby Metal Sług był. Moon Patrol może wylecieć, reszta to klasyki. Cytuj
Ken Adams 282 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca Kurde u mnie w miescie w latach wczesnych 90-tych byl jeden klub z automatami, ja akurat odwiedzalem te spelune bo mieli najsmaczniejsze tosty w okolicy, od czasu do czasu zagralem w jakas platformowke i tyle o tym, nie bylem w tym za dobry stres mnie zjadal, ze umre a zetonow zawsze brak, no ale pewnego dnia wchodze patrze wszyscy stoja i obserwuja maszyne, na ktorej jakas bijatyka. To byl street fighter ii i to byla gierka, co zmienila moje postrzeganie konputerowej rzeczywistosci, plansze guile’a, blanki i dhalsima to bylo cos tak piekne i kolorowe, do tego ta muzyka i odglosy ciosow, ktore az mozna bylo poczuc w kosciach, rozwalanie samochodu… zagralem pare dni pozniej, jeden serdeczny kolega starszy o rok a jak pokazal mi kilka kombinacji dla blanki i „dzula” i juz nie chodzilem tam wiecej na tosty, co wiecej, udawalo mi sie nawet ograc niejednego wyjadacza, a mialem lat ponizej wieku zgody grubo, nie pamietam ile. Dlatego wybralbym okladke z metal slug, Spoiler Jako druga w kolejnosci po wielkim SFII Cytuj
Jontek80 235 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca Widzialem outrun. Poki co zamawiam z ta okladka. Jeszcze obczaje tego metal sluga bo to tez moze byc dobre. Reszta mi wisi. Dla mnie mortal to amiga. Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca Outrun to też dla mnie słaba gierka (jedziemy lewo prawo, wow super ciekawe), ale okładka w zapowiedzi całkiem klimatycznie wyszła (więc moon patrol też nie wątpię że wyszedł dobrze, ale raczej to gra z początku lat 80 więc za stara:). Myślę że dla nas tak działają te okładki - że każda się podoba, bo jest dość nietypowa. Np. nie trafi się w kiosku inne pismo z okładką Metal sluga, czy czymś co było na Pegasus Extreme. Cytuj
kaj.dam 15 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca 2 godziny temu, Tokugawa1982 napisał(a): Outrun Nie no, Outrun imo musi zostać. Jeśli coś do odstrzelenia to Moon Patrol Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca Ja bym wypierdolił któreś z dwójki Mortal Kombat / Street Fighter II, bo dwie bijatyki 1 vs 1. Reszta tematycznie fajnie urozmaicona. Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca No dobra, patrzcie, czego chcecie się pozbyć! 1 Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca Dobra, pokazuj resztę, to prędzej zdecydujemy. PS wciąż za dużo bijatyk 1 vs. 1 Cytuj
kaj.dam 15 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca 6 minut temu, Perez napisał(a): No dobra, patrzcie, czego chcecie się pozbyć! Dobra, to przybijam piątkę z @Kmiotw takim razie - Mortal albo Street Fighter Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca 16 minut temu, Kmiot napisał(a): Dobra, pokazuj resztę, to prędzej zdecydujemy. PS wciąż za dużo bijatyk 1 vs. 1 A masz... 4 Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca Outran zajebisty. Po Cadillacs and Dinosaurs spodziewałem sie czegos lepszego. Pacman calkiem fajny minimalistyczny. Ciężki wybór, lubie SF, ale ta grafika słaba moim zdaniem co wybraliscie, wiec chyba na to bym postawił. Cytuj
Tokugawa1982 95 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca 4 minuty temu, Perez napisał(a): A masz... Skusze się na Mortala. Najwięcej czasu spędziłem przy nim. Okładki super Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca Outrun najlepszy. Piękny wręcz. Mortal do wyjebania, bo oklepane logo. Ewentualnie Pac Man, bo nie każdy doceni ten minimalizm i niekoniecznie się sprzeda. 1 1 Cytuj
Jontek80 235 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca (edytowane) Leci pacman, mortal i moon patrol. Dla mnie wszystkie te 3 beznadziejne. Outrun wygrywa. Albo jakis inny art do metal sluga bo ten taki sobie. Moze lepiej juz dac okladke z dragons lair. Edytowane 20 lipca przez Jontek80 Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca No pierwsze wrażenie MS to trochę rozczarowanie. Outrun super. Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca Chyba pierwszy raz do limitki dobiorę drugą okladke, Outrun najlepszy z tych wszystkich moim zdaniem, a nawet nigdy nie gralem. Cytuj
łom 2 008 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca Street Fighter Alpha na okładce? Myślałem że SFII będzie. Jak coś ma wylecieć to Pac-Man a na drugim miejscu (w kwestii do wywalenia) Mortal Kombat. Cytuj
Jontek80 235 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca (edytowane) Kto kupi rozowego moon patrola? Wlasciwie to 3 moglyby zostac tylko. Kadilaki, metal i outrun. Edytowane 20 lipca przez Jontek80 Cytuj
Antihero_ 29 Opublikowano 20 lipca Opublikowano 20 lipca IMO okładka z Pac-Manem jest najsłabsza. W przypadku Mortal Kombat motyw z samo logo też dupy nie urywa, chociaż obstawiałem, że MK pojawi się na okładce i będzie coś ciekawego. Moon Patrol jest dla mnie zbyt niszowe, żeby brać pod uwagę. Natomiast OutRun chyba najlepiej wypadł. Cytuj
Ken Adams 282 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca Wybor jest prosty MK i PM do wywalenia czarne tlo to stypa plus szulernia to nie sztuka minimalizmu Reszta bdb 1 miejsce outrun 2 miejsce mp 3 miejsce c&d No szkoda, ze nie street fighter ii Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi