Skocz do zawartości

Wydania specjalne - temat ogólny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Perez napisał(a):

Załóżmy, że wszystkie okładki są piękne, wspaniałe i w ogóle - który tytuł byście odrzucili? 

6 godzin temu, [InSaNe] napisał(a):

Gdzie jest Punisher? ;)

A może na limitce będzie taki swoisty clash of the titans - Punisher, AvsP, Metal Slug, Cadillac. Taki okładkowy crossover :nyam1: 

Ja bym odrzucił SFII.

Najładniejsze:

#1 Out Run

#2 Moon Patrol 

#3 MK

Opublikowano
34 minuty temu, mcp napisał(a):

Może ankieta? Outrun cudowny, SF najsłabszy imho

W sumie czemu nie - ankieta odpalona. Dałem wielokrotny wybór na zasadzie, że jak komuś podoba się tylko jedna to daje jedną, a jak 5 to 5. Przypominam dostępny zestaw:

image.jpeg

Opublikowano

Zagłosowane. Mnie arcade kojarzy się z kolorami więc odpaliłem obie na czarnym tle, czyli Pac Man i Mortala.

Będę miał zagwozdkę przy zamawianiu :leo:

PS ale Outrun najlepszy, bez dwóch zdań 

Opublikowano
7 minut temu, Square napisał(a):

To docelowo ma być 7 okładek?

A w ankiecie dałbym, które się nie podobają jak ma coś wypaść.

6 regularnych + jedna limitka, ale tu jej nie ma. Zbieramy opinie, którą z regularnych wyciąć. Tak że ta z najmniejszą liczbą głosów będzie potencjalnie do odstrzału. 

Opublikowano

Arcade - na to obok Saturna czekałem. Kolebka gejmingu konsolowego. Chyba nie mogło być lepszego tematu. 

MK i SF - tożsamość grania na automatach, także fajnie, jakby te okładki pozostały. Chociaż ta SF taka sobie... 

Opublikowano

Zagłosowane.

Jak wyżej - okładka PacMana najsłabsza i najbardziej odstaje - tutaj powinien też być gierkowy art jak PacMan napierdala duszki. Mortal sam w sobie zajebisty i ponadczasowy, ale umówmy się - oklepany motyw wielokrotnie.

Arcade kojarzy mi się z totalną beztroską, wakacyjnym klimatem i natychmiastowym "pure fun" - i takie te okładki powinny być. Zaskoczony jestem Moon Patrol, gra spoza mojej bańki, ale okładka sztos, taki retro sci-fi.

Czepialstwo: where okładka z AvP?!

No i fajna byłaby typu crossover - z postaciami z różnych gierek z epoki.

• This 1
Opublikowano

Zagłosowane. Najmniej podoba mi się pac man. Jeszcze nie wiem jaką kupię. Sentyment największy mam do cadillacow. Street Fighter bym kminił gdyby to nie było z okładki SFA2 bo nie mam zadnych wspomnień z tą częscią. Grałem za to w orginalnego SF2 na automatach a mój nr1 w całej serii to Street Fighter Alpha 3 (nie grałem w 6 jeszcze). Dodatkowo OutRun miażdży więc jest dylemat.

Opublikowano
34 minuty temu, Mejm napisał(a):

To nie jest street fighter 2 :wujaszek:

Zgoda! Mieliśmy inny projekt pod SF2, po drodze się zmienił i nie podmieniłem okładki. Jak coś to aktualna poniżej.

image.jpeg

Opublikowano
12 minut temu, Perez napisał(a):

Zgoda! Mieliśmy inny projekt pod SF2, po drodze się zmienił i nie podmieniłem okładki. Jak coś to aktualna poniżej.

To tez niezbyt pasuje. Zmiksowaliscie SFA2 ze SSF2T. Mimo, ze w obie gralem w salonach to jednak tym jedynym Street Fighterem zawsze pozostanie waniliowa dwojka, czyli World Warrior. Tylko tu moze byc problem z grafika niestety (chyba, ze zrobicie w stylu tej z MP).

Przed okladkami bylem pewien, ze weze te ze SF, ale teraz to jednak bym glosowal nad jej pominieciem. Outrun chyba najlepsza, pozostale mocno srednio.

Opublikowano
47 minut temu, Perez napisał(a):

Tak jak Mejm napisał, teraz jest poplątany art z Alphy/Zero 2 z podpisem SSF2T. Albo zmieńcie podpis na Alphę/Zero 2 albo okładkę, mi np. taki art bardziej by pasował.

Spoiler

image.thumb.jpeg.ec0b1710caaaa9c21c3b0aaa0f957dda.jpeg

• Lubię! 1
Opublikowano
6 minut temu, Square napisał(a):

Może dajcie Street Fighter Ex Plus.

Ciezko Squera wyczuc wiec nie wiem czy dac haha czy roziego.