triboy 984 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca 9 godzin temu, Perez napisał(a): Załóżmy, że wszystkie okładki są piękne, wspaniałe i w ogóle - który tytuł byście odrzucili? 6 godzin temu, [InSaNe] napisał(a): Gdzie jest Punisher? A może na limitce będzie taki swoisty clash of the titans - Punisher, AvsP, Metal Slug, Cadillac. Taki okładkowy crossover Ja bym odrzucił SFII. Najładniejsze: #1 Out Run #2 Moon Patrol #3 MK Cytuj
mcp 2 044 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca Może ankieta? Outrun cudowny, SF najsłabszy imho Cytuj
LeifErikson 1 114 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca Chyba jeszcze nikt nie pisał, to pozwolę sobie zwrócić uwagę, że Spoiler Outrun zajebisty. 1 Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca 34 minuty temu, mcp napisał(a): Może ankieta? Outrun cudowny, SF najsłabszy imho W sumie czemu nie - ankieta odpalona. Dałem wielokrotny wybór na zasadzie, że jak komuś podoba się tylko jedna to daje jedną, a jak 5 to 5. Przypominam dostępny zestaw: Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca To docelowo ma być 7 okładek? A w ankiecie dałbym, które się nie podobają jak ma coś wypaść. Cytuj
kaj.dam 15 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca Zagłosowane. Mnie arcade kojarzy się z kolorami więc odpaliłem obie na czarnym tle, czyli Pac Man i Mortala. Będę miał zagwozdkę przy zamawianiu PS ale Outrun najlepszy, bez dwóch zdań Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca 7 minut temu, Square napisał(a): To docelowo ma być 7 okładek? A w ankiecie dałbym, które się nie podobają jak ma coś wypaść. 6 regularnych + jedna limitka, ale tu jej nie ma. Zbieramy opinie, którą z regularnych wyciąć. Tak że ta z najmniejszą liczbą głosów będzie potencjalnie do odstrzału. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca Metal i Cadilaki bym wyrzucił, pozostałe świetne. oczywiście wybieram Mortala Cytuj
OldMuffin 9 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca Arcade - na to obok Saturna czekałem. Kolebka gejmingu konsolowego. Chyba nie mogło być lepszego tematu. MK i SF - tożsamość grania na automatach, także fajnie, jakby te okładki pozostały. Chociaż ta SF taka sobie... Cytuj
Mari4n 465 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca Outrun najlepsza okładka, tak jak pisałem. Pac-Mana bym wywalił. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca Wszystko mi się podoba oprócz SF. W ramach wsparcia kupię pewnie 2-3 numery. Na pewno MK, Pac Man i Out Run. Metal Sluga kocham ale okładka mogła być lepsza. Cytuj
LeifErikson 1 114 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca PacMan chyba zbierze najmniej głosów, a szkoda, bo mnie ten ultra minimalizm nawet się podoba. 1 Cytuj
Badus 281 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca Zagłosowane. Jak wyżej - okładka PacMana najsłabsza i najbardziej odstaje - tutaj powinien też być gierkowy art jak PacMan napierdala duszki. Mortal sam w sobie zajebisty i ponadczasowy, ale umówmy się - oklepany motyw wielokrotnie. Arcade kojarzy mi się z totalną beztroską, wakacyjnym klimatem i natychmiastowym "pure fun" - i takie te okładki powinny być. Zaskoczony jestem Moon Patrol, gra spoza mojej bańki, ale okładka sztos, taki retro sci-fi. Czepialstwo: where okładka z AvP?! No i fajna byłaby typu crossover - z postaciami z różnych gierek z epoki. 1 Cytuj
Pupcio 18 608 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca Outrun wygranko z palcem w dupie chociaż ten metal slug też skradł moje serce Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca Metal Slug i Cadilaczek Outrun też niezły. Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca No... dupy to nie urywają. Kadilaki najsensowniej. Swoją drogą: czy okładka Metal Sluga nie jest podjebką tego fanartu? Mam nadzieję, że dogadane z autorem. https://www.inprnt.com/gallery/manoslag/metal-slug/poster/ Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca Zagłosowane. Najmniej podoba mi się pac man. Jeszcze nie wiem jaką kupię. Sentyment największy mam do cadillacow. Street Fighter bym kminił gdyby to nie było z okładki SFA2 bo nie mam zadnych wspomnień z tą częscią. Grałem za to w orginalnego SF2 na automatach a mój nr1 w całej serii to Street Fighter Alpha 3 (nie grałem w 6 jeszcze). Dodatkowo OutRun miażdży więc jest dylemat. Cytuj
Jontek80 235 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca 31 minut temu, jakbu napisał(a): No... dupy to nie urywają. Kadilaki najsensowniej. Swoją drogą: czy okładka Metal Sluga nie jest podjebką tego fanartu? Mam nadzieję, że dogadane z autorem. https://www.inprnt.com/gallery/manoslag/metal-slug/poster/ To i ten outrun tez jest kopia okladki. Pewnie reszta tez gdzies z neta. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca 15 godzin temu, Perez napisał(a): Street Fighter II To nie jest street fighter 2 Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca 34 minuty temu, Mejm napisał(a): To nie jest street fighter 2 Zgoda! Mieliśmy inny projekt pod SF2, po drodze się zmienił i nie podmieniłem okładki. Jak coś to aktualna poniżej. Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca Metal nie zachwycił, a był czarnym koniem. Czołówkę obejmuje Outrun. SF też nijaki, a sporo grałem na automacie. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca 12 minut temu, Perez napisał(a): Zgoda! Mieliśmy inny projekt pod SF2, po drodze się zmienił i nie podmieniłem okładki. Jak coś to aktualna poniżej. To tez niezbyt pasuje. Zmiksowaliscie SFA2 ze SSF2T. Mimo, ze w obie gralem w salonach to jednak tym jedynym Street Fighterem zawsze pozostanie waniliowa dwojka, czyli World Warrior. Tylko tu moze byc problem z grafika niestety (chyba, ze zrobicie w stylu tej z MP). Przed okladkami bylem pewien, ze weze te ze SF, ale teraz to jednak bym glosowal nad jej pominieciem. Outrun chyba najlepsza, pozostale mocno srednio. Cytuj
łom 2 012 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca 47 minut temu, Perez napisał(a): Zgoda! Mieliśmy inny projekt pod SF2, po drodze się zmienił i nie podmieniłem okładki. Jak coś to aktualna poniżej. Tak jak Mejm napisał, teraz jest poplątany art z Alphy/Zero 2 z podpisem SSF2T. Albo zmieńcie podpis na Alphę/Zero 2 albo okładkę, mi np. taki art bardziej by pasował. Spoiler 1 Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 21 lipca Opublikowano 21 lipca 6 minut temu, Square napisał(a): Może dajcie Street Fighter Ex Plus. Ciezko Squera wyczuc wiec nie wiem czy dac haha czy roziego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi