Veselar 1 Opublikowano 21 lipca Udostępnij Opublikowano 21 lipca Jako osoba pozbawiona jakichkolwiek sentymentów, dla mnie top to: Outrun, Kadilaki i MK. Pacman jest niezły, ale jakoś tak nie pasuje. No i ten SF, oraz Metal Slug - jakieś takie do poprawy, bądź zmiany arta. Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 21 lipca Udostępnij Opublikowano 21 lipca Nie no Cadilaki spodziewałem się czegoś lepszego, Pacman i MoonPatrol najgorsze. Outrun najlepszy bez dwóch zdań i chyba wezmę limitkę + outrun chociaż miałem brać tylko limitkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Benson 22 Opublikowano 21 lipca Udostępnij Opublikowano 21 lipca Out run - okładka fajna, ale nigdy nie grałem, więc nie biorę. Mortal - po linii najmniejszego oporu. Nie biorę. Metal Slug/Cadillacs - po ujawnieniu tytułów to byli moi faworyci, ale obie okładki mi nie podchodzą Moon Patrol - wolałbym grafikę z gry. Nie biorę. SF - wygląda jak fanart do jakiejś mangi. Nie biorę. Pac Man - minimalizm przy tej okładce jest gigantem. Nie biorę. Jeśli się nic nie zmieni, rzucę monetą na Metal Sluga/Cadillacs, bo mam najwięcej wspomnień z tymi grami, a zawsze tym się kieruję przy wyborze okładki do specjal a:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 969 Opublikowano 21 lipca Udostępnij Opublikowano 21 lipca 15 minut temu, Benson napisał(a): nie biorę. Nie biorę. obie okładki mi nie podchodzą Nie biorę. Nie biorę. Nie biorę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 698 Opublikowano 21 lipca Udostępnij Opublikowano 21 lipca Czyli jednak trzeba zrobić z 10 - to może coś przypasuje ;). Dzięki za opinie i głosy. Pewnie jutro do wieczora spokojnie to sobie rozpykamy i pomyślimy, bo najpóxniej we wtorek chcemy odpalić przedsprzedaż. Ja osobiście zastanawiam się, czy nad tym Pac-Manem nie popracować, bo wydaje mi się, że to taki, hmm, najbardziej casualowy tytuł, w sensie każdy gdzieś tam kiedyś słyszał i a nuż to kogoś skłoni do zakupu, jak mu taka okładka mignie - chyba bardziej niż ten Street Fighter, który - jak widać po ankiecie - szału nie robi zupełnie. No i zanosi się, że po amigowym topowym Lotusie, przy arcade chyba Out Run ma największy potencjał sprzedażowy - znaczy wincyj wyścigów trzeba robić! Cytuj Odnośnik do komentarza
Benson 22 Opublikowano 21 lipca Udostępnij Opublikowano 21 lipca Nie no, przecież napisałem, że kupię Metal Sluga albo Cadillacs Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 21 lipca Udostępnij Opublikowano 21 lipca 12 minut temu, Perez napisał(a): Out Run ma największy potencjał sprzedażowy - znaczy wincyj wyścigów trzeba robić! Okładka ma fajny klimacik, mimo, że prawie nie gram w wyścigi. No ale trzeba też przyznać, że konkurencja nie jest zbyt mocna. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 21 lipca Udostępnij Opublikowano 21 lipca 59 minut temu, Perez napisał(a): najbardziej casualowy tytuł, w sensie każdy gdzieś tam kiedyś słyszał i a nuż to kogoś skłoni do zakupu, jak mu taka okładka mignie Chyba miałoby to sens jakby gazetki były dostępne w kioskach, a nie tylko wysyłkowo Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 698 Opublikowano 21 lipca Udostępnij Opublikowano 21 lipca 13 minut temu, grzybiarz napisał(a): Chyba miałoby to sens jakby gazetki były dostępne w kioskach, a nie tylko wysyłkowo Wiesz, różnie. O takiej Amidze to mi nagle znajomi mówili, że widzieli gdzieś na YT u kogoś, na jakimś forum, na grupie FB itd. Wbrew pozorom to się niesie trochę po sieci. Zresztą ja też to reklamuję i jak taka okładka z Pac-Manem gdzieś mignie no to jest szansa, że ktoś tam skojarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
sph! 832 Opublikowano 21 lipca Udostępnij Opublikowano 21 lipca 8 godzin temu, Perez napisał(a): Zgoda! Mieliśmy inny projekt pod SF2, po drodze się zmienił i nie podmieniłem okładki. Jak coś to aktualna poniżej. Jedyna słuszna okładka z SF2 powinna zawierać to: Ewentualnie: Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 105 Opublikowano 21 lipca Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2 godziny temu, Perez napisał(a): No i zanosi się, że po amigowym topowym Lotusie, przy arcade chyba Out Run ma największy potencjał sprzedażowy - znaczy wincyj wyścigów trzeba robić! Powinno to dać do myślenia w kontekście potencjalnego specjala "Samochodówki Extreme" Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 21 lipca Udostępnij Opublikowano 21 lipca Outrun i Mortal sztos okładki. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 21 lipca Udostępnij Opublikowano 21 lipca 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 21 lipca Udostępnij Opublikowano 21 lipca Launchbox ma fajną bazę artworkow ale to raczej malutkie grafiki: https://gamesdb.launchbox-app.com/games/images/7565-cadillacs-and-dinosaurs https://gamesdb.launchbox-app.com/games/images/7962-the-punisher Cytuj Odnośnik do komentarza
Igor67 139 Opublikowano 22 lipca Udostępnij Opublikowano 22 lipca Okładka z pacmanem byłaby sztos na żywo jakby miała te świecące/glossy elementy jak w CD-Action. A do tej obecnej dorzuciłbym duszki z pac mana co by przełamać trochę tą czerń i żółć Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 22 lipca Udostępnij Opublikowano 22 lipca Ja przy okładce Pac-Mana to widziałbym po prostu poziom z gry z postaciami, z odpowiednim pixel artem, a nie logo. Właściwie w takim OutRunie też to by mogło się sprawdzić, ale nie wiem jak wygląda wyciągnie skrina takiej jakości + upscale'owanie tego itd. Zagłosowałem na OR, SF i Dinozarły. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 22 lipca Udostępnij Opublikowano 22 lipca Jako grę wybrałbym metal sluga, ale wszystkie te okładki z białym tłem są jakieś bezjajeczne, jakby w fazie koncept. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokugawa1982 95 Opublikowano 22 lipca Udostępnij Opublikowano 22 lipca 11 godzin temu, [InSaNe] napisał(a): Punisher to było coś na automatach na dworcu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 611 Opublikowano 22 lipca Udostępnij Opublikowano 22 lipca Ile to razy mnie cyganie obrobili na dworcu z żetonów a i tak się chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 22 lipca Udostępnij Opublikowano 22 lipca Ja po tym jak wygladaly okladki Amigi w wersji SS i Flashbacka bardzo bym widzial podobne projekty w nastepnych specjalach. Taki dobrze wybrany screenshot robi mega robote. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 22 lipca Udostępnij Opublikowano 22 lipca 17 minut temu, pawelgr5 napisał(a): Ja po tym jak wygladaly okladki Amigi w wersji SS i Flashbacka bardzo bym widzial podobne projekty w nastepnych specjalach. Taki dobrze wybrany screenshot robi mega robote. Tak, brakuje mi troche pixelozy na tych okladkach, sciagniete grafiki z google i elo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 698 Opublikowano 22 lipca Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2 godziny temu, pawelgr5 napisał(a): Ja po tym jak wygladaly okladki Amigi w wersji SS i Flashbacka bardzo bym widzial podobne projekty w nastepnych specjalach. Taki dobrze wybrany screenshot robi mega robote. A widzisz jak to z tymi gustami - akurat Flashback ze wszystkich okładek był najrzadziej wybierany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 535 Opublikowano 22 lipca Udostępnij Opublikowano 22 lipca Okładką limitki pochwalisz się wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 698 Opublikowano 22 lipca Udostępnij Opublikowano 22 lipca 3 minuty temu, Square napisał(a): Okładką limitki pochwalisz się wcześniej? Zostawmy coś na przedsprzedaż, żeby było na co pomarudzić Dzisiaj kończymy temat okładek, lekki szlify z Pac-Manem m.in., tak że jutro pewnie w drugiej połowie dnia wleci zapowiedź, bo też jutro zamykamy sierpniowy numer, więc nudy nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi