Skocz do zawartości

Wydania specjalne - temat ogólny

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Godzinę temu, Pix napisał(a):

Panie @Perez, czy zbliżamy się do zapowiedzi następnego specjala? 

Plan w tygodniu 21-25.10 odpalić przedsprzedaż :) Obecnie finalizujemy temat okładek, trwają ostatnie debaty "co tu dać na cover". W sumie to wrzucajcie swoje propozycje, niech @KOMODO nie ma za lekko jako prowadzący ;). 

• Dzięki 1
Opublikowano

Uncharted 2/3, God of War 3, LittleBigPlanet, inFamous, Heavenly Sword, GTA IV/V, Red Dead Redemption, The Last of Us, MGS IV, Journey, Final Fantasy XIII, Persona 3/4, Killzone 2/3 - to takie pierwsze strzały.

Opublikowano
2 minuty temu, Pix napisał(a):

Uncharted 2/3, God of War 3, LittleBigPlanet, inFamous, Heavenly Sword, GTA IV/V, Red Dead Redemption, The Last of Us, MGS IV, Journey, Final Fantasy XIII, Killzone 2/3 - to takie pierwsze strzały.

To takie już były/są :D Tylko weź z tego zrób 6 + coś na limitkę (chyba tu jednak konsola w jakiejś fajnej opcji może z jakimś dodatkiem na okładce typu coś błyszczącego). 

Opublikowano

No ograniczyć to do 6 to ciężkie zadanie, nie zazdroszę :D

Ale Uncharted 2 i GoW 3 to raczej oczywistość, która musi być. Moje pozostałe typy to Journey (lub coś innego, mniej oczywistego), Killzone 2, MGS IV i Red Dead Redemption.

A PS3 na limitce może być, tylko koniecznie w oryginalnej wersji FAT, a nie jakieś slimy.

Opublikowano

Demonsy przełomowe dla całej branży, więc byłoby rzeczywiście fajnie. Osobiście chciałbym też jakieś z Wipeoutem HD, ostatnim dużym wcieleniem serii. Ale to już taki nieoczywisty kaprys.

Opublikowano

Ja poproszę Motorstorma, Resistance, GTA4 i może Red Dead Redemption. Killzone'a normalnie bym chciał, ale z drugiej strony był już w wydaniu o PS2, więc nie wiem, czy warto znowu robić.

Opublikowano
4 minuty temu, Ukukuki napisał(a):

Mam nadzieje ,że do wyboru okładki dołączy jakaś dupa siedząca na PS3 która zaczęła przygodę z grami w maju 2024

Oj no po co te złośliwości ;) Chyba że miałeś na myśli Komoda...