MYSZa7 8 956 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca 1 godzinę temu, LeifErikson napisał(a): 2006 był prawie 20 lat temu, nie 10 lat temu kurwa faktycznie 3 Cytuj
Pix 965 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października Panie @Perez, czy zbliżamy się do zapowiedzi następnego specjala? Cytuj
Perez 1 814 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października Godzinę temu, Pix napisał(a): Panie @Perez, czy zbliżamy się do zapowiedzi następnego specjala? Plan w tygodniu 21-25.10 odpalić przedsprzedaż Obecnie finalizujemy temat okładek, trwają ostatnie debaty "co tu dać na cover". W sumie to wrzucajcie swoje propozycje, niech @KOMODO nie ma za lekko jako prowadzący ;). 1 Cytuj
Pix 965 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października Uncharted 2/3, God of War 3, LittleBigPlanet, inFamous, Heavenly Sword, GTA IV/V, Red Dead Redemption, The Last of Us, MGS IV, Journey, Final Fantasy XIII, Persona 3/4, Killzone 2/3 - to takie pierwsze strzały. Cytuj
Perez 1 814 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października 2 minuty temu, Pix napisał(a): Uncharted 2/3, God of War 3, LittleBigPlanet, inFamous, Heavenly Sword, GTA IV/V, Red Dead Redemption, The Last of Us, MGS IV, Journey, Final Fantasy XIII, Killzone 2/3 - to takie pierwsze strzały. To takie już były/są Tylko weź z tego zrób 6 + coś na limitkę (chyba tu jednak konsola w jakiejś fajnej opcji może z jakimś dodatkiem na okładce typu coś błyszczącego). Cytuj
Pix 965 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października No ograniczyć to do 6 to ciężkie zadanie, nie zazdroszę Ale Uncharted 2 i GoW 3 to raczej oczywistość, która musi być. Moje pozostałe typy to Journey (lub coś innego, mniej oczywistego), Killzone 2, MGS IV i Red Dead Redemption. A PS3 na limitce może być, tylko koniecznie w oryginalnej wersji FAT, a nie jakieś slimy. Cytuj
łom 2 005 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października Demon's Souls? I wtedy TLOU, God of War 3, MGS4, Killzone 2, Demon's Souls, Uncharted 2+ limitka. Cytuj
Słupek 2 180 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października Uncharted 2, GoW3, RDR, GTA 4-5, Bioshock, LBP a na limitke Komoda z movami zasłaniającymi bebech. 1 Cytuj
Badus 281 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października Limitkę poproszę z jakąś fajną dziewoją, ale z gry, a nie real life nołnejma... Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października O, z demonsami to bym wzial. I jakas taka generyczna ze sprzetem, nie z gry. Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października Demonsy przełomowe dla całej branży, więc byłoby rzeczywiście fajnie. Osobiście chciałbym też jakieś z Wipeoutem HD, ostatnim dużym wcieleniem serii. Ale to już taki nieoczywisty kaprys. Cytuj
kazetwu 63 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października Ja poproszę Motorstorma, Resistance, GTA4 i może Red Dead Redemption. Killzone'a normalnie bym chciał, ale z drugiej strony był już w wydaniu o PS2, więc nie wiem, czy warto znowu robić. Cytuj
Mari4n 464 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października Godzinę temu, kazetwu napisał(a): Ja poproszę Motorstorma Okładka z Pacific Rift Cytuj
Bzduras 12 758 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Jedna z okładek to musi być Halo. Chcę poczuć się jak za czasów numeru 300 i poczytać, jak bardzo ludzie na forum nie lubią okładek z Halo Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Gdzie Ulewny Deszcz z figurką origami w kałuży. 2 Cytuj
Jontek80 235 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Zamiast finala 13 to Ni no Kuni. Cytuj
Pix 965 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Godzinę temu, SlimShady napisał(a): Gdzie Ulewny Deszcz z figurką origami w kałuży. Kiedyś już była, całkiem fajna, chociaż z deszczem byłaby oczywiście lepsza 2 Cytuj
SlimShady 3 434 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października 7.99, patrzcie do czego Perez doprowadził, za łapusza jednak było lepiej. 1 Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Poproszę okładkę z Heavenly Sword, z pozostałymi ufam, że wybierzecie jakieś ciekawe. Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października U mnie Wipeout HD, Demon Souls i moze Folklore. Cokolwiek mniej znanego. Okladki z takiego TLoU czy Uncharted/Killzone to chyba byly it tak przy premierach gry? Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Mam nadzieje ,że do wyboru okładki dołączy jakaś dupa siedząca na PS3 która zaczęła przygodę z grami w maju 2024 2 Cytuj
Perez 1 814 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października 4 minuty temu, Ukukuki napisał(a): Mam nadzieje ,że do wyboru okładki dołączy jakaś dupa siedząca na PS3 która zaczęła przygodę z grami w maju 2024 Oj no po co te złośliwości Chyba że miałeś na myśli Komoda... Cytuj
sph! 856 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Okładka z Dragon's Crown powinna być obowiązkowa! 1 2 Cytuj
Benson 23 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Ja bym poszedł tylko w exy, więc żadne GTA/RDRy. Uncharted 2, The Last of Us, Demon's Souls, God of War 3, Journey, Motorstorm. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi