Skocz do zawartości

Wydania specjalne - temat ogólny

Wybieramy 6 okładek wydania specjalnego PC Extreme - wskaż swoje typy:  

64 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wybieramy 6 okładek wydania specjalnego PC Extreme - wskaż swoje typy:

• Diablo
      36
    • Doom
      36
    • Duke Nukem 3D
      35
    • Fallout
      26
    • GTA
      22
    • Heretic
      5
    • Quake
      35
    • System Shock
      9
    • Tomb Raider
      19
    • WarCraft
      20
    • Wolfenstein 3D
      20

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta zostanie zamknięta 21.01.2025 o 15:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sądziłem, że przy następnym specjalu znowu będę narzekać na logo i szatę graficzną, ale... To widzę najmniejszy problem. Powiem, że aż mnie zmroziło gdy zobaczyłem tematykę. Do 1 kwietnia jeszcze daleko. PC to taki obszerny materiał. Już przy PS3 nie zawarto wielu recenzji czy tematów branżowych. A PC to jak ocean materiału. No i to ocean, na który nie mam ochoty wypływać. 

Opublikowano

Co tak mało głosów na GTA? :notlikethis:

Ten art to dla mnie kwintesencja nostalgii growej z okolic 1997-1998 gdy po raz pierwszy zobaczylem GTA na kompie u kolegi i przegrałem kolejne godziny na zasadzie "ja chodzę, ty strzelasz", "ja jeżdżę, ty trabisz" itp. Piękne czasy. :fsg: Nie wyobrażam sobie żeby ta okładka nie przeszła. 

Opublikowano

Wiedziałem że będzie PC EXTREME. Możecie zobaczyć mój wpis wcześniej. 😎 I klawo. glosuje na GTA, Tomb Raidera oraz Quake. To moje typy. Najgorsza okładka to ta z System Shock. Wygląda jak niedokończony projekt. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Ken Adams napisał(a):

Jesli nie wszystko jest juz postanowione, zrobta zestawienie gier FPS tak, zeby zalapalo sie slowo na temat perelek jak blood, redneck rampage i calej reszty, plis

Typie, kup se CD Action Retro numer 2 - tam masz przegląd tych wszystkich FPS-ów. Po co pisać o tym samym w kolejnej gazecie?! 😡

Opublikowano

Najlepiej wam wyszły okładki satanistyczne i czerwone :) GTA niestety ma słabą jakość i ten radiowóz razi po oczach, System Shock tragedia, Heretic niby okej z tą fakturą, ale coś mi tam nie pasuje, Warcraft średni. Faktycznie brakuje tu kultowych Hirołsów. Zagłosowałem na ikoniczne arcydzieła okładkowe - Doom, Duke, Diablo, Tomb Raider, Quake i Fallout. 

Opublikowano
6 minut temu, Danny85 napisał(a):

Typie zobacz se jak wygląda okladka GTA - ten samochód jest w ruchu więc dlatego jest rozmazany 😥

Ziomuś ja rozumiem, ale zauważ że tu jest mocne przybliżenie na dół okładki. Oryginalnie widać cały wieżowiec i policja jest mniejsza.

Opublikowano

PC kojarzy mi się wyłącznie z Heroes 3 - i na taki tytuł głos oddałbym w ankiecie. Z drugiej strony, był cały numer CDA poświęcony Heroskom, więc zagłosowałem na Duke Nukem.