Skocz do zawartości

Wydania specjalne - temat ogólny

Featured Replies

Opublikowano

Moga byc klopoty, bo nie wiem jak zgredzi pomiescza te wszystskie tytuly z lat 80. i lat 90. na tych 187 stronach, moga byc klopoty…

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 70,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobry! Kolejne wydanie specjalne ukaże się w okolicach 20 marca i będzie to PC Extreme (z naciskiem na MS-DOS lata 80. i 90.). Start przedsprzedaży w środę ok. 10:00, ale póki co prośba o pomoc w wybo

• Dooobra, już w sumie nie ma co tu robić takiej tajemnicy, bo zaraz zaczniecie marudzić, to lepiej teraz niż przy starcie przedsprzedaży ;).  20 września oficjalna premiera.... Arcade Extreme! Tak

• Informacyjnie, bo juz gdzies to info bedzie pewnie sie pojawialo - na 20 czerwca planujemy premiere wydania specjalnego Amiga Extreme. Prace juz zaawansowane, materialow masa, tak ze dzieje sie :). 

Opublikowano

Czekam na N64 lub SNES, a tu zapowiedź PCeta. :( Kompletnie, nie moje klimaty.

Opublikowano
3 minuty temu, Szermac napisał(a):

I jeszcze na specjalną okładke

Pokaż ukrytą zawartość

Roooomek, słuchaj, jest pomysł na limitkę...

Opublikowano
2 minuty temu, Szermac napisał(a):

I jeszcze na specjalną okładke

Pokaż ukrytą zawartość

Microsoft Office 2000 Standard Full Edition

To już lata 00, musiałby być starszy pakiet :D

Opublikowano

Sądziłem, że przy następnym specjalu znowu będę narzekać na logo i szatę graficzną, ale... To widzę najmniejszy problem. Powiem, że aż mnie zmroziło gdy zobaczyłem tematykę. Do 1 kwietnia jeszcze daleko. PC to taki obszerny materiał. Już przy PS3 nie zawarto wielu recenzji czy tematów branżowych. A PC to jak ocean materiału. No i to ocean, na który nie mam ochoty wypływać. 

Opublikowano

W sumie specjala z logo windows 95 albo dosa bym wciagnal.

Opublikowano

Jakby to były 90, wczesne 2000, to jeszcze, ale 80 śmierdzą mi starymi skarpetami. Autentycznie duch pixela jest na wolności.

Opublikowano
42 minuty temu, Szermac napisał(a):

The_Curse_of_Monkey_Island_artwork.jpgimage.png.a4a1a63f27dbb8f3f953d5ea447d2675.pngAlone_in_the_Dark_boxart.jpg

Takie i biere kilka sztuk

To na specjal P&C Extreme, c'nie @Perez :macek:

Opublikowano

No zobaczymy czy redakcja pomyli 8bitowe microkomputery z pc :leo:

Opublikowano

Co tak mało głosów na GTA? :notlikethis:

Ten art to dla mnie kwintesencja nostalgii growej z okolic 1997-1998 gdy po raz pierwszy zobaczylem GTA na kompie u kolegi i przegrałem kolejne godziny na zasadzie "ja chodzę, ty strzelasz", "ja jeżdżę, ty trabisz" itp. Piękne czasy. :fsg: Nie wyobrażam sobie żeby ta okładka nie przeszła. 

Opublikowano
2 minuty temu, triboy napisał(a):

To na specjal P&C Extreme, c'nie @Perez :macek:

O kuuuurde, ale by był sztos

Opublikowano

Specjal powinien byc generyczny a nie konkretna gra.

Opublikowano

Wiedziałem że będzie PC EXTREME. Możecie zobaczyć mój wpis wcześniej. 😎 I klawo. glosuje na GTA, Tomb Raidera oraz Quake. To moje typy. Najgorsza okładka to ta z System Shock. Wygląda jak niedokończony projekt. 

Opublikowano

Shodan z system shock 2 mozna je.bnac.

Opublikowano
1 godzinę temu, Ken Adams napisał(a):

Jesli nie wszystko jest juz postanowione, zrobta zestawienie gier FPS tak, zeby zalapalo sie slowo na temat perelek jak blood, redneck rampage i calej reszty, plis

Typie, kup se CD Action Retro numer 2 - tam masz przegląd tych wszystkich FPS-ów. Po co pisać o tym samym w kolejnej gazecie?! 😡

Opublikowano

Najlepiej wam wyszły okładki satanistyczne i czerwone :) GTA niestety ma słabą jakość i ten radiowóz razi po oczach, System Shock tragedia, Heretic niby okej z tą fakturą, ale coś mi tam nie pasuje, Warcraft średni. Faktycznie brakuje tu kultowych Hirołsów. Zagłosowałem na ikoniczne arcydzieła okładkowe - Doom, Duke, Diablo, Tomb Raider, Quake i Fallout. 

Opublikowano

Typie zobacz se jak wygląda okladka GTA - ten samochód jest w ruchu więc dlatego jest rozmazany 😥

Opublikowano
6 minut temu, Danny85 napisał(a):

Typie zobacz se jak wygląda okladka GTA - ten samochód jest w ruchu więc dlatego jest rozmazany 😥

Ziomuś ja rozumiem, ale zauważ że tu jest mocne przybliżenie na dół okładki. Oryginalnie widać cały wieżowiec i policja jest mniejsza.

Opublikowano

O ile dos i Norton Commander spoko, tak pod lata 90 można wpiąć WIN 95, bo tego 3.1 to ja ledwo pamiętam- dać okładkę z blue screenem :potter:

Opublikowano

PC kojarzy mi się wyłącznie z Heroes 3 - i na taki tytuł głos oddałbym w ankiecie. Z drugiej strony, był cały numer CDA poświęcony Heroskom, więc zagłosowałem na Duke Nukem.

Opublikowano

A jakbyśmy po otwarciu tego specjala usłyszeli jeszcze to:

Spoiler

Mózg rozyebany :sadkek:

Co do okładek - Diablo, DN3D i Fallout. Reszta taka sobie.