Meanthord 379 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia 41 minut temu, number_nine napisał(a): jeśli kupowałeś na przestrzeni ostatnich lat pisma growe, to miałeś okazję przeczytać o tym z 10 razy. Jakbym zobaczył kolejny raz wspominki o grzybowskiej w warszawie, to chyba bym zwymiotował. Bardzo dobrze, że ten temat zostanie pominięty No tak, ale na tej zasadzie po co jakikolwiek numer specjalny, chyba np. każdy zna na pamięć historię i gry na PS3, więc po co PS3 extreme? Cytuj
number_nine 1 356 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia ja tam wszystkich gier na pamięć nie znam, więc chętniej bym poczytał o grach niż o tym, że mogłeś kupić amigę z bagażnika i cd projekt zaczynał od handlu piratami na giełdzie Cytuj
Perez 1 936 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Teraz, Szermac napisał(a): Ciekawe czy już wrócił prąd Nie :D. Cos grubo sie musialo zadziac, bo takiej awarii dawno nie bylo - juz ze 4h. Zadnych burz, wichur… Teraz wrzucili komunikat, ze 14.15, ale juz mialo byc 12.45, 13.45… Jak nic kara za branie sie za PC! Tak ze teraz realnie o 15.00, bo na skleoie juz gotowe tylko odkryc, a na Allegro juz szkice są. 1 Cytuj
K.Adamus 705 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Wsiadaj w auto i wpadaj do mnie, w Krakowie jest! 5 Cytuj
Słupek 2 204 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia znak, że ten numer specjalny to zły pomysł Cytuj
Pix 1 028 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia 30 minut temu, K.Adamus napisał(a): Wsiadaj w auto i wpadaj do mnie, w Krakowie jest! Adamus jednak każual gejmer. Prawdziwy GRACZ ma zasłonięte zasłony w pokoju. ZAWSZE 1 Cytuj
Meanthord 379 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Może ma zamurowane okna i nie musi zasłaniać? Cytuj
K.Adamus 705 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia (edytowane) Odpowiedź jest zaskakujaco prosta - córka biega po całym domu a zdecydowaliśmy, że nie chcemy żeby tv chodziło jak jest w "salonie", więc gram tylko po 20 wcześniej to jedynie Switch w kibelku Edytowane 23 stycznia przez K.Adamus Cytuj
Nomen dubium 8 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia 36 minut temu, K.Adamus napisał(a): Wsiadaj w auto i wpadaj do mnie, w Krakowie jest! Propsuję że tylko jedna żaróweczka włączona, energia teraz taka droga że trzeba ciąć koszty jak się da; nie ma co szaleć bo rachunki rosną, ja to idę jeszcze krok dalej i siedzę oldskulowo przy świeczkach, bez żadnego elektrycznego oświetlenia. Cytuj
Pix 1 028 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Biedny Kacper nie spodziewał się, że jednym pozornie prostym zdjęciem lampy wywoła grubą dyskusję na temat swojego stylu życia. Jeszcze zaraz jakiś specjalista oceni biel ścian. Cytuj
Perez 1 936 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Dobra pany, na razie mozna sie rozejsc, bo znowu przesuneli godzine, tym razem na 15.15, a ja musze zawijac dzieciarnie opanowac. Wracam o 17.00 i jak odpali to pol godzinki i jestesmy, ale dzisiaj juz nic mnie nie zaskoczy. A najlepsze, ze to prace nad limitka tak to przeciagnely, a i tak wyjdzie, ze „taka se” i trzeba bylo wczoraj wrzucac. Same znaki! 1 1 Cytuj
oFi 2 539 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Myślę, że Don Mattrick wyłączył prąd jak się dowiedział, że XBOX 360 extreme nie będzie w tym kwartale. Cytuj
KubaPL 9 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia 8 minutes ago, Perez said: A najlepsze, ze to prace nad limitka tak to przeciagnely, a i tak wyjdzie, ze „taka se” i trzeba bylo wczoraj wrzucac. Same znaki! Pluskwa milenijna roku #2000, ale 25 lat później Cytuj
LeifErikson 1 137 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia 8 minut temu, Perez napisał(a): A najlepsze, ze to prace nad limitka tak to przeciagnely, a i tak wyjdzie, ze „taka se” i trzeba bylo wczoraj wrzucac. Same znaki! No to GTA jako limitka i z głowy. Cytuj
łom 2 088 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Przy takich przebojach to limitka powinna być z blue screenem xd 3 Cytuj
Perez 1 936 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia 11 minut temu, łom napisał(a): Przy takich przebojach to limitka powinna być z blue screenem xd No cos za duza wczutka w tamte czasy. Brr, a mi sie przypomnialo jak wieki temu po takich naglych wylaczeniach swiatla za ktoryms razem komp juz sie nie odpalil. Cytuj
Veselar 1 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Nie widzę sensu w PC Extreme. Jakby to powiedzieć, PC to wciąż istniejąca platforma - co, za rok numer o pierwszej dekadzie y2k? Cytuj
Szklarski 18 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Miałem podobny kryzys wiary gdy przeczytałem o PS2 Extreme, bo przecież już wszystko zostało o niej napisane w regularnych dawnych numerach PE. Numery specjalne to dla mnie najlepsze te o gierkach z konsol które nie załapały się do kononu Szmatławca. Teraz sobie to tłumaczę tak że wszelkie wydania PE to Playboy dla graczy; nie szukaj sensu tylko się delektuj. Tymczasem PC Extreme to nic a nic nie moja bajka bo nijak się na tym znam (a i tak zamówiłem). Choć po nazwie liczyłem na takie tytuły jak starodawne Baldursy, Neverwinter Nightsy, Larry 7 czy coś w takim kierunku, a tu jeszcze jeszcze wcześniejsza tematyka MS-DOSa. Jak pisałem nie znam się, ale z chęcią poczytam i się poznam. A sensu się nie doszukuje. Cytuj
LeifErikson 1 137 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia 7 godzin temu, Veselar napisał(a): - co, za rok numer o pierwszej dekadzie y2k? No ja bardzo na to liczę. Może nie cała pierwsza dekada, ale PC Extreme skupione na latach ok. 1999-2005 brałbym w ciemno. Jeśli obecny specjal sprzeda się dobrze, a chyba jest na to szansa, to mam nadzieję, że nie jest to wykluczone. Cytuj
Danny85 4 Opublikowano sobota o 23:32 Opublikowano sobota o 23:32 (edytowane) To może warto już zbierać propozycje i nasze wizję o SNES Extreme skoro ma być? I propozycje gier na okładkę. 0 😁 Ale ja wolałbym PS1 Extreme albo PS2 Extreme. Liczę na głos rozsądku. Chyba na wrzesień wypada 30 rocznicz premiery PS1 w Europie. No panowie! Lepszej okazji nie będzie już za naszego zywota. Perez napisz proszę co sądzisz. Edytowane niedziela o 00:00 przez Danny85 Zmiana Cytuj
triboy 1 041 Opublikowano niedziela o 00:07 Opublikowano niedziela o 00:07 Te konsole dostały już swoje specjale. Cytuj
grzybiarz 10 351 Opublikowano niedziela o 07:21 Opublikowano niedziela o 07:21 No ten psx zerowy to był sprzed roku 1997, numeru pierwszego , a taki the best of psx to nie bylo. 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi