Pix 1 070 Opublikowano wczoraj o 14:53 Opublikowano wczoraj o 14:53 Łapusz odkupuje z powrotem PE od Pereza, zwalnia Rogera ze stanowiska rednacza, a nowym bossem zostaje Tadeusz Zieliński Albo po prostu Perez wrzucił fotkę, że na wiosnę planuje porządki w swojej piwnicy, a ludzie jak zwyle rozdmuchali temat Cytuj
Benson 25 Opublikowano wczoraj o 15:10 Opublikowano wczoraj o 15:10 1. Dodruki pierwszych numerów. 2. Specjal o początkach. 3. Książka o szmatławcu. 4. Coś innego. Chyba trafiłem Cytuj
łom 2 121 Opublikowano wczoraj o 15:22 Opublikowano wczoraj o 15:22 28 minut temu, Pix napisał(a): Łapusz odkupuje z powrotem PE od Pereza, zwalnia Rogera ze stanowiska rednacza, a nowym bossem zostaje Tadeusz Zieliński Wtedy wrzucona by była fotka obsranego kibla a nie piwnicy 2 Cytuj
Ukukuki 7 440 Opublikowano wczoraj o 19:31 Opublikowano wczoraj o 19:31 Oby nie kwartalnik xd W sumie fajnie ,że będzie książka, przegapiłem to info. A tak serio to kompletnie nie wiem czego się spodziewać skoro powrót fizycznej redakcji został zdementowany. Cytuj
Shen 10 159 Opublikowano wczoraj o 19:41 Opublikowano wczoraj o 19:41 Extreme Party, zdjęcie przypomina trochę ten klub z ostatniej edycji. Cytuj
Danny85 2 Opublikowano wczoraj o 21:09 Opublikowano wczoraj o 21:09 Na pewno będzie to wznowienie starych numerów. Zobaczcie na fejsbuku psx extreme dużo obrazków z pierwszych numerów pojawia się w postach. Cytuj
lukasz638 1 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Fajnie by było. Może w końcu udałoby się zebrać resztę brakujących numerów. Cytuj
Shen 10 159 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Dopiero co Perez marudził, że się nie opłaca i sztuka dla sztuki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi