Mari4n 660 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Zgadłem. Właśnie na insta pojawił się post o wydaniu specjalnym o Silent Hill 1 Cytuj
łom 2 177 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Sam Silent Hill to dość ryzykowny ruch biorąc pod uwagę specyfikę polskiego rynku. 1 Cytuj
KOMODO 134 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego 25 minut temu, łom napisał(a): Sam Silent Hill to dość ryzykowny ruch biorąc pod uwagę specyfikę polskiego rynku. Pomysł mój, nadzór także, dla mojego dobra byłoby lepiej żeby ryzyko się jednak opłaciło Gwoli wyjaśnienia wcześniejszych zagadek - mroczne "drzwi" z hasłem "coś nadciąga" to piwnica kolegi Adamusa i zarazem jedna z wielu jego autorskich fotografii którymi opatrzy jeden ze swoich materiałów publicystycznych przygotowanych na potrzeby tego wydawnictwa 1800 to z kolei oczywiście godzina publikacji teasera - wszystkie cyferki pochodzą z gier z cyklu, kolejno - zagadka ze znakami zodiaku z SH1, zagadka z cyframi wymazanymi na ścianie szpitala w SH2, zagadka Szekspira z SH3 i przyciski telefonu w pokoju Henry'ego z SH4 . Żodyn się nie domyślił! Żodyn! 1 1 Cytuj
Shen 10 471 Opublikowano 27 lutego Opublikowano 27 lutego Taki remaster starych numerów bym przytulił w formie kwartalnika w twardej oprawie 1 Cytuj
Jontek80 252 Opublikowano 1 marca Opublikowano 1 marca Ekhem Wpadłem dzisiaj do WH Smiths a tam takie coś. Wydanie specjalne. Były jeszcze inne ale jak widać ten zgapiony z psxa. Było coś takiego dla zaintersowanych i mieszkajacych w UK. 1 Cytuj
Benson 27 Opublikowano niedziela o 16:11 Opublikowano niedziela o 16:11 Kiedy mniej więcej ruszy przedsprzedaż SNESa? Bo wziąłbym razem z Silent Hillem. Cytuj
Grześ 436 Opublikowano niedziela o 16:18 Opublikowano niedziela o 16:18 Jeśli zostanie zachowany co trzymiesięczny okres wydań specjalnych to pewnie na początku czerwca Cytuj
Perez 2 182 Opublikowano niedziela o 16:25 Opublikowano niedziela o 16:25 11 minut temu, Benson napisał(a): Kiedy mniej więcej ruszy przedsprzedaż SNESa? Bo wziąłbym razem z Silent Hillem. Połowa kwietnia. Celujemy w jakiś 16-17.04, może uda się wcześniej, na pewno przed świętami. Roger już ciśnie Romka, materiały na okładki są, tak że z tym się ogarniamy i do startu przedsprzedaży więcej nie trzeba. @Grześ na początku czerwca to już numer leci do druku Jakoś na 20.06 planujemy premierę. Cykl jest niezmienny, czyli numery już do wysyłki są gotowe połowa marca, czerwca, września i grudnia. 2 1 Cytuj
Benson 27 Opublikowano niedziela o 16:32 Opublikowano niedziela o 16:32 Czyli wpadnie jednocześnie przedsprzedaż SH i SNESa Cytuj
Perez 2 182 Opublikowano niedziela o 16:53 Opublikowano niedziela o 16:53 19 minut temu, Benson napisał(a): Czyli wpadnie jednocześnie przedsprzedaż SH i SNESa SH to masz już od tygodnia przedsprzedaż Tylko przy zamawianiu razem pamiętaj plis, że wysyłamy w terminie tego najpóźniejszego, czyli w tej sytuacji to będzie okolica połowy czerwca. Bo samo SH wysyłka ok. 20 maja, więc niby nie jakoś długo czekać, ale prawie miesiąc będzie. Cytuj
Benson 27 Opublikowano niedziela o 16:59 Opublikowano niedziela o 16:59 Wiem, że jest przedsprzedaż i wiem, że wyślecie w czerwcu ze SNESem Chodzi o to, że można będzie zamówić oba z jedną przesyłką. 1 Cytuj
Shen 10 471 Opublikowano niedziela o 17:49 Opublikowano niedziela o 17:49 Godzinę temu, Perez napisał(a): Roger już ciśnie Romka, materiały na okładki są, tak że z tym się ogarniamy i do startu przedsprzedaży więcej nie trzeba. Bedzie ankieta czy nie ma aż tylu propozycji? 1 1 Cytuj
Perez 2 182 Opublikowano niedziela o 19:51 Opublikowano niedziela o 19:51 2 godziny temu, Shen napisał(a): Bedzie ankieta czy nie ma aż tylu propozycji? Nie zanosi się, Roger konkret wybrał 6 gier, może z jedna w odwodzie jest + jeszcze nad limitką myślimy. 1 1 Cytuj
Shen 10 471 Opublikowano niedziela o 19:54 Opublikowano niedziela o 19:54 Mam nadzieje, że chociaz jedno jrpg będzie, na snesa było sporo potęznych tytułów jak Chrono Trigger czy Final Fantasy 6 1 Cytuj
Danny85 0 Opublikowano niedziela o 19:58 Opublikowano niedziela o 19:58 Załóżcie już temat o snes extreme. Tam można by tematy i gry podrzucać jakie chcemy zobaczyć w gazetce! 1 Cytuj
Badus 305 Opublikowano niedziela o 20:14 Opublikowano niedziela o 20:14 17 minut temu, Perez napisał(a): Nie zanosi się, Roger konkret wybrał 6 gier, może z jedna w odwodzie jest + jeszcze nad limitką myślimy. Rozumiem, iż Super Metroid znalazł sie w tym zacnym gronie? Cytuj
Perez 2 182 Opublikowano niedziela o 20:35 Opublikowano niedziela o 20:35 36 minut temu, Danny85 napisał(a): Załóżcie już temat o snes extreme. Tam można by tematy i gry podrzucać jakie chcemy zobaczyć w gazetce! Spoko, ścignę jutro Rogera i podpytam, czy nie ma przeciwwskazań tak wcześnie odpalać, żeby chłopak za dużej presji nie czuł! Cytuj
Ken Adams 378 Opublikowano niedziela o 21:07 Opublikowano niedziela o 21:07 Byc moze to nie jest koncert zyczen ale; okladki do SNES extreme winny byc wzorowane na grafikach z pudelek do gier, ktore sa symboliczne. Okladka z DKC, byc MUSI, i nie z DKC2, jesli planujecie zrobic okladke z DKC2 w miejsce okladki z DKC to jeszcze jest czas na zmiane decyzji. Do wielce czcigonego @Roger - apeluje o zdrowy rozsadek. to nie sa zarty. Co do wczesnego tematu to dobry pomysl. Biblioteka SNESa nie jest nieskonczona, a co za tym idzie warto dac forumowiczom miejsce na swoje listy zyczen. Ja np. chcialbym receznje Mr. nutz gierki, ktorej nikt nie zna. Ale tez sporo wiecej. Postuluje tez o zachowanie procesu wrzucania okladek gier do recenzji, a najlepiej wersji europejskich PAL w jezyku angielskim oczywiscie. 1 Cytuj
Jontek80 252 Opublikowano niedziela o 21:39 Opublikowano niedziela o 21:39 No Chrono trigger, final fantasy 6 i Super metroid. Cos z tego. Choc najlepsze pewnie arty z chrono. No jeszcze Castlevania i wszystko super. 1 1 Cytuj
Szklarski 18 Opublikowano niedziela o 22:28 Opublikowano niedziela o 22:28 Chrono Trigger oraz FF6 to marzenie. Oczami wyobraźni widzę te potężne okładki. Może trzeci wybór z Yoshi's Island? Osobiście SNES Extreme czekam mocno. 1 Cytuj
Perez 2 182 Opublikowano poniedziałek o 08:50 Opublikowano poniedziałek o 08:50 12 godzin temu, Danny85 napisał(a): Załóżcie już temat o snes extreme. Tam można by tematy i gry podrzucać jakie chcemy zobaczyć w gazetce! Mówisz i masz 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi