Ken Adams 362 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Moga byc klopoty, bo nie wiem jak zgredzi pomiescza te wszystskie tytuly z lat 80. i lat 90. na tych 187 stronach, moga byc klopoty… 1 Cytuj
PiotrekP 2 088 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Zrobi się część drugą Okładki fajne Cytuj
Ddes 4 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Czekam na N64 lub SNES, a tu zapowiedź PCeta. Kompletnie, nie moje klimaty. 1 2 Cytuj
Mari4n 600 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Spokojnie, sprzęt Nintendo jest następny w kolejce Cytuj
Szermac 3 060 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia I jeszcze na specjalną okładke Spoiler 2 Cytuj
Perez 1 984 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia 3 minuty temu, Szermac napisał(a): I jeszcze na specjalną okładke Pokaż ukrytą zawartość Roooomek, słuchaj, jest pomysł na limitkę... 1 Cytuj
Mari4n 600 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia 2 minuty temu, Szermac napisał(a): I jeszcze na specjalną okładke Pokaż ukrytą zawartość To już lata 00, musiałby być starszy pakiet Cytuj
Adolfo 29 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Sądziłem, że przy następnym specjalu znowu będę narzekać na logo i szatę graficzną, ale... To widzę najmniejszy problem. Powiem, że aż mnie zmroziło gdy zobaczyłem tematykę. Do 1 kwietnia jeszcze daleko. PC to taki obszerny materiał. Już przy PS3 nie zawarto wielu recenzji czy tematów branżowych. A PC to jak ocean materiału. No i to ocean, na który nie mam ochoty wypływać. Cytuj
Mejm 15 531 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia W sumie specjala z logo windows 95 albo dosa bym wciagnal. 1 Cytuj
SlimShady 3 496 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Jakby to były 90, wczesne 2000, to jeszcze, ale 80 śmierdzą mi starymi skarpetami. Autentycznie duch pixela jest na wolności. 3 Cytuj
triboy 1 043 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia 42 minuty temu, Szermac napisał(a): Takie i biere kilka sztuk To na specjal P&C Extreme, c'nie @Perez 1 Cytuj
Mejm 15 531 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia No zobaczymy czy redakcja pomyli 8bitowe microkomputery z pc Cytuj
LeifErikson 1 143 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Co tak mało głosów na GTA? Ten art to dla mnie kwintesencja nostalgii growej z okolic 1997-1998 gdy po raz pierwszy zobaczylem GTA na kompie u kolegi i przegrałem kolejne godziny na zasadzie "ja chodzę, ty strzelasz", "ja jeżdżę, ty trabisz" itp. Piękne czasy. Nie wyobrażam sobie żeby ta okładka nie przeszła. Cytuj
Szermac 3 060 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia 2 minuty temu, triboy napisał(a): To na specjal P&C Extreme, c'nie @Perez O kuuuurde, ale by był sztos Cytuj
Mejm 15 531 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Specjal powinien byc generyczny a nie konkretna gra. 1 Cytuj
Danny85 2 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Wiedziałem że będzie PC EXTREME. Możecie zobaczyć mój wpis wcześniej. 😎 I klawo. glosuje na GTA, Tomb Raidera oraz Quake. To moje typy. Najgorsza okładka to ta z System Shock. Wygląda jak niedokończony projekt. Cytuj
Mari4n 600 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Tyle że z System Shocka nic lepszego nie znajdzie. Za to z Heretica już tak: Cytuj
Mejm 15 531 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Shodan z system shock 2 mozna je.bnac. 2 Cytuj
Danny85 2 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia 1 godzinę temu, Ken Adams napisał(a): Jesli nie wszystko jest juz postanowione, zrobta zestawienie gier FPS tak, zeby zalapalo sie slowo na temat perelek jak blood, redneck rampage i calej reszty, plis Typie, kup se CD Action Retro numer 2 - tam masz przegląd tych wszystkich FPS-ów. Po co pisać o tym samym w kolejnej gazecie?! 😡 Cytuj
aux 3 813 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Najlepiej wam wyszły okładki satanistyczne i czerwone GTA niestety ma słabą jakość i ten radiowóz razi po oczach, System Shock tragedia, Heretic niby okej z tą fakturą, ale coś mi tam nie pasuje, Warcraft średni. Faktycznie brakuje tu kultowych Hirołsów. Zagłosowałem na ikoniczne arcydzieła okładkowe - Doom, Duke, Diablo, Tomb Raider, Quake i Fallout. Cytuj
Danny85 2 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Typie zobacz se jak wygląda okladka GTA - ten samochód jest w ruchu więc dlatego jest rozmazany 😥 Cytuj
aux 3 813 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia 6 minut temu, Danny85 napisał(a): Typie zobacz se jak wygląda okladka GTA - ten samochód jest w ruchu więc dlatego jest rozmazany 😥 Ziomuś ja rozumiem, ale zauważ że tu jest mocne przybliżenie na dół okładki. Oryginalnie widać cały wieżowiec i policja jest mniejsza. Cytuj
iluck85 3 052 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia O ile dos i Norton Commander spoko, tak pod lata 90 można wpiąć WIN 95, bo tego 3.1 to ja ledwo pamiętam- dać okładkę z blue screenem Cytuj
TomciooPL 27 Opublikowano 20 stycznia Opublikowano 20 stycznia PC kojarzy mi się wyłącznie z Heroes 3 - i na taki tytuł głos oddałbym w ankiecie. Z drugiej strony, był cały numer CDA poświęcony Heroskom, więc zagłosowałem na Duke Nukem. Cytuj
Agent_Man 185 Opublikowano 20 stycznia Opublikowano 20 stycznia A jakbyśmy po otwarciu tego specjala usłyszeli jeszcze to: Spoiler Mózg rozyebany Co do okładek - Diablo, DN3D i Fallout. Reszta taka sobie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi