Pix 1 070 Opublikowano wczoraj o 14:53 Opublikowano wczoraj o 14:53 Łapusz odkupuje z powrotem PE od Pereza, zwalnia Rogera ze stanowiska rednacza, a nowym bossem zostaje Tadeusz Zieliński Albo po prostu Perez wrzucił fotkę, że na wiosnę planuje porządki w swojej piwnicy, a ludzie jak zwyle rozdmuchali temat Cytuj
Benson 25 Opublikowano wczoraj o 15:10 Opublikowano wczoraj o 15:10 1. Dodruki pierwszych numerów. 2. Specjal o początkach. 3. Książka o szmatławcu. 4. Coś innego. Chyba trafiłem Cytuj
łom 2 121 Opublikowano wczoraj o 15:22 Opublikowano wczoraj o 15:22 28 minut temu, Pix napisał(a): Łapusz odkupuje z powrotem PE od Pereza, zwalnia Rogera ze stanowiska rednacza, a nowym bossem zostaje Tadeusz Zieliński Wtedy wrzucona by była fotka obsranego kibla a nie piwnicy 2 Cytuj
Ukukuki 7 437 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Oby nie kwartalnik xd W sumie fajnie ,że będzie książka, przegapiłem to info. A tak serio to kompletnie nie wiem czego się spodziewać skoro powrót fizycznej redakcji został zdementowany. Cytuj
Shen 10 158 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Extreme Party, zdjęcie przypomina trochę ten klub z ostatniej edycji. Cytuj
Danny85 2 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Na pewno będzie to wznowienie starych numerów. Zobaczcie na fejsbuku psx extreme dużo obrazków z pierwszych numerów pojawia się w postach. Cytuj
lukasz638 1 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Fajnie by było. Może w końcu udałoby się zebrać resztę brakujących numerów. Cytuj
Shen 10 158 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Dopiero co Perez marudził, że się nie opłaca i sztuka dla sztuki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi