grzybiarz 10 296 Opublikowano 23 czerwca 2023 Opublikowano 23 czerwca 2023 ja nawet sie nie ruszam bo wiem z doswiadczenia ze nic nie bedzie, przeciez to juz standard, do tego sie przyzwyczailiśmy. Poza tym mam prenumeratę, może będzie po weekendzie Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 23 czerwca 2023 Opublikowano 23 czerwca 2023 Dla równowagi napiszę, że Pani Ania w kiosku już dzisiaj miała. Wczoraj nie, więc tradycja w sumie zachowana. A żeby podkurwić tych, którzy numeru jeszcze nie mają to napiszę: Są cycunie. Cytuj
Bzduras 12 528 Opublikowano 23 czerwca 2023 Opublikowano 23 czerwca 2023 Od pani (jakbym miał zgadywać imię to Jadwigi) wycyckałem i numer i info, że miała już wczoraj w swoim kiosku Ruchu. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 23 czerwca 2023 Opublikowano 23 czerwca 2023 Aż sam nie mogę uwierzyć Spoiler 5 Cytuj
Mari4n 419 Opublikowano 23 czerwca 2023 Opublikowano 23 czerwca 2023 9 godzin temu, Ukukuki napisał: Stokrotka ma już PSXE? Wcześniej tylko CDA tam było. Jeszcze w 2017 tam kupowałem, może nawet wcześniej. Tylko nie zawsze jest. Albo ktoś mnie uprzedza. 1 1 Cytuj
Konsolite 548 Opublikowano 23 czerwca 2023 Opublikowano 23 czerwca 2023 Godzinę temu, Mari4n napisał: Jeszcze w 2017 tam kupowałem, może nawet wcześniej. Tylko nie zawsze jest. Albo ktoś mnie uprzedza. Be quick or be dead;) 1 Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 23 czerwca 2023 Opublikowano 23 czerwca 2023 Wczoraj w Empiku dorwałem, także sukces (żeby nie było, że piszę tylko jak numer jest spóźniony). Na razie przewertowałem na szybko i przeczytałem najbardziej interesujące mnie tematy. MGS: poprawny, choć pozostawia trochę niedosytu, mam wrażenie, że zabrakło bardziej osobistego spojrzenia, być może autor nawet nie grał w TTS, co z punktu widzenia tekstu nie jest problemem samo w sobie; z innej beczki tradycyjnie muszę się dowalić do elementów wizualnych, mianowicie artu w podłej jakości wrzuconego na początku. Aha, props za okładkę, bodajże najładniejsza w tym roku. 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 24 czerwca 2023 Opublikowano 24 czerwca 2023 Po cichaczu chyba wprowadzamy recenzję gier na PC, pod logiem magazynu zniknął napis "Gry, Konsole, Popukultura", a w samym numerze mamy reckę remake'a System Shocka, który wyszedł na razie tylko na PC. 3 2 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 24 czerwca 2023 Opublikowano 24 czerwca 2023 30 minut temu, MYSZa7 napisał: mamy reckę remake'a System Shocka gościa który pisywał/pisuje do CD-Action --- A dużo ludzi ma problem z tekstem Kroolika o grach polskich, że taki mieszmasz wszystkiego. Tyle że czym to sięróżni od tekstu obok Mazziego? Ano widać wyraźne oddzielenia - czerwone kropki. Może zamiast akapitów (iściany tekstu) stosować te kropki przy składaniu? 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 24 czerwca 2023 Opublikowano 24 czerwca 2023 30 minut temu, grzybiarz napisał: gościa który pisywał/pisuje do CD-Action --- A dużo ludzi ma problem z tekstem Kroolika o grach polskich, że taki mieszmasz wszystkiego. Tyle że czym to sięróżni od tekstu obok Mazziego? Ano widać wyraźne oddzielenia - czerwone kropki. Może zamiast akapitów (iściany tekstu) stosować te kropki przy składaniu? Kurde rzeczywiście, Otton. Fajnie, że nie jakiś random. Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 24 czerwca 2023 Opublikowano 24 czerwca 2023 Godzinę temu, grzybiarz napisał: A dużo ludzi ma problem z tekstem Kroolika o grach polskich, że taki mieszmasz wszystkiego. Tyle że czym to sięróżni od tekstu obok Mazziego? Ano widać wyraźne oddzielenia - czerwone kropki. Może zamiast akapitów (iściany tekstu) stosować te kropki przy składaniu? Problemem Kroolika są tylko niektóre teksty, które nazywam "wyliczankami". Po prostu czasami obiera taki temat, że efektem jest wymienianie gry za grą, za zasadzie "w kwietniu ukaże się gra xxx, natomiast w maju gry yyy i zzz. Potem czeka nas wakacyjna przerwa w trakcie której ukażą się jedynie ttt i www. Potem nastąpi okres żniw i w czasie kilku jesiennych miesięcy ukażą się [wymienia 10 tytułów]". Albo coś w tym stylu. Ostatnio chyba napisał podobne kalendarium na temat zeszłego roku w polskim gamedevie. Póki nie zaczyna wyliczać, to jest dobrze. Z nowego numeru już przeczytałem jego tekst i trudno się do czegoś przyczepić. 1 Cytuj
Mari4n 419 Opublikowano 25 czerwca 2023 Opublikowano 25 czerwca 2023 Widzę że nie tylko ja czekałem na premierę Boltguna. Zgarnąłem go jak pięć złotych z lady. 1 Cytuj
Atherius 34 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 Jak wygląda stan skrzynek pocztowych, bo nie wiem czy zaglądać. Cytuj
Bowser 116 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 31 minut temu, Atherius napisał: Jak wygląda stan skrzynek pocztowych, bo nie wiem czy zaglądać. U mnie pusto, a liczyłem że dziś poczytam.. Cytuj
Benson 22 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 Katowice - pusto w skrzynce. Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 W dniu 23.06.2023 o 10:30, Ukukuki napisał: Stokrotka ma już PSXE? Wcześniej tylko CDA tam było. U mnie jest i CDA, i PE. Cytuj
snejk04 413 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 Czemu HIV nazywa wyspę Man irlandzką (recka TT Isle of Man)? Bo leży niedaleko Irlandii? Czy to może taki test czy ktokolwiek czyta recenzje gier na 3? Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 3 godziny temu, Atherius napisał: Jak wygląda stan skrzynek pocztowych, bo nie wiem czy zaglądać. Znalazłem reklamę lokalnej knajpy 1 Cytuj
Patison47 0 Opublikowano 26 czerwca 2023 Opublikowano 26 czerwca 2023 1 hour ago, Benson said: Katowice - pusto w skrzynce. Potwierdzam, w kolebce PSXE pusto, a listonosz był i wrzucił poniedziałkowe ulotki. Cytuj
Bowser 116 Opublikowano 27 czerwca 2023 Opublikowano 27 czerwca 2023 Dziś dotarło. @Roger ścignij proszę nową drukarnie, jak narazie każdy numer nadany według Twojej daty.. premiery w sklepach Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 27 czerwca 2023 Opublikowano 27 czerwca 2023 Miesiąc w miesiąc to samo, dajcie już chociaż te dwa dni marginesu - po co tak ściemniać co miesiąc. 1 Cytuj
Roger 2 081 Opublikowano 27 czerwca 2023 Autor Opublikowano 27 czerwca 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Bowser napisał: Dziś dotarło. @Roger ścignij proszę nową drukarnie, jak narazie każdy numer nadany według Twojej daty.. premiery w sklepach Rozmawiałem z drukarnią, tutaj niestety problem leży w poczcie polskiej, która podobno w czerwcu miała sajgon. Paleta z prenumeratami potrafi stać na placówce pocztowej od poniedziałku, a wysyłka realizowana jest dopiero środa/czwartek. Pogadam z Robertem czy jest tu w ogóle jakaś opcja podpisania zobowiązań obarczonych karami, ale obstawiam, że skoro funkcjonuje to tak tyle czasu, to pewnie nie ma. Oddzielnym tłumaczeniem poczty są braki kadrowe no ale my nie powinniśmy się tym przejmować. Edytowane 27 czerwca 2023 przez Roger 1 Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 27 czerwca 2023 Opublikowano 27 czerwca 2023 u dystrybutorów też leżało na palecie czy pani Krysia z saloniku prasowego zapomniała wystawić dzień po premierze? TO NIE MY, TO ONI !!! Cytuj
PiotrekP 1 789 Opublikowano 27 czerwca 2023 Opublikowano 27 czerwca 2023 Prenumerata dotarła. Jak na obecne standardy poczty to i tak szybko Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 27 czerwca 2023 Opublikowano 27 czerwca 2023 6 godzin temu, Roger napisał: tutaj niestety problem leży w poczcie polskiej, która podobno w czerwcu miała sajgon. Paleta z prenumeratami potrafi stać na placówce pocztowej od poniedziałku, a wysyłka realizowana jest dopiero środa/czwartek. Ale te wysyłki to szykuje drukarnia przecież, a nie poczta tak? Czyli co, w międzyczasie przepakowywali wszystko aby na karteczkach zmienić datę na 22.06? Od niepamiętnych czasów data wysyłki to +2 do zapowiadanej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi