Rozi 603 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca W dniu 28.03.2024 o 19:37, creatinfreak napisał: DK zrobione na 100% no niestety teraz mnie wzięło na Mario. 3d i oddyseja też ograne. Teraz skończyłem wonder, zaraz skończę Mario vs kong i tak myślałem czy brać new. A Celeste grałeś? 2 Cytuj
Nyu 769 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca Ja tam polecam NSMBUD. Bardziej klasyczne i trudniejsze Mario. Można powiedzieć, że to takie podsumowanie legendarnej formuły, a Wonder jest już krokiem naprzód. Z tym, że ciężko przypuszczać, jaki będzie odbiór starego po nowym. Cytuj
Basior 1 084 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca Skończyłem na maksa podstawowe światy i ten specjalnym mnie pierwszym levelem rozwala xd. Nie wiem czy mam chęci w to brnąć. A zakład, że dalej tylko gorzej? Ale gra cudo. Najlepszy Marian 2D dla mnie. Raymany xd. No szanujmy się. Celeste to inny rodzaj platformera. Bardziej łamigłówka i picel retro. Cytuj
Ukukuki 6 986 Opublikowano 31 marca Opublikowano 31 marca NSMBUD mega trudne, może nie tak jak SMB2 na Famicoma ale ja się napociłem. Cytuj
Rozi 603 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia W dniu 31.03.2024 o 20:34, Basior napisał: Bardziej łamigłówka i picel retro. Co? Przecież to jest esencja platformówki. Jaka łamigłówka xd Cytuj
Daffy 10 553 Opublikowano 5 kwietnia Opublikowano 5 kwietnia W dniu 31.03.2024 o 20:34, Basior napisał: Skończyłem na maksa podstawowe światy i ten specjalnym mnie pierwszym levelem rozwala xd. Nie wiem czy mam chęci w to brnąć. A zakład, że dalej tylko gorzej? Ale gra cudo. Najlepszy Marian 2D dla mnie. Raymany xd. No szanujmy się. Celeste to inny rodzaj platformera. Bardziej łamigłówka i picel retro. Ja w tym roku odswiezalem Legends i mając teraz postawić znak pomiędzy nim, a Wonder zdecydowanie stawiam na Wonder, absolutnie wspaniały platformer 2d, esencja kreatywności choć mógłby być trudniejszy w podstawce i mogliby popracować nad Boss fightami (jedynie final boss fajny) Cytuj
jimmy 1 261 Opublikowano 30 maja Opublikowano 30 maja W dniu 1.03.2024 o 16:14, Ken Adams napisał(a): Razem z przyciskiem skoku wciskaj przycisk wyświetlajacy emotkę. W miejscu postaci na kilka sekund wyświetlona zostanie emotka a co za tym idzie postać będzie „widoczna”. Nie pamiętam który to przycisk. Ja wciskałem wszystkie cztery xyab za kazdym razem gdy chciałem skoczyć. Działa cudownie bo od razu przeszłem to dziadostwo Spróbuję tym sposobem, bo też tu utknąłem. Ten moment to pierwszy i jedyny raz kiedy czuję, że gra mnie robi w choya, więc odwzajemnię się tym samym. 3 monetki już zebrane, jestem na checkpoincie i zostały 63 życia, może jakoś to przejdę EDIT: no i mamy to, 100% wbite Marianem 1 Cytuj
Chmielinski 212 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada (edytowane) Ehhh, udało się porzejść ostatni poziom, ale nie doskoczyłem do szczytu flagi EDIT: Dobra, jakimś cudem drugie przejście poszło praktycznie od strzała i tym razem złapałem. Edytowane 11 listopada przez Chmielinski Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi