Daffy 10 628 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Niby spoko ale czemu nie na premierę albo chwilę po? 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 27 marca Opublikowano 27 marca Jak to jakiś dobry postgame to spoko. Wiele jrpg wg mnie ma go na odwal zrobiony. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia W dniu 27.03.2024 o 21:56, Daffy napisał: Niby spoko ale czemu nie na premierę albo chwilę po? Ja już zapomniałem, o czym ta gra była :). Trochę późno, racja, walka nie wkręciła aż tak, żebym teraz wrócił, ale i tak szacunek dla twórców, że dodali to za free. Szkoda, że dla łowców aczików nie dali też nowej paczki trofeów, bo z tego co czytałem sporo nowej zawartości endgame. Cytuj
pawelgr5 1 508 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia A ja tydzien temu ukonczylem i bawilem sie zajebiscie. Jak znajde chwile to opisze wszystkie wrazenia w odpowiednim temaci. Cholernie sie ciesze ze ten remake wyszedl i mialem przyjemnosc go ogrywac. Tez uwazam ze ten dodatkowy content powinien byc na premiere. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia 15 minut temu, pawelgr5 napisał: A ja tydzien temu ukonczylem i bawilem sie zajebiscie. Jak znajde chwile to opisze wszystkie wrazenia w odpowiednim temaci. Cholernie sie ciesze ze ten remake wyszedl i mialem przyjemnosc go ogrywac. Tez uwazam ze ten dodatkowy content powinien byc na premiere. Sama gra świetna jako całość, szczególnie w kieszonce, zajebiście im to wyszło, szczególnie graficznie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi