giger_andrus 3 092 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja No i cyk, EU wydanie 28.06. @yaczes fajnie jakbyś miał sztukę 1 Cytuj
jimmy 1 285 Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja No i cyk, udało sę anulować chińczyka i sz.p. @yaczesma moje pieniążki Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 27 maja Opublikowano 27 maja 30 minut temu, giger_andrus napisał(a): No i cyk, EU wydanie 28.06. @yaczes fajnie jakbyś miał sztukę obydwie wersje do kupienia byczku Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Takiego collaba sie nie spodziewalem 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 9 lipca Opublikowano 9 lipca W dniu 26.06.2024 o 14:14, Shen napisał(a): Takiego collaba sie nie spodziewalem Nie wiem na ile minigierka z mobilnej gry oddaje ducha pełnej gry, ale wciagnalem sie jak cholera, ulepszanie sprzetu, łapanie nowych gatunków ryb, robienie nowych potraw, chyba trzeba bedzie jednak sprawdzic ten tytuł. Z tego co patrzylem na yt, to graficznie nie odstaje Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 24 lipca Opublikowano 24 lipca Jezu jaki to majstersztyk. Demo jakoś mnie nie porwało, bo nie pograłem nawet 20 minut, ale na ostatniej promocji wziąłem i nie mogę się oderwać! Ciągle coś nowego - milion gier w 1 grze, do tego kapitalna historia, która ciągle zaskakuje nas czymś nowym! Relaksująca i angażująca z całą masą uzależniających mechanik - gdy myslisz, ze już bardziej CIe gra zaskoczyć nie może, to za chwile pojawia się znowu coś nowego - UWIELBIAM i POLECAM! Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 20 sierpnia Autor Opublikowano 20 sierpnia Mini gierką w tej gierce zostanie Balatro xddddd oczywiście w jakiejś tam formie ale oficjalnie ogłosili współpracę xdddd Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Po dłuższym czasie (początek sierpnia) wróciłem do gierki. Z jakiegoś powodu porzuciłem to na ostatniej prostej, a teraz domknąłem historię Dave'a i reszty. No wspaniała gierka, miła i odprężająca, niezbyt wymagająca, nawet po 2-3 miesiącach łatwo do niej wrócić. Pozostało mi zebrać trochę rybek (nie wiem czy będzie mi się chciało) i czekam na DLC. Aż dziw bierze, że nie zrobili płatnego rozszerzenia. Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Ok, jak na zawołanie poszło info że robią fabularne DLC i myślą nad kolejnymi częściami. https://www.videogameschronicle.com/news/dave-the-divers-creator-wants-to-create-a-dave-cinematic-universe-of-games/ Cytat “Actually, I want to expand Dave the Diver IP itself,” Hwang said, when asked what the future holds for Mintrocket. “I think that’s every director’s dream, since we have a relatable character. “But actually, we didn’t go really deep into the personal stories in Dave the Diver, because we wanted to keep the game very casual. “So as a director, besides the story DLC that we’re working on right now, I also want to make separate games about each character to show how they met, what they did before coming to the Blue Hole. “In that sense, the games’ genres can be different. Maybe one day, if we start to make a Dave’s backstory game, we could make Dave [another profession]. He’s always been a diver, so we really haven’t thought about how we should move with Dave.” Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano piątek o 23:54 Opublikowano piątek o 23:54 Godzilla DLC Free Download Distribution Period May 23, 2024 (00:00) (PDT) - November 23, 2024 (11:59PM) (PST) Download will no longer be available after the distribution period. If already downloaded, the DLC can be played even after the distribution period ends. If downloaded during the distribution period, the DLC can still be deleted and reinstalled after the period ends. 1 Cytuj
Bzduras 12 584 Opublikowano sobota o 06:09 Opublikowano sobota o 06:09 Dzięki, myślałem, że to jest free update i normalnie sobie gierka ściągnie razem z którymś tam patchem. Godzilla przeszłaby mi koło nosa PS. nienawidzę licencjonowanego contentu w gierkach właśnie przez takie akcje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi