Skocz do zawartości

FRONT MISSION 1st: Remake

Featured Replies

Opublikowano

Gra 30 czerwca wyszła na wszystkie platformy a tematu od premiery nie było nawet w dziale switcha. Nikogo ta gra? Z przykrych informacji to gry nie można kupić na tureckim ps store :/

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dajcie zarobić polskiemu developerowi. Szkoda, że nie ma pudła na PS4.

• czarek250885
    czarek250885

Szkoda tylko, że nie ma podłożonych głosów w dialogach. Tak czy inaczej wygląda dobrze

Opublikowano

Mnie fhuj kręci.
Jestem psychofanem 3.
Z tym że niestety chyba tylko cyfra jest a ja jestem fanem pudełek i olx dynia.png
Na razie nie kupiłem ale na pewno kupię.
Cena chyba 140zl aktualnie .
Co ciekawe nie ma gry u turasa sad.gif
A szkoda bo już by było grane.

Opublikowano

Kupione prawilnie w pudełeczku, ale za dużo sztosów teraz wychodzi. Musi poczekac na swoja kolej.

Opublikowano

Dajcie zarobić polskiemu developerowi.

Szkoda, że nie ma pudła na PS4.

Opublikowano

Dobra ktoś kto z was grał? Jak wrażenia i oceny? To klasyczny miodny FM?:-)

Opublikowano

Ja kupiłem na premierę. Cóż jest mocno nostalgicznie,wszystko cacy,grafika, ost fajnie zremasterowany(jest wybór miedzy oryginalnym a remasterowanym). Zacząłem na trudnym poziomie trudności i jest ciezko dość. A są jeszcze trudniejsze chyba dwa lub trzy po nim :leo:.

Opublikowano
W dniu 12.07.2023 o 19:09, Szajka napisał:

Ja kupiłem na premierę. Cóż jest mocno nostalgicznie,wszystko cacy,grafika, ost fajnie zremasterowany(jest wybór miedzy oryginalnym a remasterowanym). Zacząłem na trudnym poziomie trudności i jest ciezko dość. A są jeszcze trudniejsze chyba dwa lub trzy po nim :leo:.

Szkoda tylko, że nie ma podłożonych głosów w dialogach. Tak czy inaczej wygląda dobrze :)