Czezare 1 454 Opublikowano 22 lipca 2023 Opublikowano 22 lipca 2023 Nie ma jeszcze tematu o tej gierce? Najwyższy czas go założyć, tym bardziej że premiera za pasem. Osobiście jeszcze nigdy nie zawiodłem się na grach tego studia, a The Surge 1 i 2 były IMO wręcz przekozackie. AF biorę na celownik, choć w odróżnieniu od The Surge nie jestem pewien czy brać ją od razu day one. Walka nawet nawet... 1 Cytuj
creatinfreak 3 847 Opublikowano 22 lipca 2023 Opublikowano 22 lipca 2023 Po the surge mają u mnie duży kredyt zaufania. Też z zaciekawieniem śledzę co to będzie za gra, ale jakoś to poruszanie niekoniecznie do mnie przemawia i przypomina mi kasztanowate forspoken Trzeba poczekać na recki. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 22 lipca 2023 Autor Opublikowano 22 lipca 2023 1 godzinę temu, creatinfreak napisał: Po the surge mają u mnie duży kredyt zaufania. Też z zaciekawieniem śledzę co to będzie za gra, ale jakoś to poruszanie niekoniecznie do mnie przemawia i przypomina mi kasztanowate forspoken Trzeba poczekać na recki. Forspoken? IMO o wiele bardziej "śmierdzi" mi to Darksiders Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 10 sierpnia 2023 Autor Opublikowano 10 sierpnia 2023 https://www.metacritic.com/game/playstation-5/atlas-fallen Oceny mocno średniawe bym powiedział, ale The Surge też było "na żółto", a gra petarda. Ktoś w ogóle planuje to kupić na premierę lub w jej okolicach? Cytuj
Boomcio 4 142 Opublikowano 10 sierpnia 2023 Opublikowano 10 sierpnia 2023 Ja myślałem. Ale sam nie wiem, czekam na opinie forumków właśnie. Zastanawiam się nad poziomem trudności, czy nie za wysoki dla mnie. Cytuj
Schranz1985 691 Opublikowano 11 sierpnia 2023 Opublikowano 11 sierpnia 2023 Oglądałem recki.Wiadomo że to nie jest hajpowany blockbuster AAA .Spodziewam się że gierka da sporo funu, dodane do listy - na jesień. Cytuj
GSPdibbler 174 Opublikowano 17 stycznia Opublikowano 17 stycznia JaDziwne że nikt nie podzielił się jeszcze wrażeniami, no chyba że nikt nie grał. Pierwsze wrażenie to wielkie meeh, początek wygląda naprawdę biednie. Jak z ery ps 3. Ale jak dostajemy pierwsza otwarta lokacje to robi się przyjemnie, z czasem coraz bardziej poznając w trakcie gry nowe mechaniki. Walka taka sobie, ale dająca frajdę, eksploracja przyjemna, questy poboczne nie nachalne i robione po drodze. Nie trzeba latać po całej mapie po 3 kwiatki (choć jest taki quest). Gry od tego studia to takie 7/10 od których trudno się oderwać. Gierka bardzo pozytywnie zaskoczyła, a że chodzi teraz po 100 cebulionow to aż żal nie kupić. 1 Cytuj
Beelzeboss 324 Opublikowano 7 sierpnia Opublikowano 7 sierpnia Cytat An expanded world, new enemies, revamped progression, new quests... The world of Atlas Fallen is enriched by this major, entirely free update! Enjoy new voice acting, a reworked campaign and face even more formidable creatures armed with new Essence Stones. Persevere in your adventure with the long-awaited "New Game +" and challenge the gods with the nightmarish difficulty mode. Many more surprises and improvements await you in this content-rich new version! Kupowanie gier na premiere to frajerstwo :p Cytuj
Assassins_78 1 146 Opublikowano 4 grudnia Opublikowano 4 grudnia Kupiłem key za 14 zł i gra mi się naprawdę dobrze. 2.5 h mam za sobą i zapowiada się dobra gra, taka odskocznia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi