meffju41 11 Opublikowano 13 października 2023 Opublikowano 13 października 2023 12 godzin temu, Bartg napisał: Tylko, ze odrzut się mocno nie zmienił, prawie nic, testowali to już w becie Codowi jutuberzy, to co się zmieniło to rozrzut WIZUALNY, w dwójce trzepało bronią niewspółmiernie mocno do faktycznego rorzutu, do tego zmniejszyli efekty dymu i trzęsawkę np kropek/znaczników w celownikach. Więc teraz to wygląda faktycznie, jakby rozrzutu nie było. Faktycznie jest tak jak piszesz. Kule lecą tak samo. Mi jednak bardziej odpowiada ten efekt trzepania bronią. Ma się wrażenie, że to ma więcej głębi i ciężaru. Usunięcie tego dymu to kolejny złych ruch. W Dwójce widziałeś dym, dziury na ścianę od kul. Tutaj widzisz jak lecą pociski, kurwa jak w battlefroncie. No nie jest to Cod dla mnie. Odrzut wizualny sprawiał, że trzeba było mocniej przymierzyć. Tutaj to wszystko wchodzi za łatwo. Przez co sztucznie to wszystko dla mnie wygląda. Pograłem chwilę dzisiaj znowu, myślę sobie, że nawet spoko. Ale po chwili odpaliłem MW2 i spoko już przestało być. Wiem, że Cody zawsze były mocno arcade. Ja znów częściej grałem w Battlefield. Skusili mnie przed premierą dwójki, mówiąc, że będzie wolniej, poważniej. I szkoda, bo mają trzy studia. Wystarczyło by gdyby każde szło w swoją stronę. IW mogłoby robić Modern Warfare, stawiające na jakąś odrobinę realizmu. Sledge wtedy mogłoby się skupić na tych swoich laserach i pistoletach na wodę. A teraz wygląda to tak, że Activision same nie wie już czego chce. Zostaje przy MW2019 i MW2. Dla mnie movement za szybki, za arkejdowy, a strzelanie bez głębi i za łatwe. 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 14 października 2023 Opublikowano 14 października 2023 Pograłem trochę i faktycznie zerowy odrzut w porównaniu do mw2. Jako gracz ranked diament to z takim odrzutem robiłem sieczkę totalna na serwerze. Jak gra na very easy. No nie wiem. Niby fajne, ale zobaczymy jak to wszystko będzie w pełnej wyglądać. Cytuj
ElGritar 15 Opublikowano 14 października 2023 Opublikowano 14 października 2023 Strzelanie przypomina te z CoDów na PS3 czy PS4, chociaż mam wrażenie, że i tak jest łatwiejsze niż w tych starych częściach. Do tego bez żadnych dodatków w broni. Graficznie mam wrażenie, że jest słabiej niż w poprzednich dwóch częściach MW. Takie Rust np. według mnie wygląda o wiele lepiej w MW19. Mapy niby odrestaurowane, ale to i tak nie to samo co w oryginalnym MW2, bo odnoszę wrażenie, że jest mniej przejrzyście, a taka Favela jest zbyt kolorowa. Jako dodatek do MW z poprzedniego roku byłoby spoko, ale jako pełnoprawna produkcja się nie broni. Zagram kiedyś jak trafi do gamepassa, bo w obecnym stanie ta gra nie jest warta żadnych pieniędzy. Cytuj
Bartg 5 471 Opublikowano 14 października 2023 Opublikowano 14 października 2023 Jeszcze co drugi mecz w połowie mnie rozłącza, a co czwarty gra crashuje. Jako dodatek byloby dobre, prawie 40 map w mw2 i byłoby git, ale jako oddzielna produkcja się nie broni. Do tego imho również wygląda gorzej niż mw2. Strzelanie w tej części w pigułce: 1 Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 15 października 2023 Opublikowano 15 października 2023 Imo MW3 2023 bliżej do MW2 z 2007 niż 2022. Tyle w temacie. 2 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 15 października 2023 Opublikowano 15 października 2023 Racja. Niby bronie mają przejść z mw2? Jak niby tam ma wyglądać gra taq albo vazniew xd xd easy money. Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 16 października 2023 Opublikowano 16 października 2023 W COD i tak głównie gram w HC, więc długi TTK mógłbym pominąć w tym trybie, ale wszyscy skaczą jak małpki z biegunką. Bronie po prostu brzydkie, graficznie bez rewelacji, dźwięk strzałów słaby. Po MW3 odpaliłem znów MW2019 i w nim bawię się dużo lepiej. Ja to na spokojnie wolę, takie skakanki to mi się kojarzą z Apexem. Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 16 października 2023 Opublikowano 16 października 2023 Jak chcesz na spokojnie to pograj sobie w jakiegoś milsima. Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 16 października 2023 Opublikowano 16 października 2023 Wspomniany wyżej czteroletni COD jest dla mnie wystarczająco spokojny Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 29 października 2023 Opublikowano 29 października 2023 (edytowane) Czy tylko ja mam wrazenie ze na trylogii sie nie skonczy i bedzie MW4? Edytowane 29 października 2023 przez Sven Froost Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 29 października 2023 Opublikowano 29 października 2023 47 minut temu, Sven Froost napisał: Czy tylko ja mam wrazenie ze na trylogii sie nie skonczy i bedzie MW4? No raczej skoro na YT są już streszczenia fabuły i jeżeli im wierzyć, to jest wejście na Spoiler 3 WŚ Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 29 października 2023 Opublikowano 29 października 2023 Tego sie nie spodziewalem tak szczerze, myslalem ze dostane klowna lub zostane wysmiany Cytuj
kiseki 766 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 Pełna cena - "To nowy, pełnowartościowy produkt." Obcięta zawartość - "To przecież tylko dodatek." https://www.ppe.pl/news/329627/call-of-duty-modern-warfare-3-bez-platyny-na-ps5-gra-jest-traktowana-jako-dodatek-do-modern-warfare-2.html?fbclid=IwAR2RieEdL1wxWQh7lzSo7NpjOGwJdV0UaO_YwJ8F9BPPfAX4pyVwhgYKI-U 1 Cytuj
meffju41 11 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 Do tego, podobno, mają przenieść chyba 3 mapy z MWII. Farm, LasAlmas i jeszcze jedna i dodać inna porę roku XD. Mapy, operatorzy, skiny. Niedługo wszystko z 2022 będzie przeniesione XD oprócz feelingu strzelania, który uprościli najmocniej jak się da. No kurwa, nie dają argumenty by w jakikolwiek sposób ich bronić xD To jakiś Mem a nie Modern. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 Nie wiem jak ma za bardzo wyglądać rywalizacja w rankedach w mw3. W mw2 jest idealnie. 1 Cytuj
meffju41 11 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 https://www.sportskeeda.com/call-of-duty-game/so-can-actually-see-shooting-at-cod-fans-demand-lower-visual-recoil-modern-warfare-3 Kurwa xD myślałem, że ten zerowy odrzut to widzimisie Sledge ale nie, okazuje się, że to ludzie tego się domagali xD Wiecie co, nie ma co wieszać psów na Acti. Z tego co widzę, dostosowują swoje gry pod otępiałą społeczność Codową, dodają skiny, bo debile kupują, robią arcade, bo spoceńcy muszą napierdalać te swoje bunnyhopy. Teraz okazało się, że odrzut wizualny sprawiał trudności w celowaniu. A później ci sami mówią o tym, że dłuższe TTK sprzyja skillowi XDD Naprawdę, nie Activision jest problem tylko problem jest z tym spierdolonym fortnajtowym pokoleniem. Robią taką grę, jakiej ludzie chcą. I w sumie dobrze, że wołają za to pełną cenę. Frajerów trzeba golić równo. 2 2 Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 6 minut temu, meffju41 napisał: https://www.sportskeeda.com/call-of-duty-game/so-can-actually-see-shooting-at-cod-fans-demand-lower-visual-recoil-modern-warfare-3 Kurwa xD myślałem, że ten zerowy odrzut to widzimisie Sledge ale nie, okazuje się, że to ludzie tego się domagali xD Wiecie co, nie ma co wieszać psów na Acti. Z tego co widzę, dostosowują swoje gry pod otępiałą społeczność Codową, dodają skiny, bo debile kupują, robią arcade, bo spoceńcy muszą napierdalać te swoje bunnyhopy. Teraz okazało się, że odrzut wizualny sprawiał trudności w celowaniu. A później ci sami mówią o tym, że dłuższe TTK sprzyja skillowi XDD Naprawdę, nie Activision jest problem tylko problem jest z tym spierdolonym fortnajtowym pokoleniem. Robią taką grę, jakiej ludzie chcą. I w sumie dobrze, że wołają za to pełną cenę. Frajerów trzeba golić równo. Większość z tych debili jest wychowana na starych częściach gdzie nie było żadnego odrzutu. Zwykły nałóg utrwalany od najmłodszych lat. Dostaną teraz kolejne trzy części tego samego gameplayu i miejmy nadzieję, że IW wróci do normalności w MW4. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 Patrząc na to co się dzieje wokół gry raczej na premiere odpuszczam , mimo że wszystkie cod-y brałem w okolicy premiery nawet dla samej kampanii bo lubie te efekciarskie sceny. Tutaj ponoć kampania ma być dwa razy dłuższa niż zwykle ale te całe szambo co wylewa się z każdym news-em na temat gry trochę zniechęca . Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 12 minut temu, McDrive napisał: IW wróci do normalności w MW4 IW to niech już Call of Duty nie robi lepiej. Cytuj
meffju41 11 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 (edytowane) 22 minuty temu, McDrive napisał: Miejmy nadzieję, że IW wróci do normalności w MW4. Oby tak było, ale obawiam się, że po tym jak MWII zostało przyjęte i jaki płacz jest dookoła tej części, to IW może pójść w stronę tego, co ma wyjść w tym roku. Zrobili chyba najlepszy feeling strzelania jaki kiedykolwiek powstał to okazało się, że jest do dupy bo odrzut, dym i huy wie co jeszcze przysłania im cel i barany mają trudności z namierzeniem xDD Trudno, trzeba pogodzić się z rzeczywistością i życ w świecie fortnajtowego spierdolenia. Edytowane 2 listopada 2023 przez meffju41 Cytuj
Qbon 342 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 Wyciekły jakieś materiały z singla, to wygląda jak warzone z dodanym jakimś trybem story żeby coś tam było, wszystko na odpierdol za jedyne 350 zł, śmiech i żenada w jednym. 1 Cytuj
jimmy 1 274 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 Oni sobie pół roku temu wymyślili, że zrobią sequel zamiast DLC. Będę bardzo zdziwiony jeśli coś dobrego w kampanii z tego wyjdzie. Dziś o 18.00 startuje early access więc pewnie i embargo zleci i zobaczymy. Cytuj
Bartg 5 471 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 Nie wymyślili pół roku temu, to fani wykreowali teorie, że MW2 będzie miało minimum 2 lata supportu i platne dlc. Cytuj
jimmy 1 274 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 A to ciekawe, myślałem że kolejność zdarzeń była następująca: 1. Po MW2 zupełnie nowy COD od Sledgehammer w ramach trzyletniego cyklu (nie MW) 2. Sledgehammer daje dupy - ratujemy się DLC do MW2 3. Bobby rzutem na taśmę orientuje się, że co prawda z contentem są w dupie, ale lepiej wydymać frajerów na full price MW3 niż babrać się w jakieś dodatki Ale to pewnie tylko spiskowa teoria fanów, a nie chciwość Acti i nieudolność Sledgów Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 Zaorali serie w tym roku. Przykro mi to pisać. Chuj im w kalesony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi