gnom 89 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 Wydymali mnie bez mydla... kasa psu w dupe..., ale jak przypomne sobie stekanie ze kampania liniowa i oskryptowana... to luj w kake tym ktorzy doprowadzili ze kampania wyglada tak jak wyglada... Chyba bede probowal zlozyc reklamacje do Playstation. 1 Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 No ale jak wygląda? Opowiadajcie! Cytuj
gnom 89 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 Ta sa karwa takie misje jak special ops czy cos takiego ... AI wrogow to porazka... nie mozna roboc wykonczen. Na normalnym poziomie mozna rzucac co chwile nozami i tak przejsc cala misje. A te znajdzki w postaci skrzyn z broniami, apteczkami itp... no normalnie okrojone warzone tylko ze PvE Cytuj
Qbon 343 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 Ja w ogóle nie rozważałem nawet zakupu tego tworu a o tym jak wygląda singiel to można zobaczyć na filmikach, to jest największe gówno w historii serii jeśli chodzi o singla, wygląda to tak jakby gracz był rzucony na mapę normalnie z jakiegoś trybu sieciowego z jakimś niby tam questem, multi to same stare mapy, trzeba być naprawdę mega bezczelnym żeby za to wołać takie pieniądze. Cytuj
jimmy 1 285 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 Jedyne 460 zł z battlepassem Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 Ostatni przemarsz entów w rankedach MW2 i żegnaj kapitanie. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 kolejna ofiara Game Passa! Cytuj
gnom 89 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 5 minut temu, easye napisał: kolejna ofiara Game Passa! Nie zdziwilbym sie jak Acti chcialo przeczekac sprzedaz i nie wysrywac kasy. Takiego przekretu to nawet CDP z Cyberpunkiem nie zrobilo, a przynajmniej mozna bylo dostac zwrot pieniedzy. Scam jak nic... przebijalo sie, ze misje bedzie mozna przechodzic po swojemy ale to nie ma sensu, do tego zostalo ogolocone ze swojej rezyserii i filmowosci. Cytuj
Boomcio 4 073 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 Może i zaorali, ale za to jak będzie grane... 2 Cytuj
gnom 89 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 I jedyne co mnie trzyma to multik i warzone, ale kampania zawsze byla smaczna 1 Cytuj
jimmy 1 285 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 Gra może i choyowa, ale przynajmniej nie działa. 3 Cytuj
Intotherain 20 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 Obejrzałem kampanie na yt pierwszy raz w życiu bo miałem złe przeczucia i cholera, ta kampania to jest IKS DE na zawsze, jak jestem pijany to mam lepsze scenariusze w głowie idąc spać. Warzone z dialogami przez 3/4 4 godzinnej gry srsly wiem ze cod to głównie multi w które często gram for fun ale jak przypomnę sobie kampanie w og mw1/2/3 porównam z tym czymś tutaj to niezły kek. Wątpię czy w multi dowiozą dlatego poczekam z ewentualnym zakupem ale skłaniam sie coraz mocniej by tego nie robić. Cytuj
Domino56 6 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 Czytałem na Reddicie, że kampania składa się z 15 misji, z czego 6 to te śmieszne misje na modłę DMZ albo Warzone, zaś bodajże 7 czy 8 misji to takie "klasyczne" misje jak w ostatnich kampaniach. Cytuj
Domino56 6 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 Tak czy owak, dotarłem do drugiej misji z kapitanem Pricem, taka typowo "kameralna" jak to w poprzednich fabułach gier z serii CoD, może ostatecznie będzie to niezły pop corniak. Całkowicie wywaliłbym te misje w stylu DMZ. Na weteranie są dziecinnie proste. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 2 listopada 2023 Opublikowano 2 listopada 2023 Człowiek chciał efekciarskiej, filmowej i liniowej rozpierduchy a dostał skrawki dmz poprzedzone filmikiem. No nie tego chciałem. Szczerze to nawet nie chce mi się tego grać, a szkoda bo poprzednie kampanie mi się bardzo podobały. 1 Cytuj
MaZZeo 14 186 Opublikowano 3 listopada 2023 Opublikowano 3 listopada 2023 Czyli prawda było że wcale nie miało być pełnoprawnego releasea w tym roku. Nie da się kurwa wydać pełnoprawnej gry w rok i tyle. IW dalej jest zajęty MWII, Treyarch jest w pizdzie kolejny rok z Black Opsem a Sledgehammer dał dupy już dwa lata temu z Vanguardem. I w takich realiach wysrali więc zdalnione względem MW2019 i MWIi multi, dorzucili mapy sprzed parunastu lat, dorobili kampanię na kolanie i elo. Oni w tym Activision mają burdel jak w Ubisofcie, za dużo osób siedzi nad CoDem podobnie jak za dużo osób siedzi nad Asasynem i takie są efekty. Wszystko to marketing, który teraz głównie nakręcają streamerzy i spocency. cod zmartwychwstał w 2019 ale 4 lata później czuć tutaj już stęchliznę 2 Cytuj
Brolin 328 Opublikowano 3 listopada 2023 Opublikowano 3 listopada 2023 COD z 2019 to była chyba najlepsza kampania w serii w jaką grałem i byłem nią tak zajarany, że następnego dnia po przejściu kupiłem mający wtedy swoją premierę sequel. Ten już był jakiś taki mega bezpłciowy dla mnie, zero emocji i te misje trwające 5 minut Widzę kierunek jest kontynuowany, bo kampanii z trójki, to już nawet mi się nie chce oglądać na youtubie. Open missions, dobre sobie. To chyba największa growa padaka i przekręt ostatnich lat. Cytuj
Krzysztof93 1 320 Opublikowano 3 listopada 2023 Opublikowano 3 listopada 2023 W sumie fajnie, dzięki temu, że MW3 to taki paździerz mam w kieszeni 350 zeta na coś innego dzięki Acti! Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 3 listopada 2023 Opublikowano 3 listopada 2023 Ale zjadą codzika w tym roku w recenzjach Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 3 listopada 2023 Opublikowano 3 listopada 2023 Po raz pierwszy zrefundowałem CoD-a. Liczyłem na corocznego, mięsistego singla, a dostałem misje DMZ z botami przeplatane cut-scenkami Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 3 listopada 2023 Opublikowano 3 listopada 2023 Kampania poniżej 3h na normalu, no to jest jakieś tego nie zaprzeczycie Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 3 listopada 2023 Opublikowano 3 listopada 2023 Moge z czystym sumieniem napisac tydzien przed premiera MW3 ze cala nadzieja w MW4 Cytuj
gnom 89 Opublikowano 3 listopada 2023 Opublikowano 3 listopada 2023 2 godziny temu, Frantik napisał: Po raz pierwszy zrefundowałem CoD-a. Liczyłem na corocznego, mięsistego singla, a dostałem misje DMZ z botami przeplatane cut-scenkami Gdzie zamawiales ? PSN ? Ja pogralem w sumie juz 1,5h wiec mnie pewnie oleja... Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 3 listopada 2023 Opublikowano 3 listopada 2023 @gnom Battlenet. Mają standardowe, dwugodzinne okienko na zwrot. Nie wiem jednak, jak wygląda sprawa u Sony Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi