Bart2pactrumpet 0 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 Witam, jako że jestem nowym użytkownikiem jestem jeszcze trochę niezorientowany: czy da się zagrać w "call of duty modern warfare iii gra ps5" bez wykupionego abonamentu playstation plus? Nie umię ogarnąć gdzie wejść w tą grę, bo za każdym razem przywołuje mnie do zakupienia abonamentu. Pozdrawiam Cytuj
Emet 1 088 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 Bez PS+ możesz grać online tylko w gry Free 2 Play. W przypadku CoD tylko Warzone. Jak chcesz grać w multi w "normalnego" CoDa (i online w innych płatnych grach) musisz mieć przynajmniej PS+ Essential. Cytuj
Bart2pactrumpet 0 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 Grę "call of duty modern warfare iii gra ps5" otrzymałem razem z konsolą, więc rozumię że to warzone jest w zestawie? Cytuj
Krzysztof93 1 297 Opublikowano 27 grudnia 2023 Opublikowano 27 grudnia 2023 2 godziny temu, Bart2pactrumpet napisał: umię 1 godzinę temu, Bart2pactrumpet napisał: rozumię jest jeszcze trwająca 3.5h kampania dla pojedynczego gracza bo mam takie wrażenie, że tobie nie musi koniecznie chodzić o grę multiplayer w sieci z innymi graczami a po prostu chcesz pograć jakkolwiek. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 29 grudnia 2023 Opublikowano 29 grudnia 2023 Co jak co ale fajnie sie biega na shipmencie w trybie hardpoint z miotaczem ognia i granatnikiem Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 7 stycznia Opublikowano 7 stycznia Pograłem dość sporo bo ok 60 godzin przez te kilka dni i muszę z pewnym zdziwieniem przyznać, że w tę najnowszą część gra mi się znakomicie, o wiele wiele lepiej niż w poprzednią. Nie wiem z czego to wynika, ale Sledgehamer naprawdę dali radę zważywszy ile mieli czasu i gdyby szefostwo nie zmusiło ich do zrobienia trzygodzinnego singla, który kompletnie nikogo to gra byłaby jeszcze lepsza. Zamiast odwalać singlową pańszczyznę zrobiliby oprócz świetnie i z pietyzmem odrestaurowanych starych map do multiplayera powiedzmy sześć-osiem nowych, oryginalnych mapek i byłoby wpytę. Ja w każdym razie miałem spore obawy, a miło się zaskoczyłem... 1 Cytuj
Donatello1991 1 423 Opublikowano 9 stycznia Opublikowano 9 stycznia 17 stycznia Rankedy wlatują i jedziemy z koksem. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 10 stycznia Opublikowano 10 stycznia Moj automatyczny shotgun z podpalajacymi pociskami i podmontowanym miotaczem ognia juz czeka w gotowosci Spoiler Nazwalem go Flammenwerfer Cytuj
Donatello1991 1 423 Opublikowano 18 stycznia Opublikowano 18 stycznia Ruszyły dziś rankedy. Jest moc. Znowu z 600h się uzbiera jak nie więcej. Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Wczoraj 5/7 meczu anulowało z braku jednego gracza. Masakra Cytuj
Donatello1991 1 423 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Mi na razie 1 na 15 męczy. Cytuj
Donatello1991 1 423 Opublikowano 4 lutego Opublikowano 4 lutego Matchmaking porażka, ale szybciej awansuje w rankedach niż w mw2. Tyle, że to zdechnie szybko bez większych zmian. Szkoda. Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 5 lutego Opublikowano 5 lutego Na priv z dobrymi ziomkami (3v3 lub 4v4) można grać w nieskończoność 1 Cytuj
Donatello1991 1 423 Opublikowano 7 lutego Opublikowano 7 lutego (edytowane) 4 godziny temu, Czezare napisał: Wlazł już ten nowy sezon? Nie. Jeszcze nawet patcha nie ma do ściągnięcia o dziwo. Normalnie zawsze w dzień nowego sezonu o 18 był start. Tyle co Rankedy o 8 rano wyłączyli. W mw2 tego nie robili do samego końca sezony. Dopiero później przerwa 3-5h była. Edytowane 7 lutego przez Donatello1991 Cytuj
meffju41 11 Opublikowano 7 lutego Opublikowano 7 lutego (edytowane) Jest już. Teraz ciągle napierdalają mapami z MW2 xDD A te nowe mapy to jakaś kpina. Jak z mobilki... Edytowane 7 lutego przez meffju41 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 9 lutego Autor Opublikowano 9 lutego Czy oni coś poprawili w poruszniu? Gra mi się zdecydowanie lepiej niż w poprzednim, otwartym weekendzie i nie wiem, czy to dłuższa przerwa, czy jednak coś ulepszyli? Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego W dniu 7.02.2024 o 18:43, meffju41 napisał: A te nowe mapy to jakaś kpina. Jak z mobilki... Sądziłem, że będę mógł zaprotestować z powodu tej opinii, ale niestety muszę się z nią zgodzić. Ani jedna mapa z tych nowych (Rio, Vista, Stash House , Departures) nie zasługuje na miano nawet średniaka. Malaryczny syf. 1 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Ej, czy MW3 to tez najslabsza gra w Waszej bibliotece? Chyba wiele osob tak ma Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego 11 minut temu, Sven Froost napisał: Ej, czy MW3 to tez najslabsza gra w Waszej bibliotece? Chyba wiele osob tak ma Bzdury. To że nowe mapy nadają się tylko do zsypu nie znaczy, że ten CoD jest najgorszy. O wiele, wiele gorszy był np Black Ops 4. Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 10 lutego Opublikowano 10 lutego Tak ale chodzi mi o Wasza obecna biblioteke posiadanych gier. Sam gram i dobrze sie bawie ale to najgorsza gra ktora obecnie posiadam Cytuj
Donatello1991 1 423 Opublikowano 11 lutego Opublikowano 11 lutego Rio i highrise w rankedach to jest żart. A oni usunęli hardpoint z terminala i snd z skidrow xd Zresztą zdechnie ranked przez ujowy matchmaking. Do tej pory mam dużo znajomych crimsonów z mw2 w grze co platyny przebrnąć nie mogą gdzie gunplay w mw2 był trudniejszy ale mega satysfakcjonujący. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi