Donatello1991 1 423 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca Mnie z kolei juz irytują rankedy ( tylko to gram). 3 mapy na krzyż się przewijają. Dzisiaj dopiero pierwszy raz w tym sezonie miałem sub base xd xd Zresztą wiele osób na to narzeka. Highrise czyt. kto pierwszy zrobi spawn trap wygrywa rundę w control leci w kółko ta mapa. Dodatkowo matchmaking to żart. Grasz cross off to paralityki grające w 60fps z fov 60. Grasz z PC to co drugi mecz aimbot detected. Mw2 nabilem 600h w rankedach i było super. Zresztą w tym roku nawet tylko 4 Majory graja Pro's a transmisję mają prawie o połowę mniejszą oglądalność niż rok temu. Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 13 marca Opublikowano 13 marca A wystarczy zebrać się w 6 lub 8 ziomków i pograć sobie na luzie privaty na zasadach CDL. Można wtedy grać i grać, nie wiedząc kiedy minęły 2-3 godziny. 1 Cytuj
Donatello1991 1 423 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca 8 godzin temu, Master_Lukas napisał: A wystarczy zebrać się w 6 lub 8 ziomków i pograć sobie na luzie privaty na zasadach CDL. Można wtedy grać i grać, nie wiedząc kiedy minęły 2-3 godziny. Na luzie? Na luzie to ja mogę sobie pograć w grę fabularna. Tutaj liczy się ostra rywalizacja, trash, skill. Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca To też mamy, ale mimo wszystko jest luz Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 16 marca Autor Opublikowano 16 marca Mapki MWII vs MWIII, to które wypadają lepiej? Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca 9 godzin temu, Hubert249 napisał: Mapki MWII vs MWIII, to które wypadają lepiej? MW3 to mapy z oryginalnego MW2 gdzie IW robiło wszystko żeby promować na nich kamperów. 1 Cytuj
meffju41 11 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca (edytowane) 9 godzin temu, Hubert249 napisał: Mapki MWII vs MWIII, to które wypadają lepiej? Dla mnie lepsze z MW3(właściwie to z oryginalnego MW2). Można fajnie postrzelać karabinami wyborowymi i snajperskimi. Więcej ciekawych miejsc na pojedynki strzeleckie. Mniej bezsensownej napierdalanki. Dodając w sezonach te nowe, jak Stash house, Departures czy Vista udawadniaja, że nowych map do Codow już nie potrafią robić. I na tych odgrzanych kotletach okazało się, że wciąż lepiej mi się gra niż na tych z MW2 2022, które niby były ok aż do momentu gdy znowu się zagrało na starszych mapach. Więc w sumie MW2 2009 > MW2 2022 > MW3 licząc tylko ten szajs z sezonów. Edytowane 16 marca przez meffju41 2 1 Cytuj
kubicz 189 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca Dla chętnego kilka kodów na bonusy do MW III (z promocji Monstera): Spoiler Inner Beast Weapon Blueprint -> FV3X-KW2RB-2ZPC The Beast Operator Skin -> EDJT-5G32Y-LYTP Caught in the Crosshairs Weapon Vinyl -> C5Y7-NPQPW-XK1T Zero Chill Operator Skin -> 956N-1SBFM-BW4N Mark of The Beast Decal -> 9SSK-07NVK-642Q Beast Up Operator Skin -> B86D-MFLK4-HNT7 www.callofduty.com/redeem Clutch Operator Skin -> a.atvi.com/MonsterRanked Spoiler Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 27 marca Autor Opublikowano 27 marca Aż 6 map 6v6 w nowym sezonie. Cytuj
Donatello1991 1 423 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca Co tam rankedowi brązerzy? Nie idzie w multi to narzekamy na zawartość? Tak myślałem. 2 Cytuj
ProstyHeker 1 876 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca 16 godzin temu, krzysiek923 napisał: XD Przecież to wygląda jak Fortnite dla dzieci, które już przeklinają i palą e-fajka w krzakach. Jakieś jaszczurki jeszcze, mózgi w słojach. lol Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca Jako dziecko jarałem się "realizmem" (bo to nie sim) w grach wojennych: pierwszy CoD z dodatkiem United Offensive, Brothers in Arms... no przyciągał ten brudny klimat prawdziwej wojny. Więc nie o sam wiek chodzi. Oglądałem też Pokemony, no ale nie chciałem biegać Ashem w CoDzie czy MoH. a te skórki to nie wiem... zabawne to? "kozackie"? dlaczego, co poszło nie tak? jest tutaj młodziak który mógłby to wyjaśnić boomerom? Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 28 marca Opublikowano 28 marca Najmłodszy tu jest pupcio a ma już 30 lat, także nie wiem nie wiem 1 Cytuj
Donatello1991 1 423 Opublikowano 9 kwietnia Opublikowano 9 kwietnia Koniec mojej kariery w rankedach w tym sezonie. Podsumowanie. Granie solo trudniejsze niż w MW2 przez totalnie skopany matchmaking. Brak nowych map. Znerfienie podstawowych MCW I Rival 9, a jednocześnie zrobienie że Swarm kill machiny, która jest celniejsza z dalsza od MCW xd xd Ogólny brak pomysłu na rozwój rankedów i w sumie zdania są takie same czyli, że zaraz zdechną. Cytuj
Emet 1 088 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia (edytowane) Tak było od początku MW3 czy zepsuli to w nowym sezonie? W Rankedach nie słychać w ogóle kroków z tymu "cichymi butami" Nawet jak ktoś biega. Nie słychać nawet swoich kroków... w dodatku przegięte pistolety maszynowe i fakt, że używa tego 90% osób. W efekcie ranked to festiwal biegających na ciągłym sprincie pojebów z kosiarkami bo przecież i tak ich nie słychać. Taka gra mija się z celem. Edytowane 10 kwietnia przez Emet Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Ciche buty to najlepsze co dali od czasów Cod 4 MW. Bez tego nie dało się grać w MW2, czekało się na naładowanie Dead Silence i dopiero można było swobodnie chodzić, bo inaczej było cię słychać z połowy mapy. Cytuj
Donatello1991 1 423 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia (edytowane) Ciche buty to chujnia z patatajnią. W szczególności, że spawny są spierdolone i często respi się gościu zaraz za tobą. W snd Oki, ale w reszcie powinni zablokować. Edytowane 10 kwietnia przez Donatello1991 Cytuj
Emet 1 088 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia 3 godziny temu, Master_Lukas napisał: Ciche buty to najlepsze co dali od czasów Cod 4 MW. Bez tego nie dało się grać w MW2, czekało się na naładowanie Dead Silence i dopiero można było swobodnie chodzić, bo inaczej było cię słychać z połowy mapy. Ale właśnie w tym rzecz. Ujebali bardzo istoty element gameplayu. Trzeba było się skradać żeby nie było Cię słychać. Nadłuchiwało się przeciwnika. A teraz? Możesz zapierdalać jak poparzony bo i tak nic nie słychać, i każdy może też do Ciebie podbiec od tyłu na pełnej jakby lewitował. Jeśli tak to ma wyglądać to niestety ten CoD dla mnie będzie bez Rankedów. Dobrze, że kupiłem za grosze. Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 10 kwietnia Opublikowano 10 kwietnia Taaaa i pół mapy na kucaka bo każde pierdnięcie było słychać. W CoD gram od Cod 4 MW i tam perk Dead Silence to była podstawa, tego mi brakowało właśnie w MW2. Zresztą nie tylko mi, na szczęście to poprawili i teraz gra się wybornie. Cytuj
Donatello1991 1 423 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia 8 godzin temu, Emet napisał: Ale właśnie w tym rzecz. Ujebali bardzo istoty element gameplayu. Trzeba było się skradać żeby nie było Cię słychać. Nadłuchiwało się przeciwnika. A teraz? Możesz zapierdalać jak poparzony bo i tak nic nie słychać, i każdy może też do Ciebie podbiec od tyłu na pełnej jakby lewitował. Jeśli tak to ma wyglądać to niestety ten CoD dla mnie będzie bez Rankedów. Dobrze, że kupiłem za grosze. Dokładnie. Kolega wyżej gra tylko z kolegami dla fanu. Nie wie co to jest rywalizacja w rankedach powyżej platyny i jak istotne są takie rzeczy w taktyce itp. Teraz kontrola i hardpoint to teamdeath match totalny. Piszę o jakimś skradaniu xd trzeba było się nauczyć poruszać po mapie, a teraz lecisz na pałe kto pierwszy do punktu. 1 Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Mówi ci coś Gamebattles? Więc skończ temat o rywalizacji Jak ogrywaliśmy tam najlepszych to dopiero poznawałeś co to gry. @benito82pl zobacz typa wyżej 1 Cytuj
benito82pl 197 Opublikowano 11 kwietnia Opublikowano 11 kwietnia Szukanie w codzie realizmu i płacz na ciche buty... widać goście zaczęli przygodę od mw1. Ja gram tylko searcha więc tu to podstawa a w innych trybach może faktycznie irytować. Oczywiście wina jest po stronie producenta że nie potrafi zbalansowac parków i dać coś lepszego niż dead silnece 1 Cytuj
meffju41 11 Opublikowano 23 maja Opublikowano 23 maja Jednak słabiutka część. Mapy z początku spoko. Im więcej sezonów tym coraz więcej szajsowych map. Z tych dodanych tylko Growhouse mi podeszło. Ewentualnie może trochę Grime. Reszta totalnie irytująca. W lobby trafić na mapy z podstawy to trzeba z 3 razy lobby opuścić, po to by dołączyć w połowie meczu, a następnie znowu skipp bo znowu jakies gówno pokroju 6star. I tak w kółko. A już zapowiadają dodanie kolejnych.. Pewnie równie słabych. Części z rynku wtórnego też mi się nie podobają. Coraz głupsze, plastikowe pistoleciki. Zawartość sezonów też każda w swoją stronę. Bronie z ostatniego sezonu pasują jak świni siodło. Jest rozlazła na wszystkie kierunki. Nuda z nijakością, brak jakiejś tożsamości. Feeling strzelania uproszczony, przez co nie jest już tak angażujący jak w poprzedniej części. Wszystko przestało pasować, otoczka, strzelanie. Meeh Oby nowy Black Ops miał równie dobra otoczkę jak Cold War. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi